Oscilează relantiul după ce se încălzește!
![]() ![]() ![]() |
Oscilează relantiul după ce se încălzește!
Zaishen |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 January 19 From: Mureș ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 / Laguna 2
2007 Hatchback, 1,5 dCI 86cp, 1.9dci 130cp
|
|||
molduo |
![]()
|
cititor Group: Members Posts: 77 Joined: 25 November 15 ![]() |
Potriveste.
Ce ar trebui sa faci inainte de achizitionare: https://www.youtube.com/watch?v=xtB0zsuFIsg |
--------------------
Renault
Megane 2
2005
|
|
Zaishen |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 January 19 From: Mureș ![]() |
Salut, revin cu noutăți, am schimbat filtrul de motorină cu unul nou și problema s-a rezolvat, nu mai oscilează relantiul! Poate îi folosește la cineva informația, înainte să schimbați regulatorul de presiune, probați cu un filtru de motorină de calitate! eu am pus MAHLE ORIGINAL KLH 44/25
|
--------------------
Renault
Megane 2 / Laguna 2
|
|
Zaishen |
![]()
|
Revin cu noutăți, când rezervorul este peste jumate, aproape nu mai oscilează deloc relantiul, când scade nivelul de combustibil la o liniuță, și sub o liniuță, începe să oscileze tot mai accentuat, practic când scade nivelul de combustibil din rezervor începe să oscileze motorul/relantiul..
Știe cineva vreo soluție la această problemă? trage aer pe instalația de alimentare? care-i explicația? se văd bule albe pe tur (cred că e tur). Nu am schimbat regulatorul de presiune. Am curățat egr-ul This post has been edited by Zaishen: 21 Jul 2021, 01:12 |
--------------------
Renault
Megane 2 / Laguna 2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 03:20 |