Ruse, Cateva vorbe si mai multe poze
![]() ![]() ![]() |
Ruse, Cateva vorbe si mai multe poze
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
sorin69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 27 June 10 From: Bucuresti ![]() |
@gibonu
Pe " amfostacolo.ro " ai cont ? Iti recomand acest site de vacanta ( impresii, poze, sfaturi ) This post has been edited by sorin69: 25 Oct 2022, 13:45 |
--------------------
Citroen
C-Elysee
2016 Exclusive 1,6 VTI 115 C.P.Euro 6 You"ll Never Walk Alone
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.188 Joined: 29 May 06 ![]() |
@tatabobu
Da, mai au troleibuze la Ruse. Chiar 7 linii, dintre care doua [nr. 27 si nr. 29] au unul dintre capele pe bd. Tutrakan, nu foarte departe de giratoriul de la granita. Ai aici mai multe detalii: https://en.wikipedia.org/wiki/Trolleybuses_in_Ruse @sorin69 Nu am cont acolo. M-am mai uitat uneori pe site-ul ala. Multumesc pentru recomandare. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 06:15 |