Martor aprins, Verifica injectia
![]() ![]() ![]() |
Martor aprins, Verifica injectia
Brandell |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 14 March 21 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4
2016
|
|||
radulee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 19 June 17 ![]() |
glow plug - bujie incandescentă.
|
--------------------
Renault
Megane
2017 1.2 Tce MT 90000 km
|
|
dragusinmihaita |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 17 March 21 ![]() |
salutare,
Acelasi martor mi s-a aprins si mie in bord azi de dimineata Și se pare că nici nu mai trage bine când ajunge turometrul la 1800 RPM Mașina are cutie automata , iar majoritatea km ii fac pe autostrada Azi am pus și testerul pe ea și mi au dat următoarele erori (vezi poza din attach) Cel de la service mi a zis sa incerc sa bag motorina de la alt peco și să folosesc motorina aditivata Și să merg cu mașina cu butonul de ECO dezactivat. Un prieten mi a zis că "problema" ar fi de la un senzor de la pompa de injecție S a mai întâlnit cineva cu astfel de situații ? Ce a ți făcut ? This post has been edited by dragusinmihaita: 10 Apr 2021, 00:48 Attached thumbnail(s) injectie.jpg ( Size: 1.82mb ) Number of downloads: 458 IMG_20210409_181118_1.jpg ( Size: 2.71mb ) Number of downloads: 401 |
--------------------
Renault
Megane
IV - 2016
|
|
dragusinmihaita |
![]()
|
@Brandell cum ai rezolvat problema cu "verifica injectia" ?
|
--------------------
Renault
Megane
IV - 2016
|
|
dragusinmihaita |
![]()
|
Eu am rezolvat problema la masina cu martorul aprins din bord "verifica injectia" prin inlocuirea furtunului negru de la senzorul de presiune diferentiala de la filtrul de particule
In 80% din cazuri - unul din cele 2 furtune se rupe (in special cel negru) Cand mi-a aparut eroarea in bord , am pus testerul pe masina si ca si cod de eroare mi-a dat : P1453 Attached thumbnail(s) Senzor_presiune_diferentiala.png ( Size: 1.79mb ) Number of downloads: 318 |
--------------------
Renault
Megane
IV - 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:50 |