Problema clima Renault Talisman
![]() ![]() ![]() |
Problema clima Renault Talisman
hcristiannn |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 25 August 20 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Coupe
2009
- B321HCR
|
|||
gabimilo1 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 6 June 10 From: Sibiu ![]() |
Salut,
dupa mine sensul de rotatie il poti schimba inversind plusul cu minusul in mufa ventilatorului (firele care merg in motoras). Daca pleaca doar in viteza a 2 a posibl rezistenta de viteza arsa sau cablaj/mufa cu probleme sau siguranta arsa (daca are). Daca ventilatorul are zgomote probabil lagare uzate, componente slabite din fixare, habar nu am, trebuie verificat. Sincer cred ca ventilatoarele astea se fac cu modul de variatie viteza si nu cu rezistenta dar e posibil sa ma insel. Problema e ca masina e mai noua si nu am schema, poate vreun coleg sa o posteze. This post has been edited by gabimilo1: 5 Jul 2021, 08:52 |
--------------------
dacia
SANDERO
2018, 0.9 TCE
|
|
hcristiannn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 25 August 20 ![]() |
In urma unui control mai indetaliat s-a dovedit ca electroventilatorul chiar daca era de megane 4 1.6 160cp (acelasi motor , aceeasi forma , identic) nu se pupa in totalitate si invartea invers . Nu se pot inversa firele (varianta simpla) chiar daca sunt aceleasi piese si pe megane 4 si pe grand scenic au unele mici diferente de functionare . Din ce am inteles electricianul a inversat polaritatea din rezistenta in trepte sau din calculator .
|
--------------------
Renault
Laguna Coupe
2009
- B321HCR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:39 |