Senzori presiune roti, cum stii daca are?, Scenic 2, 2007
![]() ![]() ![]() |
Senzori presiune roti, cum stii daca are?, Scenic 2, 2007
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.359 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
dezumfla o rpoata la 1?5 si vezi daca te anunta.
sau vezi la detalii pe baza vinului, putem afla daca din fabrica a avut. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu are nimic in roti, am inlocuit toate cauciucurile.
VF1JMS40A37706355 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.359 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa vin masina ar avea detectie de presiune , pe vremea aia erau doar direct, cu senzori. Daca ii pui senzori si imperechezi cu masina ar trebui sa mearga. EU as trai bine merci si fara.
PS. in 2017 avea 170 000 km. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca pe display masina n-are roti, nu ai senzori.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 9 Nov 2022, 15:47) Dupa vin masina ar avea detectie de presiune , pe vremea aia erau doar direct, cu senzori. Daca ii pui senzori si imperechezi cu masina ar trebui sa mearga. EU as trai bine merci si fara. PS. in 2017 avea 170 000 km. Am luat-o in 2018 cu 180.000. I-am pus niste "capacele" de la 70Mai (https://www.emag.ro/sistem-monitorizare-presiune-pneuri-xiaomi-70mai-midrive-t02/pd/DN6S6WBBM/?cmpid=87017& amp;gclid=CjwKCAiAvK2bBhB8EiwAZUbP1L4PV06Ygry4NlleOXCB2ZWxuhZoRZl4bEpIiCRLTwMf7S LnPR0X1BoCdAEQAvD_BwE) si sunt multumit. Le-am luat la jumatate din pretul actual. Dar sa revin, daca as face rost de 4 senzori tip. valva, cum ii setez/conectez la masina? <span class='edit'>9 Nov 2022, 16:17:</span> QUOTE(R19/16v @ 9 Nov 2022, 15:47) Are masinuta asta desenata. Nu este bordul ei, poza este de la alta masina. This post has been edited by tribunul: 9 Nov 2022, 15:20 Attached thumbnail(s) Poza_bord.jpg ( Size: 43.94k ) Number of downloads: 143 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
einstein1984 |
![]()
|
trebuie o scula de excitat senzorii ca sa ii faci sa discute cu masina, e facuta de schrader deci posibil sa o aiba si vulcaizarile mai spalate. Dar probabil ca trebuie si clip/DDT.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
tribunul |
![]()
|
Are, si chiar 2 randuri, dar cred ca trebuie sa dau un cauciuc jos, ca sa vad daca roata are senzor.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
R19/16v |
![]()
|
Masina din display, are roti?
|
--------------------
DS
5H
|
tribunul |
![]()
|
Da, are roti. Ti-am pus mai sus o poza cu bordul (masina din display).
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
R19/16v |
![]()
|
Ai zis ca e alta masina, nu a ta.
Daca masina din display are roti, merg si senzorii. |
--------------------
DS
5H
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 05:11 |