Problema inainte de concediu, Check Injection System cod1196
![]() ![]() ![]() |
Problema inainte de concediu, Check Injection System cod1196
Luciano_L3 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 25 August 20 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_20210811_124844.jpg ( Size: 3.41mb ) Number of downloads: 102 |
||
--------------------
Renault
Laguna 3 Tourer
2012
- IS34GLD
|
|||
xmisterx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.662 Joined: 12 October 17 From: Brasov ![]() |
DF1015 si DF1012 sunt erori cauzate de o defectiune la contactul de la pedala de frana, pt senzorul de presiune filtru de particule pare a fi o problema de cablaj sau senzor defect.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 Privilege 1.9 dci 120 hp Clio life evo 2019 0.9 75 HP
|
|
Luciano_L3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 25 August 20 ![]() |
Am avut noroc azi.La mecanic am urcat masina pe elevator si am verificat furtunasul care intra in filtru de particule.Era corodat si vechi,avea o gaurica de 2 cm langa colierul de unde era prins.Am tăiat bucata cu prob si am înfipt înapoi si spre bafta mea am rez problema.Dupa stergere erori si dat forja pe centura ,masina se comporta bine si erorile nu au mai aparut.Sper sa pot face concediul in liniste.Multumesc la colegi pentru informațiile găsite pe forum...ideea de furtunas e precizata intr un topic mai vechi.
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Tourer
2012
- IS34GLD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:30 |