Montare senzor ploaie/lumini pe Espace 4 2011, Masina nu a avut echiparea asta din fabrica
![]() ![]() ![]() |
Montare senzor ploaie/lumini pe Espace 4 2011, Masina nu a avut echiparea asta din fabrica
DanCVA |
![]()
|
||
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Screenshot_20210227_215315.jpg ( Size: 346.57k ) Number of downloads: 96 received_3120510418051743.jpeg ( Size: 352.06k ) Number of downloads: 100 received_1836053873221568.jpeg ( Size: 606.75k ) Number of downloads: 98 |
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|||
cv-03-btf |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 9 May 13 ![]() |
Nici masina mea nu a venit echipata cu senzorul de lumini sau de ploaie. Desi am achizitionat un senzor de ploaie am avut surpriza ca parbrizul sa fie obturat cu vopsea sub capacul ce ascunde senzorii. Ma gandeam in ultima instanta sa-l montez in zona de parasolar a soferului cu prelungirea firelor. Cum ai reusit sa indepartezi vopseaua.. eu am inpresia ca la mine este intre cele 2 coli de sticla?. Cum a iesit dupa indepartarea cu un cutit. Eu ma gandeam sa folosesc o banda adeziva decupata pe zona tinta si sa o tratez cu cromofag. Poti urca cateva fotografii sa vedem cum a iesit la tine..? Despre refolosirea pastilelor de gel, am o teorie... cam nebuneasca si nu o postez decat dupa ce o probez personal, altfel risc hohote de ras! Cum pot sa iau legatura cu tine sa schimbam idei?
Legat de oprirea farurilor la parasirea vehicolui..stiu ca modele mai noi au aceasta facilitate. Varianta cu semnal acustic ar trebui sa fie prezenta si pe masinile noastre dar nu-mi dau seama cum se poate activa. Poate ne ,, lumineaza,, cineva cu privire la acest aspect. |
--------------------
ford
capri
1969
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 13:35 |