FREE HOSTING ! 100 MB PENTRU SITE !
![]() ![]() ![]() |
FREE HOSTING ! 100 MB PENTRU SITE !
Costynn |
![]()
|
||
![]() N/A Group: Members Posts: 22 Joined: 5 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Pieton
-
-
- -/-
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
am inteles nu trebuie sa postezi peste tot!
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Costynn |
![]()
|
![]() N/A Group: Members Posts: 22 Joined: 5 October 03 From: Bucuresti ![]() |
BINE SCUZE! Am zis ca va intereseaza din moment ce mereu vad faze de genu : domne nu am unde sa pun un avi de 5 mega ! Stie cineva de un server mai mare ? ........oricum Bafta! Sarbatori Fericite !
|
--------------------
Pieton
-
-
- -/-
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Să înțeleg că ești în cârdășie cu ei? :wink: :?:
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE BINE SCUZE! Am zis ca va intereseaza din moment ce mereu vad faze de genu : domne nu am unde sa pun un avi de 5 mega ! Stie cineva de un server mai mare ? ........oricum Bafta! Sarbatori Fericite ! ![]() ![]() Sarbatori fericite si tie! |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Bai, am vrut si eu sa-mi pun un site la ei. Pana la urma am renuntat dupa ce am citit regulamentul sau conditiile lor. Tot ce pui la ei e proprietatea lor. Poa sa face ce vor ei. Si in plus daca in timp de x zile nu faci update la site, adio cont. Asta nu e asa de aiurea, dar prima faza e chiar naspa.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:15 |