Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme partea audio megane 2011, Schimbare Navigatie

Paulganfalean
post 14 Dec 2022, 14:32
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Vă salut, recent sunt din nou posesorul unui m3 Coupe Gt + gtline, am mai avut un gt inante , in fine.
Problema de care ma lovesc, pe vechiul megane aveam 3d sound arkamys si aveam BT si tot tacamul, insa fara navigatie, acum am pe M3 navi tomtom insa am cd-playerul ala nasol de pe care se exfoliaza butoanele si este fara Bluetooth. Intrebarea si problema de care ma lovesc si macin de 1 saptamana este cum sa fac sa am bluetooth cat mai oem pe masina? Toate navigatiile aftermarket din comert zice ca nu sunt compatibile cu masini care au venit cu navigatie de fabrica... de ce ? nu stiu. Modulator nu vreau sa folosesc. De ce am nevoie pentru a trece la un player cu Bt de exemplu modelul cu BT si stick? sau ce am nevoie sa trec la Rlink ? sau cum sa trec la un sistem superior cu Bt? am in buget maxim 2000lei alocati pentru treaba asta. ma poate ajuta cineva? A, INCA o problema , masina are keyless dar pe stanga nu mi se deschide usa cand bag mana in locatia manerului. ce sa verific?

--------------------
Renault Megane - AB 55 PAG 2009
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
luca76
post 14 Dec 2022, 16:28
Post #2

Membru autentic

From: Cel mai sarac judet din tara

Problema inchiderii e discutata de cateva ori pe forum.Lipesti aluband pe chestia rotunda de pe interioru manerului,acum o ora am rezolvat o pe a mea.

This post has been edited by luca76: 14 Dec 2022, 16:32

--------------------
renault Kadjar 1,5 blue dci manual - Numar de vaslui 2019
prostu' pana nu-i fudul nu-i prost destul
+
Paulganfalean
post 15 Dec 2022, 09:07
Post #3

Membru incepator

da, am gasit ceva pe un topic , cum ca sa pun niste staniol sa fac proba, o sa incerc , apoi sa vad , dau fata de usa jos si le iau prin eliminare, doar sa se mai potoleasca putin temperaturile de afara.

This post has been edited by Paulganfalean: 16 Dec 2022, 09:07

--------------------
Renault Megane - AB 55 PAG 2009
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 09:56
Dacia