joja ulei, s-a rupt joja ujei
![]() ![]() ![]() |
joja ulei, s-a rupt joja ujei
simion66 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 August 11 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
clio1,5Dci
2002/berlina
- BH-07-TFM
|
|||
DracusorulViolet |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 10 October 10 From: Timisoara ![]() |
cel mai bine merge-ti la dezmembrari !
|
--------------------
Renault
Symbol
2009 1.5 dCi Expression Don't drive faster then your angel can fly ;) !
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
geluoradea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 30 May 10 ![]() |
sau la magazinele de piese alternative, unix, altes, bardi...
|
--------------------
renault
clio 1.5 dCi
2004
- BH 10 ...
|
|
ady24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 906 Joined: 23 December 09 ![]() |
Nici nu ma mai mir, cei de la reprezentatele din Ro au niste preturi piperate. Totusi este vorba de o joja de plastic. t.Nu ma mir, pentru un vas de expansiune pentru o laguna mi'au cerut undeva pana in 300 ron. EXAGERAT DE MULT. Cel mai bine incercati la dezmembrari, acolo mai puteti negocia usor si pretul. Nu ar trebuii sa va ceara mai mult de 50 ron.
|
--------------------
Logan
Laureate
2005
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
Salutare, am reusit performanta sa rupt joja mai exact inelul de care tragi a ramas in interior bucata de joja de la garnitura in jos.Nu am reusit sa o scot pe sus.Am desfacut surubul de 13 care este ghidajul de metal de la joja.Trag dar nu iese... mai are vreo siguranta ceva? ea se balangane usor stanga dreapta dar nu vrea sa iasa.Stie cineva cum o scot?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am vazut eu la Reprezentanta, a iesit un pic mai greu.. ea are un mastic acolo. Nu stiu sa zic exact in ce directie sa tragi , dar dupa ce dai teaca aia de metal jos , trebuie sa pui din nou garnitura si masticul. Eu am dat 20 de lei, nu m-am complicat ca nu stiam in ce ma bag.
Nici acum nu imi dau seama cum l-a pus la loc, arta si precizie ![]() This post has been edited by UXE: 2 Feb 2015, 15:00 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Ghidajul de la joja de ulei are o garnitura O-ring in partea de jos!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
am vazut in niste poze ca are o garnitura, sa insist sa trag de ea?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pai DA trage in sus cu rotire.....pana cedeaza din garnitura si iese!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
tulin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 354 Joined: 9 October 12 From: vrancea ![]() |
si la mine sa rupt,am cumparat una metalica.
This post has been edited by tulin: 21 Jul 2023, 14:52 |
--------------------
renault
symbol
2008 1.5 dci 1,5 dci 65 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 16:51 |