Masini electrice, barfe, pareri , experiente personale
![]() ![]() ![]() |
Masini electrice, barfe, pareri , experiente personale
mircea_aq |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.250 Joined: 13 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|||
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 842 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Anre are documentul cu antet enel. Ar merita o amendă.
Totuși, de ce enel sau oricealtceva când hidroelectrica? Nu credeți? Au râie? Să știu și eu... Attached File(s) ![]() |
--------------------
ex Dacia
Spring
- .
2021
|
|
mircea_aq |
![]()
|
ENEL pentru ca deocamdata exista plafonare, banuiesc.
In cazul meu, oricum aveam tarif fix de vreo 0.7 per kwh pana in octombrie. De pe 2x ale lunii voi fi la hidroelectrica. Probabil ca vor majora si ei tarifele, dar deocamdata sunt de vreo 6 ori mai ieftini ca ENEL-ul. This post has been edited by mircea_aq: 12 Sep 2022, 19:26 |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.117 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Ca tot am vrut Elantra...
![]() 2022_09_12_15_57_51.jpg ( Size: 167.91k ) Number of downloads: 467 2022_09_12_15_58_12.jpg ( Size: 173.61k ) Number of downloads: 472 E al baiatului in fapt dar tine toata casa, mai putin atelierul unde principalele sint trifazice. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Va faceti griji aiurea, solutia e aici, vand generator cu pedale:
Attached thumbnail(s) fghfhfh.png ( Size: 842.27k ) Number of downloads: 446 |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hepea @ 12 Sep 2022, 15:43) A cam ieșit din plan. Era in plan cand aveam Meganul si Clio, m-am dus la Dacia in idea sa dau Clio la Rabla si sa-l schimb cu un Spring. Insa Dacia mi-a taiat elanul prin poziția extrem de inalta la volan, practic marginea de sus a parbrizului e aproape in campul vizual, prin faptul ca nu se reglează volanul deci nici tot bordul nu-l vad....si prin cei 9200 de euro pe care ii voiau (decembrie 2021), care mi s-au parut prea multi in ideea in care trebuia sa fac prea multe compromisuri. Ulterior am dat Clio si căutând înlocuitor, electric sau fosil, am realizat ca pot trai fara o a doua mașină, deci nevoia unei buburuze de oras pare ca nu mai este atat de stringenta. Deci deocamdată raman doar cu Meganul si mai vad. Inainte făceam drumuri scurte și dese, cam omoram Meganul asa, de aia ma gândisem la un Spring. Dar odata cu pandemia mi-am modificat un pic rutinele de deplasare si pare ca ma descurc asa. Ideea cu Kaufland era ca poate ajut pe cineva cu puncte sau ceva, dar pare ca e un pic mai complex decat atat. Am card, digital only, dar de 500 lunar de la ei nu prea iau. Obișnuiesc sa iau cate puțin de la mai multi..... This post has been edited by vallixx: 12 Sep 2022, 22:45 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 12 Sep 2022, 15:27) Era o vreme cand cetatenii preferau sa circule cu calul si vroiau sa interzica masinile cu ICE, puneau un cetatean sa umble cu un steag rosu in fata masinii etc. Cam asa si voi. Era o vreme cand aparusera masinile pe GPL, mult mai ecologice decat dieselurile si decat benzinarele care, pe langa ca poluau mai putin, aduceau si avantaje soferilor prin costul mai mic cu 10 lei la suta de km. Autonomia e decenta, statii de incarcare gasesti peste tot, daca nu gasesti, mergi mai departe pe benzina. Iar montajul unui GPL costa 1000 de euro. Electricul, dupa ce ca iti cumperi o tigaie la pret de Mercedes A-Classe, te mai costa si curentul 4 lei/kw (la consum de minim 15-20 kw extraurban) si mai are si o autonomie de toata jena. Iar cand nu gasesti statii, o mai incarci din parti. Ce comparam aici? QUOTE(Agrig @ 12 Sep 2022, 17:01) Daca e 4.1 lei/kw la statii, il cumperi cu 1 leu de la priza din casa, scoti un prelungitor peste gard si il vinzi amatorilor cu 3 lei/kw, pe acelasi model cu care se aducea pe vremuri benzina de la basarabeni. |
--------------------
.
.
.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Un sistem de standardizare a bateriilor si schimbarea lor la statii speciale (eventual intr-un colt al unei statii de benzina/motorina, ca sa folosesti structura deja existenta) ar rezolva problemele cu incarcarea si autonomia. Si hypermilingul. Si range anxiety.
Daca in loc sa cauti de nebun o priza unde sa stai si o ora, asta daca nu prinzi coada .....sau sa-ti faci vacanta in functie de chargere, ai putea merge la orice PECO si acolo un nenea ti-ar schimba bateria de pe masina cu una plug&play...si operatiunea sa dureze max 10 minute.....iar bateria ta goala sa o bage la incarcat si sa o puna urmatorului client.....s-ar rezolva zic eu o gramada de probleme care aduc reticenta utilizatorilor la electrice. Si nu stiu daca ar fi o provocare extrem de grea, s-au inventat chestii mult mai complicate de atat. In felul asta cand ai timp sa stai la incarcat, stai, daca ai conditii acasa....sau tarife mici....o incarci acasa....iar cand esti la drum si n-ai timp/chef sa stai la priza sau n-ai priza aproape, ai putea opri la orice PECO si contra unei sume care sa insemne curentul din bateria noua si operatiunea de schimbare, in 10 min ai putea pleca "cu plinul" facut. Nu mi s-ar parea rocket science, zic. Poate gresesc. This post has been edited by vallixx: 13 Sep 2022, 09:50 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.795 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Doar ca nu avem gpl suficient pt tota flota, si nici nu putem mari capacitatile de productie construind centrale noi....
Totusi parca as vrea sa vad ceva dube cu gpl, momentan sunt doar cu cng care e f greu de gasit, desi convine pentru flote captive prin oras (curieri, salubritate). |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(vallixx @ 13 Sep 2022, 10:49) Un sistem de standardizare a bateriilor si schimbarea lor la statii speciale (eventual intr-un colt al unei statii de benzina/motorina, ca sa folosesti structura deja existenta) ar rezolva problemele cu incarcarea si autonomia. Si hypermilingul. Si range anxiety. Daca in loc sa cauti de nebun o priza unde sa stai si o ora, asta daca nu prinzi coada .....sau sa-ti faci vacanta in functie de chargere, ai putea merge la orice PECO si acolo un nenea ti-ar schimba bateria de pe masina cu una plug&play...si operatiunea sa dureze max 10 minute.....iar bateria ta goala sa o bage la incarcat si sa o puna urmatorului client.....s-ar rezolva zic eu o gramada de probleme care aduc reticenta utilizatorilor la electrice. Si nu stiu daca ar fi o provocare extrem de grea, s-au inventat chestii mult mai complicate de atat. In felul asta cand ai timp sa stai la incarcat, stai, daca ai conditii acasa....sau tarife mici....o incarci acasa....iar cand esti la drum si n-ai timp/chef sa stai la priza sau n-ai priza aproape, ai putea opri la orice PECO si contra unei sume care sa insemne curentul din bateria noua si operatiunea de schimbare, in 10 min ai putea pleca "cu plinul" facut. Nu mi s-ar parea rocket science, zic. Poate gresesc. A durat ani de zile până să se ia o măsură de standardizare a unui amărât de încărcător de telefon...până ajung la un compromis constructorii auto cred că apare o tehnologie mai deșteaptă decât bateriile. Plus că e și problema mentenantei și a reciclării bateriei...dacă e o baterie care aparține lui Renault sigur nu va dori Vw să o repare...ar trebui practic să fie în proprietatea producătorilor de baterii și constructorii auto să plătească pentru o închiriere a lor...e foarte complicat sincer. Plus că mai intervin și diferențele tehnice, de formă a bateriilor etc. Nu cred că e fezabil un astfel de sistem |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.117 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Renault, VW, Tesla, tot made in China e bateria deci o repara chinezii!
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Pana acum așa a fost dar au început să își deschidă și constructorii auto fabrici de baterii. Plus că într-un final lumea vestică începe sa înțeleagă ca dependenta de chinezi nu e o idee prea bună deci se va dezvolta în Europa industria bateriilor
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 842 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai ce m-am intors de la Rm. Valcea. Cu Springu
![]() Nu e de mers in afara... dar ce am observat e ca nu masinile mici incurca tirurile ci tirurile incurca tirurile. Limitarea aia la 90kmh (a tirurilor) nu e chiar 90 ci 88, 91, 92 etc. Si sa vezi ce frumos e cand unu cu 91 depaseste pe altu cu 89 si ce coada se face in spate. Culmea, fara flashuri, claxoane, nervi. Consum la dus 11,6, la intors 9,2 ![]() ![]() This post has been edited by hepea: 13 Sep 2022, 12:00 |
--------------------
ex Dacia
Spring
- .
2021
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.795 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(hepea @ 13 Sep 2022, 11:59) Tocmai ce m-am intors de la Rm. Valcea. Cu Springu ![]() Nu e de mers in afara... dar ce am observat e ca nu masinile mici incurca tirurile ci tirurile incurca tirurile. Limitarea aia la 90kmh (a tirurilor) nu e chiar 90 ci 88, 91, 92 etc. Si sa vezi ce frumos e cand unu cu 91 depaseste pe altu cu 89 si ce coada se face in spate. Culmea, fara flashuri, claxoane, nervi. Consum la dus 11,6, la intors 9,2 ![]() ![]() Din Bucuresti sunt cat? 180-200km? Ai avut vreo sansa sa ii faci dintr-una? Scoti 200 din Spring daca mergi lejereanu? |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 13 Sep 2022, 09:49) Un sistem de standardizare a bateriilor si schimbarea lor la statii speciale (eventual intr-un colt al unei statii de benzina/motorina, ca sa folosesti structura deja existenta) ar rezolva problemele cu incarcarea si autonomia. Si hypermilingul. Si range anxiety. Daca in loc sa cauti de nebun o priza unde sa stai si o ora, asta daca nu prinzi coada .....sau sa-ti faci vacanta in functie de chargere, ai putea merge la orice PECO si acolo un nenea ti-ar schimba bateria de pe masina cu una plug&play...si operatiunea sa dureze max 10 minute.....iar bateria ta goala sa o bage la incarcat si sa o puna urmatorului client.....s-ar rezolva zic eu o gramada de probleme care aduc reticenta utilizatorilor la electrice. Si nu stiu daca ar fi o provocare extrem de grea, s-au inventat chestii mult mai complicate de atat. In felul asta cand ai timp sa stai la incarcat, stai, daca ai conditii acasa....sau tarife mici....o incarci acasa....iar cand esti la drum si n-ai timp/chef sa stai la priza sau n-ai priza aproape, ai putea opri la orice PECO si contra unei sume care sa insemne curentul din bateria noua si operatiunea de schimbare, in 10 min ai putea pleca "cu plinul" facut. Nu mi s-ar parea rocket science, zic. Poate gresesc. cauta project better place, au incercat asta acu mai bine de 10 in israel, n-a mers, NIO incearca din nou |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
vallixx |
![]()
|
Nice!
Ca de obiecei.....poate rezolva chinezul treaba ca restul nu sunt in stare. Eu zic ca este sufucient sa inceapa unul sau doi. Daca lumea descopera avantajele evidente ale swap-ului de baterii in detrimentul timpilor lungi la incarcari lente....ulterior cu siguranta se vor alatura si o parte din ceilalti. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
hepea |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 13 Sep 2022, 12:27) Din Bucuresti sunt cat? 180-200km? Ai avut vreo sansa sa ii faci dintr-una? Scoti 200 din Spring daca mergi lejereanu? 178km făcuți dintr-o bucata. Plecat cu 100% din B și ajuns cu 23% și ~50km. La întoarcere plecat tot cu 100% și ajuns cu 33%, nu mai știu km rămași. |
--------------------
ex Dacia
Spring
- .
2021
|
|
mircea_aq |
![]()
|
Tu vezi vreun constructor care sa-si dezvolte o infrastructura de incarcare / swap de baterie in afara de Tesla? Oare nu-ti da de gandit ?
Stii foarte bine ca daca lasi statul (inclusiv statul german) sa-ti planifice si sa-ti coordoneze dezvoltarea infrastructurii vei fi mereu in urma, toti o stiu. Insa e vorba de bani, si nu vrea nimeni sa dea bani pe un proiect care nu se ghideaza dupa nicio logica economica. E limpede ca sunt constructori care s-au prins despre ce e vorba, ca toyota si care ii fenteaza cum pot mai bine, iar altii ca reno care se duc direct catre zid. In fond cam asta pare sa fie singura tinta momentan, sa scada numarul de masini fabricate, falimentand o buna parte din constructori. EV-ul mi se pare un pretext si ala neserios. Nici macar nu s-au straduit sa vina cu niste masini care sa arate bine. ID-urile astea parca sunt scoase din mapa de design a unui copil lenes si fara imaginatie de scoala generala care e silit sa faca un portofoliu plecand de la un singur design. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
deh, porsche design
13 Sep 2022, 14:21: QUOTE(vallixx @ 13 Sep 2022, 13:04) Nice! Ca de obiecei.....poate rezolva chinezul treaba ca restul nu sunt in stare. Eu zic ca este sufucient sa inceapa unul sau doi. Daca lumea descopera avantajele evidente ale swap-ului de baterii in detrimentul timpilor lungi la incarcari lente....ulterior cu siguranta se vor alatura si o parte din ceilalti. poate nu ai inteles, au incercat deja, n-a prins. Aveau 10 statii de baterii swap pe niste rute inetrurbane mari. E drept, era fluence electric This post has been edited by einstein1984: 13 Sep 2022, 14:21 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.499 Joined: 21 April 07 ![]() |
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
vallixx |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
Kaufland si lidl cica au scos zilele astea incarcarea gratuita. Si ca ar fi 2.41 lei/kw. Asa o fi?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Lectie de fake news livrata de ceva ziar online din RO. Scrie in articol ca este vorba despre Germania dar in titlu nu este mentionat. Oamenii citesc titlul ca restul nu e important...
Chiar mai interesant cei cu adevarat interesati de subiect, adica cei care folosesc statiile, au citit, au gandit si au trecut mai departe. In schimb cei care comenteaza de pe margine, spargand seminte, nu se documenteaza, preiau informatia falsa si o perpetueaza. This post has been edited by r_vlad: 14 Sep 2022, 07:33 |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.499 Joined: 21 April 07 ![]() |
Bucurie mare pe facebook, zici ca banii aia intra in buzunarele celor cu masini pe combustie. Atat se poate, csf, ncsf
![]() |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
vallixx |
![]()
|
Eu nu ma bucur in mod special, insa era ce-i drept o masura usor incorecta.
Atata timp cat banii mei au aceeasi valoare cu banii unuia cu EV, e usor incorect sa pui priza gratis dar nu si pompa de benzina de exemplu. Dar pana la urma ala e un privat care asculta de ordinele progresiste venite de afara de la concern. QUOTE(r_vlad @ 14 Sep 2022, 07:30) Informatia este adevarata deci nu e fake news, e pe bune. Poate doar oleaca de clickbait..... Ca nu mentioneaza in titlu....da', este o maniera marsava de a face presa, dar informatia nu este minciuna. QUOTE(vallixx @ 12 Sep 2022, 12:11) In alta ordine de idei, cica Lidl si Kaufland taie mokangeala la statiile de incarcare https://ziarulunirea.ro/lanturile-de-magazi...i-taxat-789593/ Nu stiu daca masura se aplica incepand de pe 12 septembrie si in Romania, dar daca la "stapanire" se aplica de pe 12, e de asteptat ca probabil in scurt timp sa se conformeze si astia de la noi. QUOTE(r_vlad @ 14 Sep 2022, 07:30) Corect, pai stie toata lumea ca posesorii de EV-uri sunt mai inteligenti decat ...ulimea..... Asa comenta un pic aici dar mai bine nu..... This post has been edited by vallixx: 14 Sep 2022, 09:06 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Te faci de mandra minune, sincer. Ai muscat-o ca majoritatea parerologilor. Cu toate astea perseverezi. In Romania Kaufland si Lidl nu se opresc din a oferi incarcari gratuite incepand cu 12 septembrie. De altfel Kaufland este transparent in ceea ce priveste acest subiect. Cel putin pana la data de 31.01.2023 campania continua.
https://www.kaufland.ro/utile/statii-incarc...-incarcare.html Sincer sa fiu mie nu imi convine ca ofera incarcari gratuite. Prefer sa am statia libera pentru 20-30 minute cat vizitez magazinul lor si sa fac top-up exact cat consum pentru a ma deplasa pana la ei. In locul lor as merge cu un tarif care sa includa pretul energiei pe care ei il au, costurile cu investitia in statii si costul de intretinere dar fara profit sau ceva modic (1-5 %). |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
vallixx |
![]()
|
Tu ai o problema in a intelege ce citesti?
Vezi mai sus ce am scris cu bold. This post has been edited by vallixx: 14 Sep 2022, 09:37 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
r_vlad |
![]()
|
Am inteles perfect. Daca nu stii de ce speculezi sau de ce nu cauti informatia inainte sa creezi scenarii bazate pe speculatii ? Cum am gasit eu linkul pus mai sus puteai si tu dar in loc sa faci asta o dai cu "stapani", cu daca si cu parca si altele. Auzi acolo ! Se simte discriminat ca nu ii da Kaufland benzina gratis !
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
vallixx |
![]()
|
Ai inteles o laie dar o dai de-a dura. Sau mai degraba ai inteles dar te-ai grabit.
In momentul in care inca de acum 2 zile am scris "nu stiu daca masura se va aplica incepand cu 12 septembrie si in Romania", era clar pentru orice om inteligent (aia cu EV-uri, ca restul sunt prosti), ca am citit intregul articol si am inteles ca nu era vorba de Romania....dooh. Restul a fost o supozitie personala.....care se va adeveri in scurt timp. Bun, poate nu pana la 31. 01....dar urmeaza. Nu ma intereseaza sau caut comunicatul lui Kaufland pentru ca nu mi se adreseaza, n-am EV. Cine are EV si e direct interesat sa aprofundeze subiectul, poate sa caute. Iar cand am zis "stapani", cu ghilimelele de rigoare, din nou era clar ca ma refeream la concernul mama, la sediul central daca vrei, adica acolo unde se da ora exacta si pentru restul filialelor. Nu cred ca daca acolo se aplica ceva, nu o vor aplica in scurt timp si in rest. Nu cred ca "Romanian Branch", este independent si face ce vrea, regardless de ceea ce se intampla acasa in DE. Si nu, nu vreau bezina gratis, eu muncesc si am bani sa mi-o platesc singur, era vorba de principiu. Ar fi frumos ca toti clientii sa fie tratati in mod egal. Banii mei au aceeasi valoare la casa la Kaulfland. Nu stiu Lidl, dar Kaufland nu este in niciun caz exemplul de luat in seama prinvind non discriminarea, sa fim seriosi, acum vreo juma de an aveau garduri din alea din colectia Auschwitz 2021-2022. ![]() Dar, dupa cum am si adaugat, el e un privat care face ce vrea atata timp cat nu incalca legea. E treaba mea sa nu cumpar de la el daca nu imi convine. This post has been edited by vallixx: 14 Sep 2022, 10:16 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 07:00 |