Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Suport lombar Megane 3 - solutii

Ryk
post 4 Dec 2020, 16:34
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti / Ploiesti

Salut!

Am cautat pe forum un topic despre defecte ale suportului lombar si solutii pt defectele apsrute, dar nu am gasit unul.

Problema mea este ca atunci cand "activez" suportul lombar, in scaun se umfla doar preponderent pe partea dreapta, nu si pe stanga. Se simte diferenta de nivel.

Pe forum am gasit pe userul drogas care repara asa ceva, doar ca nu a mai fost activ pe forum din 2016, iar nr de telefon lasat in anunt este deconectat. I-am scris un PM pe forum, dar nu imi fac sperante sa raspunda, motiv pt care am deschis acest topic.

Astept sugestiile voastre. Multumesc!

--------------------
Renault Megane III - N-am... 2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danutzu_2910
post 11 Dec 2020, 11:47
Post #2

Membru incepator

Daca tin bine minte, suportul lombar (placa in sine) este actionata cu 2 cabluri bowden de catre maner.
Poti inspecata zona, daca desfaci partea din spate a tapiteriei. partea din spate este tinuta cu doua elastice pe dedesubt de partea de jos a sezutului, apoi pe laterale este o prindere cu doua sine de plastic care intra una in alta.
Practic nu-ti trebuie scule, ci doar o lanterna sa vezi sub scaun.
Daca ai chef / timp / spatiu poti da scaunul jos, is numai 4 trorx-uri si un conector.

--------------------
RENAULT SYMBOL / 2007; MEGANE 3 / 2015
+
Ryk
post 30 Jan 2021, 15:38
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti / Ploiesti

QUOTE(danutzu_2910 @ 11 Dec 2020, 11:47)
Daca tin bine minte, suportul lombar (placa in sine) este actionata cu 2 cabluri bowden de catre maner.
Poti inspecata zona, daca desfaci partea din spate a tapiteriei. partea din spate este tinuta cu doua elastice pe dedesubt de partea de jos a sezutului, apoi pe laterale este o prindere cu doua sine de plastic care intra una in alta.
Practic nu-ti trebuie scule, ci doar o lanterna sa vezi sub scaun.
Daca ai chef / timp / spatiu poti da scaunul jos, is numai 4 trorx-uri si un conector.
*

Multumesc frumos. O sa incerc sa dau jos tapiteria, cum imi dau seama ceea ce mi-ai explicat 😁

--------------------
Renault Megane III - N-am... 2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 16:47
Dacia