Oglinda zgariata
![]() ![]() ![]() |
Oglinda zgariata
SpecialKHouse |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 23 May 22 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV
2018
|
|||
vvede |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca e partea din plastic exista (teoretic) la dealer vopsea si lac in sticlute mici (asemanatoare cu sticlutele de oja) pe care le cumperi pe codul tau de culoare si corectezi zona
|
--------------------
Renault
Clio
0.9TCe Expression Mazda 6 2.0, Attraction
Ex: Renault Clio Symbol 1.5 dCi 82CP | Opel Astra H 1.6 Twinport 105CP |
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ma, cel putin ai facut-o tu. Nu trebuie sa-ti stea pe creier in cazu asta. Cand ti-or zgaria-o cu sacosele, cu carucioarele de supermarket din neglijenta, atunci ce-o sa mai faci?
Dai cu vopsea, lasi sa se usuce bine, apoi polishezi pana la nivel, apoi cu putin lac daca e cazu, iar polishezi. Sunt foaaarte putine masini neatinse, las-o pasta cu creieru, pastreaza-te pt probleme serioase. Parerea mea. Ti-o spun din proprie experienta. Si eu sunt pretentios. Dar cand o fac eu, n-am probleme. |
--------------------
BMW
-
-
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca este vorba despre carcasa, se extrage capacul si se revopseste sau se corecteaza fara extractie local. Daca nu este capacul vopsit si este doar plastic nu se poate face nimic. Adica se schimba carcasa respectiva... depinde cat de tare este zgariata...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:27 |