Probleme apelare whatsapp
![]() ![]() ![]() |
Probleme apelare whatsapp
dragos100 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 30 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 1,5 dci 81kw
hatchback nov 2012
- BZ92ALD
|
|||
LeopardSurd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 6 December 20 From: Germania ![]() |
Nu se rezolvă, "așa face toate". Cel puțin cele cu R-Link 2 Vers. 2. E ceva incompatibilitate.
|
--------------------
Renault
Kadjar
XMod 1,5 dCi EDC (2015) R-Link 2 Vers. 2.2.19.300
|
|
salopeta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 4 June 16 ![]() |
Salutare! Eu am o alta problema, cu telefonul conectat la AA, daca primesc un apel, imi raspunde automat, apoi dupa ce zic 2 vorbe mi-l pune pe cel ce ma suna in asteptare tot automat... Nu mai stiu unde sa caut, daca ati poatit asa ceva... va rog!
E vorba de apel pe retea, nu pe whatzap! |
--------------------
Renault
Kadjar
2015 1.5 Dci Bose Edition
|
|
sebiang2001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 14 December 18 ![]() |
QUOTE(salopeta @ 18 Mar 2022, 16:48) Salutare! Eu am o alta problema, cu telefonul conectat la AA, daca primesc un apel, imi raspunde automat, apoi dupa ce zic 2 vorbe mi-l pune pe cel ce ma suna in asteptare tot automat... Nu mai stiu unde sa caut, daca ati poatit asa ceva... va rog! E vorba de apel pe retea, nu pe whatzap! intrii pe navigatie la "phone" si debifezi apel in asteptare. |
--------------------
Renault
Talisman
Initiale paris 2.0 190 cp 4 control
|
|
ntn742003 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 17 February 16 From: Craiova ![]() |
QUOTE(dragos100 @ 25 Nov 2021, 12:46) Salut, atunci cand sunt apelat pe consola apare tot numarul meu de telefin, nu al apelantului, si o poza pe care nu o mai am in telefon. Cum sa rezolv. Multumesc! Referitor la poza pe care nu o mai ai in telefon: a ramas inregistrat in R-link poza de la telefonul care a fost prima data conectatla masina(probabil ai schimbat tel iar inregistrarea contactului in R-link a ramas de la tel vechi unde aveai alta poza la contact). Asa s-a intamplat la mine. Cand adaugi un tel in R-link la apelari rapide ai varianta sa alegi o poza care se va memora in R-link. Referitor la afisarea propriului nr de tel pe ecran....nu am o explicatie care sa nu starneasca amuzament. |
--------------------
Renault
kadjar zen 2019 /1,33 TCE /140 CP...
Ford eco sport titanium 2020/1l/125 CP
|
|
salopeta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 4 June 16 ![]() |
|
--------------------
Renault
Kadjar
2015 1.5 Dci Bose Edition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 09:49 |