Fluierat intre 2000-2500 turatii
![]() ![]() ![]() |
Fluierat intre 2000-2500 turatii
andreipopa |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 13 March 23 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 1.5dci
2010
|
|||
Dadi_T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 23 March 19 From: Iași ![]() |
Evacuarea finală e în regulă? Fără rugină, găuri ori dispozitive din bazar adăugate? Cam așa sună acel fluierat, ca un dispozitiv adăugat pe țeava finală. Sunt unii care dau și bani ca să sune așa
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2012 Bose, EDC, 1.5 dci, Dacia Logan 2017 1.0 sce
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.347 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
sper sa ma insel dar nu cred ... mie imi suna a palete turbo care ating carcasa ... adica turbo isi "fluiera" sfarsitul .. mergi de urgenta sa un service sa faca o verificare lajocul de la axul turbinei ca nu este de joaca daca se adevereste ce aud eu .. si pagubele pot sa fie mari si costisitoare
This post has been edited by cj98czh: 13 Mar 2023, 14:50 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
andreipopa |
![]()
|
Salut! Am fost cu ea la un mecanic si el mi-a zis ca nu este de la turbina, in zona unde este amplasata turbina nu se aude niciun zgomot, totul se aude normal.
Acel sunet din clipul meu se aude in spatele masinii, la toba de esapament. Mecanicul a zis ca posibil sa fie de la vreo sita de acolo sau sa fie gaurit filtrul de particule si mi-a zis ca saptamana viitoare sa o duc dinou sa se uite pe sub ea |
--------------------
Renault
Megane 3 1.5dci
2010
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.347 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
a desfacut furtunul de la turbo si a verificat macar in fsts daca are joc axul?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
andreipopa |
![]()
|
Nu, o sa ii spun sa se uite la ea urmatoarea data cand merg, intre timp o sa incerc sa evit cat de mult sa merg cu masina, in caz de orice.
Multumesc mult pentru raspunsuri! |
--------------------
Renault
Megane 3 1.5dci
2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 20:38 |