Zgomot motor 1.3 Tce, un zgomot ciudat al motorului
![]() ![]() ![]() |
Zgomot motor 1.3 Tce, un zgomot ciudat al motorului
Fulufi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 March 22 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2019 IV
- Db57znf
|
|||
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
Nu m-am uitat pe filmulet dar din cele scrise poate sa fie si tija turbinei, cand este "libera" produce un zornait\zdronganit fara influente in comportamentul masinii, cand este "in sarcina" nu se mai aude, poti verifica foarte usor cu motorul rece\oprit bagi mana in spatele ei si o misti, poate este acelasi zgomot, my 2 cents only
![]() (LE: ceva asemanator cu cea atasata) This post has been edited by Gil26: 11 May 2022, 20:19 Attached thumbnail(s) TijaTurbina13TCe.jpg ( Size: 83.06k ) Number of downloads: 387 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
Fulufi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 March 22 ![]() |
Multumesc Gil26! Am sa verific si am sa postez ce gasesc.
|
--------------------
Renault
Megane
2019 IV
- Db57znf
|
|
gigibrici |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 22 June 04 From: Pitesti ![]() |
Până la urmă de la ce a fost? Așa face și la mine de câteva zile (Duster, motor 1.3 TCE). Am întrebat un meseriaș, a ascultat-o și a zis că mai studiază.
|
-------------------- Ai masina, ai necazuri! N-ai masina, ti-e necaz!!!
|
|
super mario |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 30 November 24 ![]() |
Zgomotul este de la cilindrul pompei de inalta presiune a combustibilului si variaza in functie de tipul de benzina cu care se alimenteaza.Pe masinile fabricate pana in 2020 aceasta pompa are o protectie fonoabsorbanta.
|
--------------------
renault
megane
2022 tehno
- AR16EAL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:33 |