Scaun incomod, Clio 4: se poate schimba?
![]() ![]() ![]() |
Scaun incomod, Clio 4: se poate schimba?
omulcuclio |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 August 21 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4
2019
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
legal nu prea se poate schimba, ca ai si airbag lateral si centura pe scaun....
Iar un recaro e 2000 de euro. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
nu sunt cele mai comode scaune pe Clio 4 dar nici cele mai rele in care am stat .. eu nu am probleme cu ele ... acu poate ca depinde si de varianta de echipare ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
N-am mers cu Clio, dar daca spui ca te doare chiar dupa mers putin, nu poate fi vorba de o problema medicala?
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
omulcuclio |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 August 21 ![]() |
Mulțumesc, @einstein1984 și @cj98czh!
Am luat (aproape) cea mai ieftină versiune de Clio, cu motorizare de 75 de căluți, senzori spate + încălzire - adăugate ulterior; nu știam că pot opta pentru un confort sporit, nici nu eram la curent cu apropiata lansare a Clio 5. Am stat mai bine într-un Polo din 2009... @Bicicleta galbena - sigur, am un soi de spate mai sensibil, dar am mai condus și alte mașini (fără a fi vreun mare expert - dimpotrivă!) și numai cu mașinuța asta se activează în asemenea hal, nu-mi explic nici eu. La început, am zis că e din vina mea, că nu știu eu să găsesc poziția AIA. Acum, devine deosebit de deranjantă toată situația. This post has been edited by omulcuclio: 29 Sep 2021, 13:46 |
--------------------
Renault
Clio 4
2019
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
In situatia asta eu as schimba masina. Pierzi ceva banuti dar asta e...
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
xmisterx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.662 Joined: 12 October 17 From: Brasov ![]() |
Nici eu nu am probleme cu pozitia pe scaunele de la clio care este tot o versiune de baza fara alte imbunatatiri, asa cu zice si CJ nu sunt chiar atat de incomode. Eu am 1.72 inaltime si tin scaunul coborat la maxim cu spatarul reglat mai pe spate, asa am gasit eu pozitia ideala pt mine.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 Privilege 1.9 dci 120 hp Clio life evo 2019 0.9 75 HP
|
|
balauru_327 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 27 February 09 ![]() |
Da, se pot schimba scaunele. Cel mai probabil vei gasi un inlocuitor compatibil in ''curtea Reno''.
Care zona exacta a spatelui te doare? |
--------------------
dacia
supernova
2001 1.4mpi/rapsodie
- b-83-dip
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 00:08 |