Scaune de piele incalzite
![]() ![]() ![]() |
Scaune de piele incalzite
kaferfan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 16 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
2003 Authentique
|
|||
kaferfan |
![]()
|
Nu stie nimeni ?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
2003 Authentique
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Vezi pdf-urile atasate
This post has been edited by tacufmr_lagunaII: 20 Aug 2014, 17:52 Attached File(s) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2007, 1.9 dci, 131 CP
- BV - 32 - UMY
|
|
kaferfan |
![]()
|
Mersi colegu'. Nu inteleg mai nimic de aici, le gasisem si eu astea, insa ma gandeam ca stie cineva o varianta mai simpla, mai babeasca, de genu firul galben-alimentare motorase, firul rosu-alimentare rezistenta scaun, maro-masa, etc.
Asta ptr persoane ca mine care nu stiu sa descifreze o schema elwctrica chiar daca aceasta nu-i complexa. Nu am inteles , spre exemplu, ce reprezinta fiecare simbol in schemele tale. M-am cam dumirit care-s motorasele, rezistentele....dar cam atat. Oricum, multe multumiri ptr faptul ca ai fost singurul care a avut bunavointa sa incerce sa ma ajute. Cred ca-i un mare secret ce-am cerut eu ! Multumesc inca o data ! |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
2003 Authentique
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
@ kaferfan, este posibil ca masina ta sa nu fie complet cablata pentru scaune electrice si atunci este munca multa pentru a face scaunele functionale. Este de asemenea munca in plus avand in vedere ca scaunele sunt de pe o masina de Anglia si schema electrica este in oglinda. Saptamana urmatoare incerc sa-mi fac timp sa iti descriu cablurile, in versiunea cu volan pe stanga. Am nevoie de informatii suplimentare despre scaune: electrice cu sau fara memorie, cu sau fara incalzire, anul de fabricatie al masinii de pe care provin.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2007, 1.9 dci, 131 CP
- BV - 32 - UMY
|
|
kaferfan |
![]()
|
Multumesc mult....ti-am trimis PM.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
2003 Authentique
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
Cateva pdf-uri suplimentare.
This post has been edited by tacufmr_lagunaII: 27 Aug 2014, 10:45 Attached File(s) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2007, 1.9 dci, 131 CP
- BV - 32 - UMY
|
|
kaferfan |
![]()
|
Ms mult.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
2003 Authentique
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
trebuie sa faci o interfata cu relee sa comanzi motorasele ,airbagurile si incalzirea nu creeaza probleme . am facut candva si au fost montate pe un logan .
|
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
kaferfan |
![]()
|
Crezi ca daca nu le alimentez prin relee vor fi probleme ?
Eu sper sa am precablare in mufa de sub scaune cu toate ca am varianta Authentique. In caz ca nu am le voi face o instalatie electrica separata si....probabil, o voi trece prin niste relee. Sper totusi sa gasesc precablarea. |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
2003 Authentique
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Dotarea Authentique nu are cablaj pentru dotare superioara.....nu spera degeaba!
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
kaferfan |
![]()
|
Curios este ca, desi nu am facut legaturile electrice, ci doar am prins scaunele in suruburi, in momentul in care cuplez butonul de incalzire in scaune pe pozitia "on" mi se aprinde martorul in bord. Deci preechipare ptr incalzire in scaune am.
Si daca tinem cont de faptul ca incalzire in scaune s-a pus doar pe scaunele din piele integral iar acestea aveau reglaje electrice, prin deductie logica ar trebui sa am si preechiparea ptr alimentarea motoraselor electrice. |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
2003 Authentique
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
Legaturile electrice se efectueaza automat in momentul in care tu asezi scaunul in pozitie (conectorii R335 si R334 se inchid automat), deci ai toata partea electrica conectata. In acel moment poti verifica daca functioneaza toate comenzile scaunului. Eventual cand dai scaunul vechi jos arunca un ochi in conector si verifica daca exista pinii responsabili de comanda scaunului.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2007, 1.9 dci, 131 CP
- BV - 32 - UMY
|
|
byby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 29 July 07 From: IASI ![]() |
Stiti daca la echiparea Privilege exista cablajul deja facut pentru scaune electrice si incalzite?
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
kaferfan |
![]()
|
QUOTE(tacufmr_lagunaII @ 28 Aug 2014, 06:51) Legaturile electrice se efectueaza automat in momentul in care tu asezi scaunul in pozitie (conectorii R335 si R334 se inchid automat), deci ai toata partea electrica conectata. In acel moment poti verifica daca functioneaza toate comenzile scaunului. Eventual cand dai scaunul vechi jos arunca un ochi in conector si verifica daca exista pinii responsabili de comanda scaunului. Am montat scaunele de piele si nu-mi merg comenzile electrice inainte-inapoi....dar avand in vedere ca scaunele mele sunt de pe o masina de Anglia, e posibil ca firele din mufa lor sa fie in alta configuratie decat cea europena. Singura comanda care s-a potrivit ar fi becul care atesta comanda incalzirii scaunului ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
2003 Authentique
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
Scaunul soferului de pe masina de Anglia l-ai montat ca si pozitie in masina ta, scaun sofer sau pasager?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2007, 1.9 dci, 131 CP
- BV - 32 - UMY
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Aveti idee daca se poate inlocui sufa de la motorasul ce misca scaunul fata-spate?la mine e rupta, daca trag de ea iese din motoras si nu mai invarte cum trebuie in partea stanga.
Se gasesc sufe din astea de cumparat?sau aveti idee cum se poate repara? |
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
kaferfan |
![]()
|
QUOTE(tacufmr_lagunaII @ 29 Aug 2014, 06:35) Scaunul soferului de pe masina de Anglia l-ai montat ca si pozitie in masina ta, scaun sofer sau pasager? Pasager....dar nu ma intereseaza calculatorul de dedesubt....vreau sa-l sar cu legaturile si sa-l folosesc ca si pe cellalalt.... Sper sa am timp in weekend de ele. |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
2003 Authentique
|
|
byby |
![]()
|
Revin si eu cu intrebarea: Varianta Privilege are precablaj pentru scaune electrice?
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
Demonteaza scaunul, analizeaza mufa de pe masina conform schemelor electrice care le gasesti in acest topic si afli raspunsul la intrebarea ta. Nu cred ca poate sa-ti raspunda cineva la aceasta intrebare.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2007, 1.9 dci, 131 CP
- BV - 32 - UMY
|
|
nnightwolf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.938 Joined: 7 January 09 ![]() |
dupa ce am montat in weekend cuiva care avea scaune normale, scaune electrice cred ca pot da cateva informatii folositoare.
Omul nu avea precablaj pentru scaune electrice, ale lui erau clasice, fara incalzire, fara piele. La scaunul sofer trebuie sa intre 4 sau 5 plusuri (le poti vedea dupa PDF-urile de mai sus, care descriu mufele 334 / 335). Din acestea tu nu ai decat 1 sau 2. asa ca trebuie sa te uiti pe schema si sa vezi ce pini de + iti lipsesc. Eu a trebuit sa adaug 3 fire (pini) de + la mufa ca sa mearga La scaunul pasager treaba e mult mai simpla, deoarece din 2 sau 3 +uri nu trebuie decat 1 sa mai tragi asa incat iti va merge. Treaba nu e complicata, iar + poti lua de la o siguranta din tablou sau de la bricheta din cotiera. 0744590232 daca mai vrei alte lamuriri |
--------------------
Renault
Laguna/Megane/Velsatis/Kangoo/Clio
2000-2010
- BC-01-AAA Piese Second Renault (toata gama)
|
|
byby |
![]()
|
Multumesc de raspuns; Momentan nu am scaunele, dar ma interesa daca am precablajul deja facut, si numai sa montez scaunule in locul celor existente. La mine dotarea e Privilege si scaunele sunt semi-piele, fara incalzire;
In cazul in care am sa cumpar doua scaune electrice pe fata, am sa te contactez, pentru ca eu sunt "tufa" la electrica. |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
bigigi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 907 Joined: 29 September 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(tacufmr_lagunaII @ 27 Aug 2014, 09:30) Eu am in mufa si pinii 2,19 si 27 pe care nu i-am regasit in Descriere pini R 334. Exista si o descriere cu toti pinii ? Eu am incalzire in scaune , mi se aprinde rezistenta portocalie in bord cand apas pe buton dar ramane problema scaunelor electrice si ca un profan ce sunt n-am inteles schemele postate si as dori o traducere . Multumesc. This post has been edited by bigigi: 16 Jan 2016, 14:43 Attached thumbnail(s) Mufa_caroserie_pasager_clasic.JPG ( Size: 468.91k ) Number of downloads: 612 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci , Laguna 2.0 dci
2006
- BV 07 UDL
|
|
bigigi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 907 Joined: 29 September 06 From: Brasov ![]() |
HELP !!!!
Ma adresez numai celor care stiu sa citeasca o schema electrica si au si bunavointa. Recunosc ca sunt un profan dar vreau sa-mi fac singur bransarea scaunului electric, recent cumparat , dar nu reusesc sa inteleg Schemele electrice ale scaunului electric. Doresc sa pot identifica exact releul,mufa sau siguranta (pozitionare,denumire) care alimenteaza PINII 1, 15 si 11 ai R 335 conform Schemei atasate. Va multumesc. Daca imi dati un bip va sun eu. tel.0729982877 This post has been edited by bigigi: 18 Jan 2016, 18:09 Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
Renault
2006
- BV 07 UDL
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.170 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Salut,
pin1 -> F10 (10A) - "Communication system - Radio" - in blocul de sigurante de la UCH pin11 -> F34 (20A) - "Driver's and passenger's heated seats fuse" o gasesti in blocul de sigurante de deasupra torpedoului(din partea pasagerului) pin15 -> siguranta F50 (20A) (cea de sub scrumiera) - printre altele "Seat position memory computer" Mie asa imi reies legaturile electrice comparand schema ta electrica cu fisierul din atasament. ![]() Spor la treaba! Adrian |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
bigigi |
![]()
|
QUOTE(AdR!@N @ 18 Jan 2016, 18:27) Salut, pin1 -> F10 (10A) - "Communication system - Radio" - in blocul de sigurante de la UCH pin11 -> F34 (20A) - "Driver's and passenger's heated seats fuse" o gasesti in blocul de sigurante de deasupra torpedoului(din partea pasagerului) pin15 -> siguranta F50 (20A) (cea de sub scrumiera) - printre altele "Seat position memory computer" Mie asa imi reies legaturile electrice comparand schema ta electrica cu fisierul din atasament. ![]() Spor la treaba! Adrian Multumesc foarte mult,daca treci prin Brasov trebuie sa te intalnesc. Cu stima Gigi |
--------------------
Renault
2006
- BV 07 UDL
|
|
bigigi |
![]()
|
M-am blocat in transformarea instalatiei electrice a scaunelor cu memo in una simpla.
In scaunul electric fara MEMO se gaseste si mufa Cinch, stie cineva cum se numeste cert este ca are loc schimbarea polaritatii curentului care intra in motorase . Se poate inlocui cu ceva.Si la motorasele pentru oglinzi sau geamuri trebuie sa existe. Multumesc. This post has been edited by bigigi: 23 Jan 2016, 00:19 Attached thumbnail(s) Mufa_Cinc.JPG ( Size: 469.83k ) Number of downloads: 557 Mufa___Cinch.JPG ( Size: 391.86k ) Number of downloads: 509 |
--------------------
Renault
2006
- BV 07 UDL
|
|
662KDV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 3 February 10 ![]() |
Salutare tuturor,
La scaunele cu memorie, dacă nu duc firele in uch...pentru memorie...nu se vor putea efectua reglaje? Nu mă interesează partea cu memoria. Mulțumesc. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002, Break, 1.8 16V, CVA
- B-662-KDV
|
|
sebiang2001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 14 December 18 ![]() |
se poate face un montaj cu relee si va functiona , am facut cu ceva ani in urma .
|
--------------------
Renault
Talisman
Initiale paris 2.0 190 cp 4 control
|
|
662KDV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 3 February 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002, Break, 1.8 16V, CVA
- B-662-KDV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 17:36 |