Probleme cu comenzile pe volan radio, Comenzi volan radio nu merg
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu comenzile pe volan radio, Comenzi volan radio nu merg
valentin555 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 22 April 19 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Scenic II
Monovolum
2005
- PH22BDV
|
|||
grig1960 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 2 April 17 From: Onesti, Bacau ![]() |
Trebuie o inspectie amanuntita atat la contactele butoanelor cat si la mufele de legatura si curatat peste tot cu spray pentru contacte electrice, poate ai noroc si nu trebuie inlocuit.
This post has been edited by grig1960: 11 Jan 2021, 10:29 |
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.0dci, 4x4, 173 CP
|
|
valentin555 |
![]()
|
Salutare grig1960. Multumesc pentru raspuns. Recomanzi sa curat mufele de la butoanele de langa volan si mufele de intra in radio, corect? Te referi si la alte mufe?
Inca o intrebare. Ce anume ar fi de schimbat in caz ca nu merge cu curatarea? Multumesc, o zi usoara in continuare iti doresc!! |
--------------------
Renault Scenic II
Monovolum
2005
- PH22BDV
|
|
grig1960 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 2 April 17 From: Onesti, Bacau ![]() |
Verifica si curata daca este cazul si butoanele de pe satelit (contactele lor). Dca nu merge dupa, trebuie inlocuit satelitul.
|
--------------------
Renault
Koleos
|
|
valentin555 |
![]()
|
In regula, macar am o prima varianta de incercat. Daca nu, il voi schimba. Ma descurc usor de piesa.
Multumesc frumos pentru raspunsuri. |
--------------------
Renault Scenic II
Monovolum
2005
- PH22BDV
|
|
valentin555 |
![]()
|
Revin cu update. Am cautat ceva pe internet cum sa ajung la acel satelit si din pacate nu scap de la a nu da volanul jos. Deci si daca vreau doar sa curat contactele tot trebuie sa fac aceeasi munca ca eventual problema sa nu se rezolve si sa mai demontez odata volanul sa schimb satelitul acela.
Acum ca pret pt un satelit din dezmembrari, nu am cautat prea mult. Dar ce am gasit era undeva la 250 lei. 13 Jan 2021, 02:16: grig1960. Mai am o intrebare. Trebuie sa dau si volanul jos sa ajung la acele mufe, sau e suficient sa dau capacele din spatele volanului? Nu de alta. Dar imi e putin teama cu punerea la loc a volanului, poate nu il mai potrivesc si nu am chef sa rup alte chestii prin el 🙂 This post has been edited by valentin555: 13 Jan 2021, 02:16 |
--------------------
Renault Scenic II
Monovolum
2005
- PH22BDV
|
|
grig1960 |
![]()
|
Salut, nu stiu daca trebuie sau nu dat volanul jos, dar pun aici atasat sectiunea cu echipamentul electric din manualul reparatii pentru Scenic 2, vezi pe la pagina 158.
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Koleos
|
|
valentin555 |
![]()
|
Multumesc mult pentru document. Am de citit acum
![]() Toate ca toate, poate cineva vrea sa umble la ele cum am facut eu. Va confirm ca nu trebuie dat nici un volan jos, se ajunge foarte usor la mufe si eventual la schimbarea lor (cine are nevoie). Se desfac cele doua suruburi torks de sub volan, se indeparteaza masca inferiora si superioara a volanului si voila, totul este la vedere. O curiozitate am. Desfacand pe aici pe la volan, am observat ca am conectorul pentru butonul de cruise control, intrebare intrebatoare: daca iau din dezmembrari acel buton/maneta si un volan cu comenzi de cruise pe el, e posibil sa imi mearga? 😂😂 Multumesc anticipat! 24 Jan 2021, 16:18: Mda... Alta nebunie, nu se putea sa nu se intample si belele... Nu mai merge claxonul iar in bord imi afiseaza +900mii km Vreo idee. Macar pt claxon, siguranta e buna... 24 Jan 2021, 20:36: Update: am rezolvat claxonul, nu faceau contact bine cei doi pini din dreapta volanului. Km tot aia sunt, peste 900 mii This post has been edited by valentin555: 24 Jan 2021, 20:36 |
--------------------
Renault Scenic II
Monovolum
2005
- PH22BDV
|
|
valentin555 |
![]()
|
Salutare grig1960, revin cu update, am sters si contactele, le-am slefuit ca erau putin inchise la culoare, am dat si cu spray de contacte si nimic.
Ieri am schimbat tot blocul de control de la volan, toate manetele si butoanele, acelasi lucru, merg butoanele de radio numai cand vor ele. Nu am idee care ar fi problema. This post has been edited by valentin555: 11 Feb 2021, 10:36 |
--------------------
Renault Scenic II
Monovolum
2005
- PH22BDV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 14:42 |