Nuca schimbator Megane 3
![]() ![]() ![]() |
Nuca schimbator Megane 3
andreimorar |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 26 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer 1,4 Tce
2010 Privilege
|
|||
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Exact asa iese dar iti incrucisezi degetele de la ambele maini pe sub nuca si tragi tare in sus... ai grija ca iti poti da una in barba daca nu esti atent. Eu am schimbat nuca cu tot cu mansonul de imitatie de la dezmembrari. Dar sunt si noi pe aliexpress sau olx, cred ca si pe emag erau noi daca bine imi amintesc.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
andreimorar |
![]()
|
QUOTE(IonutGligan @ 6 Dec 2020, 18:00) Exact asa iese dar iti incrucisezi degetele de la ambele maini pe sub nuca si tragi tare in sus... ai grija ca iti poti da una in barba daca nu esti atent. Eu am schimbat nuca cu tot cu mansonul de imitatie de la dezmembrari. Dar sunt si noi pe aliexpress sau olx, cred ca si pe emag erau noi daca bine imi amintesc. Mersi! Originala nu gasesc niciunde? Au la reprezentanta cumva? This post has been edited by andreimorar: 6 Dec 2020, 17:07 |
--------------------
Renault
2010 Privilege
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.171 Joined: 13 October 06 ![]() |
Era vreo 600 lei acum vreo 5 ani la reprezentanta, volanul era dublu.
De gasit pe stoc slabe sanse, dar o comanzi si vine in 2-3 saptamani. De schimbat, bagi ambele maini sub nuca si tragi tare de ea, ca-n videoclip. De tinut, depinde de noroc, se poate coji in 15-20k km, sau poate sa te tina 60k. Eu iti recomand sa iti faci volanul si nuca la cineva care se ocupa cu asa ceva, iesi mai ieftin. Eu am schimbat de 2 ori nuca si volanul pe garantie, apoi am trecut la solutia low-cost si dupa 40k km atat volanul, cat si nuca aratau destulde bine. Ulterior nu mai stiu, ca am vandut masina. Tot bej era si a mea, tot 2010. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
andreimorar |
![]()
|
QUOTE(mircea_aq @ 6 Dec 2020, 18:58) Era vreo 600 lei acum vreo 5 ani la reprezentanta, volanul era dublu. De gasit pe stoc slabe sanse, dar o comanzi si vine in 2-3 saptamani. De schimbat, bagi ambele maini sub nuca si tragi tare de ea, ca-n videoclip. De tinut, depinde de noroc, se poate coji in 15-20k km, sau poate sa te tina 60k. Eu iti recomand sa iti faci volanul si nuca la cineva care se ocupa cu asa ceva, iesi mai ieftin. Eu am schimbat de 2 ori nuca si volanul pe garantie, apoi am trecut la solutia low-cost si dupa 40k km atat volanul, cat si nuca aratau destulde bine. Ulterior nu mai stiu, ca am vandut masina. Tot bej era si a mea, tot 2010. Multumesc de informatii! Nu dau 600 de lei pe nuca ca nu e de aur. O schimb eu cu ceva, cel mai probabil cu una compatibila. |
--------------------
Renault
2010 Privilege
|
|
Concord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 19 April 13 From: Bucuresti ![]() |
Sper sa nu ma insel dar cred ca merge montata si nuca de Duster 2/ Logan 3/ Sandero 3. Asta pentru cine are nevoie de o nuca de culoare neagra. Am vazut ca este aprox 90 lei pe diferite site-uri de anunturi.
This post has been edited by Concord: 8 Mar 2021, 17:15 |
--------------------
Renault
Megane
2010
|
|
azaghorth |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 955 Joined: 15 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dai jos nuca, o duci la un meșter care recondiționează volane.
Costa 60-80lei, arată ca nouă și se potrivește perfect ca doar e originala 😄😛 This post has been edited by azaghorth: 9 Mar 2021, 16:36 |
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:05 |