Protejarea boxelor in portbagaj Talisman, recomandari
![]() ![]() ![]() |
Protejarea boxelor in portbagaj Talisman, recomandari
aldoblaga |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 12 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence - 1.5 DCI 110cp
Dynamique/2011
|
|||
stefandinescu70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 815 Joined: 4 September 16 ![]() |
Exista la magazinele de specialitate electronice audio-video ceva protectii/cutii rezonanta pentru difuzoare/boxe audio pe care le poti folosi ( dar , iti vor lua din spatiul portbagajului si mai mult si le vei lovi si mai des ) . Crezi ca vei umple portbagajul de la Talisman FULL ( pana sus ) ???? si apoi sa lovesti boxele acelea zilnic ?? la cat este de mare/adanc/inalt ???
Si la branduri auto renumite sunt la fel difuzoarele expuse in portbagaj si nu sunt probleme, de ce ar fi la Talisman? This post has been edited by stefandinescu70: 13 Jun 2017, 12:21 |
--------------------
Talisman
.
2016 1.6dCI160 EDC
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
La care mărci renumite? Ai niște poze? Sau măcar nume, că dup-aia pot căuta și eu poze.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
La mazda 6 ...ca m-a interesat pe mine ... fix acelasi lucru....poate chiar mai rau ca mai are si niste sarme care arata ca dracu
![]() Dati pe la min 11-1.30 https://www.youtube.com/watch?v=LpcRtg7Ip1k Intr-adevar acest lucru nu doar la talisman il vezi ci la o gramada de alte marci. As fi curios sa vad un sedan la care nu se vad sarmele alea atarnate.... This post has been edited by ncristi: 13 Jun 2017, 11:18 Attached thumbnail(s) mazda.jpg ( Size: 176.49k ) Number of downloads: 1122 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
stefandinescu70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 815 Joined: 4 September 16 ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 13 Jun 2017, 10:59) BMW seria 5 , Audi A8 chiar cu linie audio Bose sau JBL si ....... altele . Daca nu le-ai vazut tu nu inseamna ca nu exista cu spatele difuzoarelor la vedere in portbagaj. Nu prea are nimeni cu protectie la spatele difuzoarelor din simplu motiv al incintei acustice care se formeaza impreuna cu portbagajul . BOSE a stiut ce face cand a proiectat sistemul audio , numai ca noi punem bagaje in boxa audio ( WOOFER ) a lui BOSE . ![]() This post has been edited by stefandinescu70: 13 Jun 2017, 12:21 |
--------------------
Talisman
.
2016 1.6dCI160 EDC
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Iei doua strecuratori mai mici si le prinzi in doua suruburi. Eu glumesc desi daca chiar nu poti dormi din cauza ideii ca atunci cand iti vei lua talisman o sa ii strici boxele...poti lua in calcul ideea.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(stefandinescu70 @ 13 Jun 2017, 12:20) Pe bune? Uite cum arată seria 5 sedan a unui coleg, pe care l-am rugat să facă niște poze. FullSizeRender_1.jpg ( Size: 959.51k ) Number of downloads: 1208 IMG_9589.JPG ( Size: 672.71k ) Number of downloads: 1194 IMG_9590.JPG ( Size: 814.59k ) Number of downloads: 1182 This post has been edited by VladSoare: 13 Jun 2017, 18:49 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Firul este acolo
![]() Glumeam ...dar mi se pare deplasată comparația. This post has been edited by ncristi: 13 Jun 2017, 20:40 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
VladSoare |
![]()
|
Cablul ăla negru care se vede este pentru rabatarea spătarului. N-are legătură cu boxele. De la boxe nu-i nici un fir la vedere.
FullSizeRender.jpg ( Size: 534.95k ) Number of downloads: 1163 This post has been edited by VladSoare: 13 Jun 2017, 21:49 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
VladSoare |
![]()
|
Fără poze nu există.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Mergi la un dealer acolo si uita-te la modelul din semnatura mea si te convingi singur
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Seria 5 fara p'ele?! WTF? Ce sarac!
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Hmm, inseamna ca Alfa mea veche de 10 ani e foarte tare...are portbagajul complet capitonat, fara tabla la vedere, iar subwooferul sistemului Bose e foarte bine protejat, fara fire si altele atarnand pe acolo. Ah, am uitat...intre timp taierea costurilor a devenit obiectivul nr.1 al constructorilor
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
D-aia sedanurile, cu cateva foarte putine exceptii notabile, suge
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(MoneyTalks @ 14 Jun 2017, 09:03) Nu despre asta e vorba. Sigur că putem afla și vedea orice în showroomuri, dar atunci care mai e rostul forumului? Dacă tot ai intrat în discuție, mergi pînă la capăt. Un telefon capabil de o poză, sau măcar un aifon, cred că se găsește și prin Irlanda. ![]() QUOTE(R19/16v @ 14 Jun 2017, 09:31) Corecție: de-aia sedanurile low-cost suge. ![]() This post has been edited by VladSoare: 14 Jun 2017, 11:47 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
R19/16v |
![]()
|
Niet. Cu tine nu ma inteleg pe tema asta, tie-ti plac sedanele, sa fii sanatos!
![]() PS Mondeo e mai frumos hatch ![]() This post has been edited by R19/16v: 14 Jun 2017, 11:49 |
--------------------
DS
5H
|
VladSoare |
![]()
|
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE(VladSoare @ 14 Jun 2017, 10:46) Banuiesc ca aici ai inclus si seria 5 de mai sus ![]() ![]() 14 Jun 2017, 13:06: QUOTE(VladSoare @ 14 Jun 2017, 10:46) Nu despre asta e vorba. Sigur că putem afla și vedea orice în showroomuri, dar atunci care mai e rostul forumului? Dacă tot ai intrat în discuție, mergi pînă la capăt. Un telefon capabil de o poză, sau măcar un aifon, cred că se găsește și prin Irlanda Am gasit si un iPhone pentru tine ![]() This post has been edited by MoneyTalks: 14 Jun 2017, 14:06 Attached thumbnail(s) IMG_0857.JPG ( Size: 2.29mb ) Number of downloads: 394 IMG_0858.JPG ( Size: 1.94mb ) Number of downloads: 316 |
--------------------
Lexus
ES300H
|
R19/16v |
![]()
|
Saracie de masina, saracie de telefon.
|
--------------------
DS
5H
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
VladSoare |
![]()
|
Arată bine. Boxele sînt acolo, pe poliță, doar că nu se văd pe dedesubt? Sau sînt în altă parte?
Nici la mine nu se vede nimic în portbagaj, dar asta-i pentru că eu am boxele spate pe uși, deci nu se pune. ![]() This post has been edited by VladSoare: 14 Jun 2017, 14:37 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
sorinin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 5 July 08 From: Constanta ![]() |
Salut,
Ai facut comanda de Talisman cu sistem BOSE? Ca eu nu am acest sistem si implicit nu am boxe in portbagaj... |
--------------------
Renault
Talisman
2016 1.6, 200 hp, INTENS, 4CONTROL
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE(VladSoare @ 14 Jun 2017, 13:36) Sper sa se vada boxele. Sint in spate pe polita, dar intr-un singur lacas Cei ce au talisman se pot inspira de aici cum sa isi ascunda firele si alte chestii ce tin de boxe din portbagaj Attached thumbnail(s) IMG_0859.JPG ( Size: 2.29mb ) Number of downloads: 344 |
--------------------
Lexus
ES300H
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Thanks, acum e totul clar. E exemplul perfect (alături de seria 5, de care Ștefan afirma că ar fi precum Talismanul, dar am văzut că nu e ![]() Deci concluzia e clară: nu-i vorba că n-ar exista soluții, ci doar că-i mai ieftin să le lași la vedere. ![]() This post has been edited by VladSoare: 14 Jun 2017, 18:58 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Bai da' asta e sat (topic) fara caini (moderatori) ?
E unu' amarat care pune si el o intrebare la o ..hai sa zicem problema, iar "jmekerii" cu masini mai bengoase ca k@k@tul de talisman se p|sa pe el si cu exemple de masini si flexat de muschi ca a mea e mai acoperita sau mai stiu eu ce. Pentru mistouri exista cafenea, nicidecum sectiuni tehnice. Are sens sa incep si eu sa zic ca vai pe faiton aveam putere instalata din fabrica de 1000w cu tot felul de boxe si boxulici bagate prin spemii de locuri si ca nu atarna nici un fir si ca era totul soundproof si capitonat si blablabla.... Iarasi...comparatii de mere cu pere. Boxe in portiera au toate, inclusiv talismanul. Doar ca daca vrei un pic mai mult, te alegi si cu alea 2 boxe..simplu. Daca fordul a considerat ca mondeo nu merita boxe pe luneta spate si ii sunt suficiente alea din portiere, f. bine. De lexus sau bmw nu am chef sa vorbesc ptr ca pretul lor e aproape dublu si nu are sens iarasi o comparatie mere cu pere. La talisman e o singura chestie penala....SIGLA! Daca era alta.... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(dantes @ 14 Jun 2017, 20:34) De lexus sau bmw nu am chef sa vorbesc ptr ca pretul lor e aproape dublu si nu are sens iarasi o comparatie mere cu pere. Păi știu că-s mere cu pere, dar cine-a început? Un posesor de Talisman s-a lăudat că așa se poartă și la case mai mari și a dat, cu mînuța lui, exemplul seriei 5. ![]() Și că boxele sînt lăsate intenționat neprotejate, din motive acustice, că de fapt e un feature, nu un bug. ![]() Nu era normal să-i răspundem? ![]() This post has been edited by VladSoare: 14 Jun 2017, 20:55 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
D-astia sunt destui...cu timpul inveti sa ii ignori. Dar pe topicul in cauza e ca bulgarele de zapada...
Referitor la boxe efectiv, da. Portbagajul tine loc de incinta. La cei care sunt inchise cu ceva de plastic, atunci sunt simple boxe si nu tin de subwoofer. Nici astea nu sunt subwoofer adevarat, dar simuleaza f bine. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE(dantes @ 14 Jun 2017, 19:34) Bai da' asta e sat (topic) fara caini (moderatori) ? E unu' amarat care pune si el o intrebare la o ..hai sa zicem problema Se pare ca renault nu e in stare sau nu vrea sa ascunda boxele si cablurile din portbagaj, pentru ca nu le pasa de clienti, pe cind alti constructori o fac. Aici s-a prezentat un mod de rezolvare a problemei la o alta marca de masina. Nu s-a facut nici o referire la ce fel de boxe sint, cit de ieftine sau scumpe, ci strict la cum fac altii. Deci care e problema ta aici? ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
dantes |
![]()
|
QUOTE(MoneyTalks @ 15 Jun 2017, 08:13) Se pare ca renault nu e in stare sau nu vrea sa ascunda boxele si cablurile din portbagaj, [...] Deci care e problema ta aici? ![]() ...sau poate boxele alea sunt de fapt pe post de subwoofer si are nevoie de o incinta pentru a reda partea de joase ? Dar na...stim ca renault e low cost si lexus e tzatza de matza si trebuie sa gasim ocazii multiple ptr a arunca cu c@c@t in reno. Poate in lexus nu i-a interesat sa coboare prea mult in joase sau poate la pretul pe care il cer au de acoperit niste cheltuieli de dezvoltare si altele. Si nu..aici nu a fost vorba de a prezenta cum au facut altii ci s-au aratat muschii sa se vada cat de c@c@t e renoul vs alte marci. Nu ai cum sa implementezi solutii oem de la alte marci cu un portbagaj complet diferit, cu incinte diferite si pozitionari diferite. TOATE boxele acoperite de la orice marca, sunt doar ptr a completa gama din masina, nicidecum sa coboare in joase prea mult. Depinde de acustica fiecarei masini. De ex, daca tot e sa ne arata muschii, la phaeton, boxele de pe spate care erau in luneta, erau acoperite de un alt compartiment, care era plin de fante si acel compartiment se comporta fix ca o incinta adevarata de subwoofer. Dar, din nou, e alta mancare de peste! Problema "mea"? Dar a ta care e? Macar eu voi detine un c@c@t de reno d-asta si caut informatii utile pe aici si nu imi permit sa cumpar o super masina ca lexus...m-am limitat la talisman nou si phaeton sh 3.0tdi ca nu imi permit un W12...asta e. Aaa...mai am si un Jaguar S-Type de 1 luna....se pune? 3000 V6 benzina... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 15:40 |