Modul motoras macara
![]() ![]() ![]() |
Modul motoras macara
Aurica tanase |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 25 August 19 ![]() |
|
||
--------------------
Renault megane
Grand tour 1,6 16v
2005 benzina
|
|||
greny |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 18 July 15 From: Timisoara ![]() |
salut. am demontat eu. nu prea ai ce repara, poate doar sa schimbi carbunii. dar la doua module desfacute amandoua aveau oxidati pinii de contact motor. poti sa mai cureti carbunele depus pe componente si sa-l ungi un pic. in rest nu prea ai ce-i face.
personal , la cum e construit, nu cred ca ai sanse sa arzi un astfel de motor,iar modulul este destul de simplu construit. |
--------------------
Renault
Megane 4
2019 Mégane II 1.6 16v 113 BM0J 2002
Mégane Sedan IV 1.33 tce 140 LVNB 2019 |
|
Aurica tanase |
![]()
|
Care carbuni GRENY????...În modulul.dw pe motoras nu exista asa ceva...
|
--------------------
Renault megane
Grand tour 1,6 16v
2005 benzina
|
|
greny |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 18 July 15 From: Timisoara ![]() |
scuza-ma ca am incercat sa te ajut.
descurca-te |
--------------------
Renault
Megane 4
2019 Mégane II 1.6 16v 113 BM0J 2002
Mégane Sedan IV 1.33 tce 140 LVNB 2019 |
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Cred ca greny face confuzie intre motorasul de la macara si modulul Temic de impuls care comanda motorasul. Motorasul intr-adevar nu prea are ce sa se strice la el, e un motor ordinar de 12V cu dublu sens.
Legat de modulul Temic despre care se vorbeste aici se poate demonta si repara, depinde ce are stricat. De regula se defecteaza circuitele de pe placa din interior care se oxideaza de la umezeala sau infiltratii ale apei. Sunt tutoriale pe internet cum se refac traseele electrice de pe placa si cum se desface modulul. Gasesti si module de schimb de la chinezi insa nu te astepta sa tina la fel de mult. Se demonteaza usor de pe motorasul de la macara, este prins intr-un surub si 2 cleme This post has been edited by skorpio_bog: 8 Feb 2022, 11:46 |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
Aurica tanase |
![]()
|
Intr-adevar Grey confunda....
Am demontat modulul temic,nu erau urme de oxidare,am verificat ce se putea verifica...pana și releul...și am ajuns la concluzia ca defect este circuitul integrat....care e mai scump decât tot modulul,asa ca am mers la SH și cu 70 lei am luat unul cu motoras cu tot...l-am montat și am scãpat de belea.....dar mai am de verificat pe cel din spate dreapta...oare și acela are modul??? |
--------------------
Renault megane
Grand tour 1,6 16v
2005 benzina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:25 |