SCAUNE PIELE TALISMAN, SCAUNE PIELE TALISMAN
![]() ![]() ![]() |
SCAUNE PIELE TALISMAN, SCAUNE PIELE TALISMAN
warrior26ro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 March 18 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
TALISMAN
2017
|
|||
stochimoflaus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 27 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
O sa incerc sa fac eu poza. Nu garantez ca astazi dar maine cel tarziu. Conteaza care scaun? |
--------------------
Renault
Talisman 1.6 160 cp Initiale Paris
2016
- B294RAP
|
|
warrior26ro |
![]()
|
Stanga Dreapta
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
TALISMAN
2017
|
|
stochimoflaus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 27 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Scuze de intarziere dar nu am mai apucat sa fac poze. Sper sa te ajute astea de la scaunul din dreapta. Attached thumbnail(s) 20210222_174135.jpg ( Size: 2.75mb ) Number of downloads: 565 20210222_174137.jpg ( Size: 2.77mb ) Number of downloads: 580 20210222_174143.jpg ( Size: 3mb ) Number of downloads: 550 |
--------------------
Renault
Talisman 1.6 160 cp Initiale Paris
2016
- B294RAP
|
|
warrior26ro |
![]()
|
multumesc de poze dar mufele care ma intereseaza sunt in fata astea sunt pe spate in calculatorul de confort
![]() |
--------------------
RENAULT
TALISMAN
2017
|
|
ghidi89 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 31 October 13 ![]() |
Salut. Aveti idee daca trebuie demontat de pe sina? pentru accesa partea de masaj, pentru ca am probleme de functionare cu functia de masaj.
|
--------------------
Renault
Clio 4
TCe90 Dynamique
|
|
crs_ica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 23 March 15 ![]() |
Salut. Din ce imi amintesc, cand au umblat in service la scaunul meu, pe spatar sunt doua fermoare pe stanga si dreapta care pot fi desfacute de jos de la limita cusaturii dintre doua bucati de material in sus (sper sa nu ma insel). Dupa ce se desfac cele doua fermoare, se poate ridica in sus spatele scaunului si ai vedere la mecanismul sistemului de masaj.
|
--------------------
Renault
Talisman
02.2017, TCe 200, Intens
|
|
ghidi89 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 31 October 13 ![]() |
Multumesc frumos
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4
TCe90 Dynamique
|
|
I.Neagu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 3 January 17 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
A mai avut cineva probleme cu cursa scaunului soferului? Pe unul din profiluri am activata functia de deplasare in slate la oprirea motorului, dar isi face toata cursa, ci se misca cativa cm. |
--------------------
Renault
Talisman
2017, Initiale Paris, 1.6dci 130cp
|
|
RobyBoy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 7 January 18 ![]() |
@ I.Neagu si eu am avut aceasta situatie, am rezolvat-o la reprezentanta, dureaza 10 minute.
|
--------------------
Renault
Talsiman Intense, 1.6 TCE 200 EDC Noir Etoile,
2017
|
|
hcristiannn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 25 August 20 ![]() |
QUOTE(RobyBoy @ 13 Dec 2021, 09:35) Am și eu o problema cu scaunul de la șofer , numai pleacă în fața cat ar trebui (bănuiesc că nu se duce cât cel de la pasager dar tot mi se pare că nu se mai duce decât prea puțin) idei cum as putea rezolva sau cineva care se ocupa ? Nu ar fi problema de mers la reprezentanta cat timpul îndelungat pe care îl au la programări |
--------------------
Renault
Laguna Coupe
2009
- B321HCR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:32 |