Piese indisponibile 1.4 TCe
![]() ![]() ![]() |
Piese indisponibile 1.4 TCe
adsuho |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 3 May 21 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
2010
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.319 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
de la garnitura arsa .... la schimb de cuzineti?!?
erau dusi sau de ce dublezi valoarea masinii? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
adsuho |
![]()
|
Sunt destul de uzati. Oricum, mecanicul mi-a zis ca el daca se baga la o lucrare de genul, vrea sa tina. Iar asta o garanteaza doar daca schimba tot ce tine de segmenti, garnituri, supape, etc. Ca nu vrea sa faca o lucrare de mantuiala. Si intradevar, stiu si eu ceva prieteni care si-au schimbat doar garniturile (acum nu stiu exact cu ce mecanici au lucrat) si la care problema a reparut dupa mai putin de 20k km.
In fine, nu asta e esenta postarii, ce e facut e facut. Cel mai frustrant e ca o piesa de 100-200 de lei nu o gasesc in niciun colt din Europa. Si eram curios daca cineva din comunitate are vreo idee sau sugestie legata de piesa asta. |
--------------------
Renault
Megane 3
2010
|
|
xmisterx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.662 Joined: 12 October 17 From: Brasov ![]() |
Mda, asa cum zice si CJ de ce si cuzinetii mai ales ca a avut parte de revizi la timp, eu am reconditionat un motor de passat b5.5 benzina 1.6 8v din 2002 care avea 344K km, cuzinetii, pistoanele, bielele,cilindri nu aveau gram de uzura, mie greu sa cred ca la tine s-au uzat cuzinetii asa repede.
L.E. Daca sunt urme de uzura pe cuzineti 100% este si pe arborele cotit, daca pui cuzineti de dimensiuni STD iar arborele ramane asa nu faci nici o branza. This post has been edited by xmisterx: 3 May 2021, 12:27 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 Privilege 1.9 dci 120 hp Clio life evo 2019 0.9 75 HP
|
|
Fan Megane |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 June 19 ![]() |
E normal sa fie uzura la cuzineti dupa 200k. cauta altii noi de KOLBENSCHMIDT .Glyco.
This post has been edited by Fan Megane: 3 May 2021, 20:56 |
--------------------
Renault
Renault Mégane 3 1.5Dci 110pk Eco2 Collection
2012 Expression
|
|
adsuho |
![]()
|
M-am uitat in catalogul asta de Glyco si nu exista cuzineti pentru H4J 700. https://federalmogul.com.ua/sites/default/f...1/catgy1601.pdf
Mi-a trimis mecanicul dimensiunile cuzinetilor vechi, dar fara prea mare acuratete, ca nu are micrometru (44mm diametru, 14mm latime) + cota din catalog de 1.494 mm. Nimic din ce e in catalog nu se apropie macar in 0.5mm la diametru+latime, toate au macar 1mm diferenta. Iar 1mm e deja prea mult din ce mi s-a zis. Credeti-ma, mi-am batut capul ore intregi sa caut si sa ma interesez. Cea mai noua pista e in felul urmator: Pe o schema a cuzinetilor, https://www.catcar.info/renault/?lang=en&l=...wX2lkPT0xMEQ%3D vad ca sunt 5 dimensiuni de cuzineti, cu cote diferite. Din cei 5 cuzineti de biela, cel de 1.503 cota este disponibil la comanda la unele magazine din germania. Ceea ce nu stiu daca diametrul/latimea e la fel ca cei de 1.494. Ca daca sunt la fel ca diametru/latime, atunci cred ca e cea mai buna varianta asa This post has been edited by adsuho: 4 May 2021, 08:12 |
--------------------
Renault
Megane 3
2010
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.319 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
la Renault ai incercat?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
lupukel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 17 December 17 From: Iasi ![]() |
+1 cj98czh
Eu am sunat la reprezentanta, le-am dat codul piesei (un ansamblu de furtune de vacuum pe care nu le gaseam nicaieri), am platit 50% avans (transfer bancar, nici n-am calcat pe acolo), si in aprox 2 sapt m-au sunat ca a ajuns piesa. M-am dus, am platit diferenta, am luat piesa si am plecat, nu i-a interesat prea tare unde merg cu ea. This post has been edited by lupukel: 4 May 2021, 20:48 |
--------------------
Renault
Megane 3
2012 1.5 dci 110 CP K9K836
|
|
PetreAir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 3 April 19 ![]() |
Incearca si la Nissan daca nu ma insel motorul la ei se numeste HR14DET.
Am schimbat anul trecut garnitura dar nu m-am complicat asa sa fac motorul ca nou, investitia prea mare am schimbat fix ce a considerat mecanicul ca nu mai are viata lunga. |
--------------------
Megan III
1.4 TCE 130 CP
2010/ KZOF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 13:49 |