HELP display AFFA 3 NAV spart, transformare Affa 3 nav in affa 2++
![]() ![]() ![]() |
HELP display AFFA 3 NAV spart, transformare Affa 3 nav in affa 2++
Sevcenco Andrei |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 October 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
II 2006
|
|||
Sevcenco Andrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 October 13 From: Bucuresti ![]() |
pana la urma am rezolvat si am facut modificarea pt mufa neagra(update list) si merge perfect...si am rezolvat o si singur si gratis..pe langa 150 ron cat se cerea pe internet pt celebra schema..pentru detalii pm.
|
--------------------
Renault
Megane 2
II 2006
|
|
Sadicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 July 18 From: București ![]() |
salut Sevcenco Andrei
un nr. de tel se poate? am aceeasi problema. nu pot da pm. email sadicus.ro@gmail.com multumesc This post has been edited by Sadicu: 27 Jan 2019, 15:18 |
--------------------
Renault
Megane 2
2003
|
|
Madalinn92 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 17 August 18 ![]() |
Salut , am si eu aceiasi problema , nu gasesc un afisaj affa3 , se poate modifica alt tip si daca da ma poate ajuta cineva ?,multumesc!
|
--------------------
Renault
Clio 2
2001
|
|
andreipuican |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 May 20 ![]() |
Buna, si eu am aceeasi problema. Mi-ar fi de mare ajutor daca imi poti spune cum ai modificat dislpay-ul. nu pot da PM.
email:andreipuican@gmail.com |
--------------------
Renault
Megane
2004 Cabrio
|
|
Madalyn2021 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 July 21 ![]() |
Bună ziua. Am aceeași problemă cu un affa3nav, am cumpărat un affa2++ și vă rog frumos dacă îmi puteți spune cum ați legat firele. Vă mulțumesc
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005 sedane
|
|
Nicolae.lucian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 30 September 17 From: KR ![]() |
QUOTE(Sevcenco Andrei @ 6 Apr 2017, 17:54) pana la urma am rezolvat si am facut modificarea pt mufa neagra(update list) si merge perfect...si am rezolvat o si singur si gratis..pe langa 150 ron cat se cerea pe internet pt celebra schema..pentru detalii pm. Tipic romanesc, postezi ca s-a rezolvat dar nu explici nimanui cum. |
--------------------
Renault
m
2004
|
|
adrian_yza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 6 October 08 ![]() |
Salut poate ajuta pe cineva aceasta schema. Multumesc Andrei
![]() This post has been edited by adrian_yza: 17 Mar 2022, 16:21 Attached thumbnail(s) schema_megane_display.jpg ( Size: 108.29k ) Number of downloads: 113 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 confort privilege
2004
|
|
Madalyn2021 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 July 21 ![]() |
Sa iti dea Dumnezeu sanatate.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005 sedane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 02:24 |