Starea drumurilor din tara
![]() ![]() ![]() |
Starea drumurilor din tara
eugeniuz2004 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|||
catavencu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 14 February 05 ![]() |
Multumesc pentru raspuns,
Drumuri pentru care sunt hotarat sa dau in judecata AND: Vaslui - Iasi Targu Neamt - Bicaz - Gheorghieni centrul Mercurea Ciuc Rasnov - Predeal Targoviste - Campulung Campulung - Brasov (partea de serpentine) (ar trebui sa poata fi dati in judecata pentru si pentru "neglijenta in administrare", chiar daca nu exista o paguba (adica bieleta, bascula, bucsa etc.) certificata de un service). De ce? Simplu: contribuie la ingreunarea traficului, la oboseala ta ca sofer, la intarzierea pe traseu, la uzura clara si imbatranirea prematura a pieselor tale. Toate astea ar trebui imputate cuiva si astia sunt AND. Este imoral sa spuna: da, despagubim doar daca aveti o paguba. Si eu ce sa fac, sa-mi filmez roata trecand prin gropile lor? E aberant. |
-------------------- |
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Seara buna.
Stie cineva daca bucuresti-baia mare prin bv sufera ceva stricaciuni, inundatii, lucrari, samd ? multumesc bafta. |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(catavencu @ 3 May 2006, 20:18) Drumuri pentru care sunt hotarat sa dau in judecata AND: Vaslui - Iasi / Targu Neamt - Bicaz - Gheorghieni / centrul Mercurea Ciuc / Rasnov - Predeal / Targoviste - Campulung / Campulung - Brasov (partea de serpentine) Pai da-mi voie sa-ti spun: daca tu vrei sa dai in judecata pentru drumurile de mai sus (intamplator, cu exceptia orasului Miercurea Ciuc, prin care am trecut ultima data acu vreo 3 ani, pe restul am trecut maxim anul trecut iar pe unele chiar recent, deci ajustand ce era atunci cu “deteriorarea medie” pe care o sufera toate drumurile noastre, pot sa aproximez cum sunt acum…), care intradevar nu stralucesc deloc, pot sa-ti ofer alte cateva portiuni pe langa care exemplele tale ar fi invidiate ![]() 1. Toplita – Deda 2. Vatra Dornei – Bistrita 3. Ilia – Lugoj 4. Lugoj – Timisoara 5. baraj Vidraru – coada lacului Vidraru 6. Cernavoda – Fetesti 7. Drobeta T.Severin - Moldova Noua 8. orasele Gheorghieni, Dej, Toplita, Gura Humorului, Tg.Secuiesc, etc, etc.. As putea continua, dar mi-e ca-ti dau idei. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(ursul-alb @ 4 May 2006, 10:48) Pai da-mi voie sa-ti spun: daca tu vrei sa dai in judecata pentru drumurile de mai sus (intamplator, cu exceptia orasului Miercurea Ciuc, prin care am trecut ultima data acu vreo 3 ani, pe restul am trecut maxim anul trecut iar pe unele chiar recent, deci ajustand ce era atunci cu “deteriorarea medie” pe care o sufera toate drumurile noastre, pot sa aproximez cum sunt acum…), care intradevar nu stralucesc deloc, pot sa-ti ofer alte cateva portiuni pe langa care exemplele tale ar fi invidiate ![]() 1. Toplita – Deda 2. Vatra Dornei – Bistrita 3. Ilia – Lugoj 4. Lugoj – Timisoara 5. baraj Vidraru – coada lacului Vidraru 6. Cernavoda – Fetesti 7. Drobeta T.Severin - Moldova Noua 8. orasele Gheorghieni, Dej, Toplita, Gura Humorului, Tg.Secuiesc, etc, etc.. As putea continua, dar mi-e ca-ti dau idei. Revin spunand ca decat am discuta aiurea aici (ca sa ne descarcam nervii) mai bine am cauta cai legale de atac contra ADN. Si nu fiecare in felul sau ci asociati. Sunt ingrozit de fiecare data cand trebuie sa plec la drum. Chiar si prin Iasi. Luati de model CANTA (care apartine de drumurile nationale) EU |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
QUOTE(eugeniuz2004 @ 4 May 2006, 10:07) Revin spunand ca decat am discuta aiurea aici (ca sa ne descarcam nervii) mai bine am cauta cai legale de atac contra ADN. Si nu fiecare in felul sau ci asociati. corect. numai ca cineva trebuie sa se inhame la birocratie. poate ar fi bine sa facem un apel prin massmedia... |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
catavencu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 14 February 05 ![]() |
Ok, sunt dispus sa dau piept cu birocratia, dar sa spuna cineva - pentru ca exista cazuri de despagubire - cum a facut. Atat.
Voi incerca - si va rog si pe voi - sa fiu cat mai exact in a aprecia pe care portiuni este drumul respectiv cu gropi - numirea kilometrilor. |
-------------------- |
|
Deshteptu |
![]()
|
problema nu e de gasit portiuni de drum pt care merita sa ajungi in instanta, ci procedura juridica si birocratica.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Ghidioneanu: 5 May 2006, 20:20 |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
Deshteptu |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
Seba |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 27 April 05 From: Targu Mures ![]() |
M-ar interesa starea drumului, acum cu inundatiile astea, pe traseul: Ploiesti, Urziceni, Slobozia, Constanta.
Multumiri! |
--------------------
-
-
-
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Ursule am o intrebare la tine: ce are drumul Fetesti - Cernavoda? Dupa cite stiu eu arata foarte bine.
LE: Stie careva cum mai este drumul pe Drajna - Slobozia si Slobozia - Buzau? This post has been edited by Slider: 9 May 2006, 11:25 |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Bun, hai sa zic ca m-am exprimat mai neatent; drumul in sine nu e jalnic (doar gropile traditionale) dar in jurul orasului Cernavoda circulatia este un cosmar (sau poate doar era?) din cauza drumului in lucru (spart tot) si a semnalizarii defectuoase; daca intre timp au reusit rumanii nostri sa remedieze situatia, ignorati referirea mea la el.
Cert e ca a fost unul dintre punctele de blocaj cele mai sinistre pe care le-am intalnit la noi. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
CCernavoda - Fetesti este excelent. Poate la intrarea dinspre Fetesti sa fie un pic denivelat drumul, dar la intrarea efectiva pe "autostrada" este foarte bun.
In ceea ce priveste drumurile din jurul orasului Cernavoda nu stiu unde ai vazut tu gropi... |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Littledevil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 26 November 05 ![]() |
Bucuresti - Targoviste, ceva gropi la iesirea din bucuresti, in rest impecabil, in targoviste multe gropi iar pe centura groaznic
Targoviste - Campul Lung, prost Campul Lung - Rucar - Bran - Brasov, drum absolut groznic, crater langa crater, si decopertari in zig zag, dup pas incepe sa fie DOAR un pic mai bunicel Brasov - Tg. Secuiesc - Onesti, de a dreptul criminal, absolut criminal, decopertari in masa, cratere, damburi, execrabil Onesti - Focsani, pana la intrarea pe E85 prost, pe urma, lacrima. This post has been edited by Littledevil: 15 May 2006, 23:53 |
--------------------
Volkswagen
Passat 1.9 TDI
- B 77 MSC As fii fericit daca as avea noroc de bani, cum am de prosti!
|
|
Littledevil |
![]()
|
Are cineva idee drumul 66A care face legatura intre Baile Herculane si Lupeni in ce stare e?
|
--------------------
Volkswagen
Passat 1.9 TDI
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
QUOTE(Littledevil @ 19 May 2006, 00:06) Care drum?? Că de la Herculane la Lupeni poți veni pe Tg. Jiu (marți și joi închis defileul între 10-18) sau pe la Hațeg (porțiunea Hațeg-Lupeni îți pot spune că este în lucru) în rest nu știu. ![]() Și acum întreb și eu bucureștenii că am văzut la știri că se lucrează "turbat" aș vrea să ajung de pe autostradă până la ieșirea spre Urziceni (complexurile en-gross): sunt ceva restricții/interdicții/ocoliri ... că eu sincer sunt tufă la cunoașterea Bucureștiului (adică merg pe un drum și cam atât cunosc). ![]() This post has been edited by tonicelli: 21 May 2006, 16:00 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
nitz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu sa fie restrictii, unele bulevarde se asfalteaza, dar nu stiu sa fie vreunul inchis. Atentie la Podul Grant, se lucreaza la rampele de acces.
Daca vii pe centura nu e nimic in lucru, dinspre Constanta e ok, dinspre Pitesti poti da de aglomeratie la trecerea de sub DN1 (Bucuresti-Ploiesti). |
--------------------
Renault
Clio
- alb murdar
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Merci de informații
Nu vreau să merg pe centură că nu-mi place Drumul pe care merg intru de pe autostradă și cam la 3-a sau a 4-a intersecție fac stânga ... apoi indicatoarele spre Urziceni ![]() This post has been edited by tonicelli: 21 May 2006, 20:50 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
|
|
Littledevil |
![]()
|
QUOTE(tonicelli @ 21 May 2006, 16:55) Care drum?? Că de la Herculane la Lupeni poți veni pe Tg. Jiu (marți și joi închis defileul între 10-18) sau pe la Hațeg (porțiunea Hațeg-Lupeni îți pot spune că este în lucru) în rest nu știu. ![]() Și acum întreb și eu bucureștenii că am văzut la știri că se lucrează "turbat" aș vrea să ajung de pe autostradă până la ieșirea spre Urziceni (complexurile en-gross): sunt ceva restricții/interdicții/ocoliri ... că eu sincer sunt tufă la cunoașterea Bucureștiului (adică merg pe un drum și cam atât cunosc). ![]() Am consultat si eu harta inainte sa postez, nu ma intereseaza alt drum pt ca altfel as fii intrebat de acel alt drum. Deci in ce stare este drumul 66A? |
--------------------
Volkswagen
Passat 1.9 TDI
|
|
tonicelli |
![]()
|
QUOTE(Littledevil @ 22 May 2006, 00:05) Eu întrebam care este drumul 66A pentru că harta mea este la garaj și nu am o hartă cu denumirea exactă a drumurilor ![]() Dacă drumul 66A este cel direct dintre Lupeni și Herculane (adică prin Retezat) îți pot spune că la aprox 25 km de Lupeni (spre Herculane) se termină asfaltul apoi mai urmează cîțiva km de drum de țară și atât ![]() De trecut se poate doar cu bicicleta sau ATV-ul PS Dar se lucrează mereu (din spusele cuiva de-abia în 2-3 ani va fi circulabil pe întrega distanță) This post has been edited by tonicelli: 21 May 2006, 23:17 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
|
|
Littledevil |
![]()
|
QUOTE(tonicelli @ 22 May 2006, 00:12) Eu întrebam care este drumul 66A pentru că harta mea este la garaj și nu am o hartă cu denumirea exactă a drumurilor ![]() Dacă drumul 66A este cel direct dintre Lupeni și Herculane (adică prin Retezat) îți pot spune că la aprox 25 km de Lupeni (spre Herculane) se termină asfaltul apoi mai urmează cîțiva km de drum de țară și atât ![]() De trecut se poate doar cu bicicleta sau ATV-ul PS Dar se lucrează mereu (din spusele cuiva de-abia în 2-3 ani va fi circulabil pe întrega distanță) Multam mult, exact de acel drum intrebam ![]() ![]() Se termina drumul la propriu? ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat 1.9 TDI
|
|
tonicelli |
![]()
|
Chiar duminica trecută am fost la un grătar și de curiozitate am zis să mergem până unde se termină asfaltul
![]() Am văzut că se mai poate merge ... am mers dar negăsind un loc adecvat ne-am întors puțin și am pus grătarul. Undeva după Câmpul lui Neag (ultima localitate-dacă nu ai fost) este o stație de beton/asfalt unde am întrebat pe băieții de acolo cam cum stă treaba și asta este ... mai durează puțin ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
|
|
tonicelli |
![]()
|
M-ar interesa și pe mine starea autostrăzii Pitești - București
![]() Daca se poate pana la ora 23 că trebe să plec atunci ![]() Merci anticipat PS Vorba aia ca de-abia ai timp să ocolești gropile ziua d-apăi noaptea ![]() This post has been edited by tonicelli: 26 May 2006, 20:11 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
|
|
tonicelli |
![]()
|
Răspund tot eu (după întoarcere)
Nașpa între (aproximativ) km 40-22 cu UNELE cratere (că nu le poți spune gropi) ![]() În rest aglomerație dar e ok |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Pasajul din apropierea Aeroportului Internațional Henri Coandă de la Otopeni va fi dat în folosinta pe 30 mai iar pana la 1 septembrie 2006 se vor finaliza lucrarile de extindere a DN 1 la 6 benzi pana la pasajul de pe linia de centura de la Baneasa.
Tare sint curios.......mai multe aflam de aici! |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca pana la 30 septembrie se va reduce la o banda DN1 pana la pod sa mai construiasca "hotii tarii" intre 30 de carfururi si metrouri au taiat 1 banda sa le faca la aia intrare.. HUOOOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by semit: 29 May 2006, 12:00 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
drumaru |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 21 March 05 ![]() |
Relaxeaza-te, drumul este inca in lucru, se lateste, nu se ingusteaza, iar "hotii" aia isi fac pasaj. Hotii" cu pricina dau de lucru direct la citeva mii de oameni si indirect la citeva zeci de mii, dar probabil ca asta nu conteaza...
|
-------------------- Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
OFF topic: probabil ca ai uitat sa spui ca "hotii" cu pricina au si lasat fara obiect de activitate zeci de mii de familii care aveau un mic magazin nu?
This post has been edited by semit: 29 May 2006, 13:35 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Din cate stiu eu Semit statul a platit pentru terenul expropiat...nu stiu suma sau daca a fost avantajos sau nu.....Dar la cat costa in zona aia metrul patrat eu zic ca a fost bine...pe de alta parte trebuiau musai sa faca asa ceva ca nu se mai poate...Daca ajungi sa calculezi cat faci sa iesi din B si pe urma cat dureaza de cand ai iesit pana la destinatie e nasol rau......
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 00:48 |