Lipsa putere motor, Lipsa putere motor renault laguna 2 1.9dci 2004 an
![]() ![]() ![]() |
Lipsa putere motor, Lipsa putere motor renault laguna 2 1.9dci 2004 an
Dachin83 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 7 February 21 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna2
2004
- TR83LYL
|
|||
xmisterx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.662 Joined: 12 October 17 From: Brasov ![]() |
Lipsa de putere poate fi cauzata de multi factori, probleme pe sitemul de injectie, compresie, presiune turbo, distributia sa fie pusa la punct, debitmetru aer. Trebuie facut un log in mers cu parametri acestor sisteme sa se poata vedea ce nu functioneaza. Eu as incepe cu debitmetru aer, scoate mufa din debitmetru si vezi daca isi schimba comportamentu.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 Privilege 1.9 dci 120 hp Clio life evo 2019 0.9 75 HP
|
|
adryano666 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 1 August 13 ![]() |
salutari, si eu sunt de acord cu xmisterx, si in plus verifica cu atentie toate furtunasele de la vacumuri, eu acum vreo 6 luni am schimbat distributia si din greseala am scos furtunasul de la TRS, nu mai tragea masina....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna 3
2008 2.0 131hp
- TR-66-SBY
|
|
DApophis17 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 395 Joined: 20 August 15 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dupa ce testezi debitmetrul, verifica sarmele de la senzorul de presiune (cel de pe tubulatura neagra, langa baterie).
In bord apare vreun mesaj de eroare? Se aprinde vreun martor? LE: Buna sugestia cu furtunele, sunt sanse mari sa fi inversat mecanicul ordinea furtunelor din TRS (sunt patit cu asta) si chiar sa fi pus TRS-ul cu capul in jos. In mod normal nu ar trebui sa conteze, dar poate functiona defectuos din cauza gravitatiei. TRS cu partea de mufa electrica in sus, furtunele trebuie sa fie in partea de jos. Furtunul din mufa cea mai de jos intra in T-ul de la rezervorul de vacuum, iar furtunul care e mai sus intra direct in turbo. This post has been edited by DApophis17: 8 Feb 2021, 08:30 |
--------------------
Renault
Laguna 2
Grandtour 2002 1.9 dci 120cp/88kw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:05 |