Suport lombar Megane 3 - solutii
![]() ![]() ![]() |
Suport lombar Megane 3 - solutii
Ryk |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|||
danutzu_2910 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 19 May 09 ![]() |
Daca tin bine minte, suportul lombar (placa in sine) este actionata cu 2 cabluri bowden de catre maner.
Poti inspecata zona, daca desfaci partea din spate a tapiteriei. partea din spate este tinuta cu doua elastice pe dedesubt de partea de jos a sezutului, apoi pe laterale este o prindere cu doua sine de plastic care intra una in alta. Practic nu-ti trebuie scule, ci doar o lanterna sa vezi sub scaun. Daca ai chef / timp / spatiu poti da scaunul jos, is numai 4 trorx-uri si un conector. |
--------------------
RENAULT
SYMBOL / 2007;
MEGANE 3 / 2015
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
QUOTE(danutzu_2910 @ 11 Dec 2020, 11:47) Daca tin bine minte, suportul lombar (placa in sine) este actionata cu 2 cabluri bowden de catre maner. Poti inspecata zona, daca desfaci partea din spate a tapiteriei. partea din spate este tinuta cu doua elastice pe dedesubt de partea de jos a sezutului, apoi pe laterale este o prindere cu doua sine de plastic care intra una in alta. Practic nu-ti trebuie scule, ci doar o lanterna sa vezi sub scaun. Daca ai chef / timp / spatiu poti da scaunul jos, is numai 4 trorx-uri si un conector. Multumesc frumos. O sa incerc sa dau jos tapiteria, cum imi dau seama ceea ce mi-ai explicat 😁 |
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 16:47 |