Gaze si electricitate - drumul catre liberalizare, preturi si contracte
![]() ![]() ![]() |
Gaze si electricitate - drumul catre liberalizare, preturi si contracte
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.678 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Tare greu o duc: https://economie.hotnews.ro/stiri-energie-2...vel-din-iun.htm
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.351 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
oferta enel fixonline , 2,991 lei pe kWh pret fix 12 luni (de la 0,66ç)....si 0,49 lei pe zi abonament.
Am facut cererea de trecere la hidroelectrica |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Cam târziu ai făcut mișcarea... nu ai sesizat diferența între 0.66 și 0.25, sau de ce?
![]() Se poate chiar mai rău: This post has been edited by Victorine: 27 Oct 2022, 18:32 Attached thumbnail(s) Screenshot_20221027_193100_Opera.jpg ( Size: 106.37k ) Number of downloads: 543 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.351 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Victorine @ 27 Oct 2022, 18:29) Cam târziu ai făcut mișcarea... nu ai sesizat diferența între 0.66 și 0.25, sau de ce? ![]() Se poate chiar mai rău: EU nu am strung sau aparat de sudura, la 100 kWh pe luna nu merita deranjul pentru atata lucru. Dar deja la pretul ala merita deranjul. Eu zic ca pretul o sa mai scada la anul, dar cu contract cu pret fix (asa mare ca la enel) nu e treaba sa il renoiesti. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Bine că acum o fac... eu am stat 30 de zile și nici nu știu dacă au preluat indexul de la distanță. Măcar pentru următorii e bine că o fac.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
einstein1984 |
![]()
|
vazusem un articol care zicea ca 10 zile fac un update de sisteme, nu factuireaza, nu primesc clienti noi in timpul asta. Nu-l gasesc acum sa dau si linkul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Victorine |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cj98czh |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cât am fost la Electrica, am fost printre norocoșii la care n-au întârziat facturile și nici nu au fost calculate rău.
Acum, la Hidro... încă aștept prima factură. Dar abia în septembrie am migrat, nu e stress. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cj98czh |
![]()
|
La electrica .. la casa ultima factura mi-a venit in luna mai ... de atunci nimic, din sept. sunt si eu la Hidro .. inca nu am primit nimic de la ei ..
sunt curios cat o sa vina de la electrica diferenta dintre mai si septembrie ... vreo 1400-1500 kw de facturat .. la aparrtamente nu am mai primit de 2 luni .. electrica si acolo .. acolo se consuma sub 250 si veneau lunar .. de o vreme nici acolo nu mai vin .. This post has been edited by cj98czh: 10 Nov 2022, 13:54 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ultima factură la Electrica, pentru bucata de septembrie cât am mai fost la ei, a fost fix cu citirea dată de mine. În 9 septembrie aveam și perioadă de citire, și trecerea la Hidro, așa că mi-a picat la fix.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Nu am avut somn aseara si am intrat pe site-ul Hidroelectrica. Click aici, ataseaza asta, confirma aia etc. Intr-o ora am primit pe e-mail contractul.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La hidro iunie-noiembrie la facturi. Cam asa au inceput.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
La 0.67 lei/kWh nici nu ma intereseaza cand va veni prima factura. Vad ca din septembrie reusesc sa consum in jur de 200 kWh pe luna, dar in iulie si august am avut cate 350 kWh. Si atunci de ce sa imi ia Enel 4.14 lei/kWh pentru ce depaseste plafonul de 255 kWh? Sau vom plati 1.3 lei pentru depasiri? Ca nu mai inteleg nimic: link.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
mars |
![]()
|
Uite cum apare pe site-ul ANRE (link): 0.7 in BN. Dar eu stau in SAI, unde e 0.67.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Victorine |
![]()
|
Dacă mai înțelege cineva ce vor ăștia să facă cu OPCOM SA, care să cumpere de la producători cu 450 lei/ MW ca apoi să vândă furnizorilor tot cu 450, să scrie aici. De 1 an tot reglementează prin OUG și tot la 1 lună - 2 aduc modificări MAJORE. E și normal că furnizorii au încetat să mai emită facturi până nu e clar ce și cum. Sper măcar că sunt protejat de ticăloșia și incompetența guvernanților pentru cele 12 luni contractuale pentru care am semnat cu HE...
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
mars |
![]()
|
Daca inteleg eu bine de aici, vom plati 1.3 lei/kWh pentru ceea ce depaseste 255 kWh lunar? Chiar daca in contractul cu Hidroelectrica e un pret mai mic? Asta ar fi chiar o mare tampenie.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Victorine |
![]()
|
De data asta nu se mai spune nimic despre prețul KWh din contract peste limita de consum de 255 KWh, așa cum era în OUG anterioară. Chiar nu mai are nicio valoare contractul, sau e subînțeles că se respectă prețul? Că sunt în ceață total...
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Eu nu pot sa inteleg ce urmaresc astia de la enel, care e strategia lor...
Ma suna azi un moldovean (dupa accent) din Brasov (dupa numar) Imi da ziua buna, imi comunica ce stiam deja, si anume ca am plecat de la enel din ianuarie si ma intreaba daca ma intereseaza o reofertare ca sa revin la ei. Zic ca depinde de oferta lor. S-a apucat sa o lalaie ca e pe 12 luni, ca nu e cu abonament, ca face parte din schema de liberalizare, ca se numeste enel simplu anual, bla bla, zici ca era preludiu pana sa-si vâre oferta (nu aveam asteptari oricum) de 3.4 lei una bucata KW. L-am intrerupt ca pierdusem destul timp cu el deja, i-am zis ca nu ma intereseaza absolut deloc oferta lor si ca ar trebui sa le fie rusine de asemenea preturi. A inteles, a dat ziua buna si s-a carat la urmatorul numar (probabil) Astia chiar cred ca pot obtine clienti prin metoda asta? Sau prin oferte ridicole te imunizeaza, apoi cand vor scadea pretul al o "megaoferta" de 1.5 lei sa sara romanu ca de blec fraierday? Sau doresc sa duca la sapa de lemn compania pentru vanzare/achizitie capital? Cum nu vii tu, Țepeș doamne... |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(psychoo @ 11 Nov 2022, 15:28) luni, ca nu e cu abonament, ca face parte din schema de liberalizare, ca se numeste enel simplu anal, bla bla, zici ca era preludiu pana sa-si vâre oferta (nu aveam asteptari oricum) de 3.4 lei una bucata KW. .. am corectat eu numele ofertei. pe tine macar te suna si vorbeste, la mine suna nu vorbea 10 sec si inchidea. Am vazut pe net ca e de la enel si le-am scris pe adresa de gdpr sa ma scuteasca. Nu a mai sunat dupa aia. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.215 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Din ce am apucat să văd pe la tv, cică s-ar păstra prețul din contract dacă e mai mic decât plafonul.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cj98czh |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pacat ca multi au stat gura casca si nu au facut trecerea macar din auzite. fmm de guvern cu multinationalele hoate si neplatitoare de taxe.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.215 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
"S-ar putea să"...
End of story. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Victorine |
![]()
|
”... au făcut presiuni la Guvern pentru a stopa emigrarea. Și au stopat-o.” End of story 2.
Bun articol. Dacă e tipărit și nu ai hârtie igienică la îndemână. |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Strict despre furnizori, contracte si preturi. Nu e Cafenea, deci fara politica si off topic.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 11:30 |