Xenon Renault Laguna, Schimbare faruri xenon cu faruri standard
![]() ![]() ![]() |
Xenon Renault Laguna, Schimbare faruri xenon cu faruri standard
vamadrian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 23 November 18 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2003/1.8 16v
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
De ce ai face asta ?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R_1_9 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 28 March 10 ![]() |
Nu iti trebuie alta instalatie, mufele sunt identice, inlocuiesti doar farurile.
|
--------------------
Renault
Laguna 2, 2003/1.9 dci 120 cp Privillege
Laguna 3, 2015/2.0 dci 180 cp 4Control
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
titi57 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 31 December 16 From: Cluj Napoca ![]() |
Salut, eu le-am schimbat ,dar invers adica xenon in locul halogenelor ,se potrivesc toate inafara de motorase.
|
--------------------
renault
laguna
2002 expression 1.8 16v
|
|
vamadrian |
![]()
|
Da sunt scumpe si balastul si becurile .nu merita atatia bani investiti si munca cand se duce una sau alta . prefer sa schimb un bec sau o siguranta asta e parerea mea .Multumesc !
|
--------------------
Renault
Laguna
2003/1.8 16v
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe acelasi principiu este mai ieftin sa te dai cu bicicleta ... ma rog fiecare ..
Si cu reglajul farurilor ce faci ? Ca renuntand la xenon si implicit la reglarea automata .... ai o problema .. This post has been edited by cj98czh: 26 Nov 2018, 13:01 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
vamadrian |
![]()
|
Nu are nici un sens varianta cu bicicleta.fiecare dupa posibilitati .zi.mi te rog dc as da in jur de 100 euro pe un balast .stiu ca sunt si mai ieftine dar nu stiu ce garantie prezinta . eu vad destul de bine cu faruri normale cu becuri bune si reglate corespunzator .au si farurile standard reglaj .au motoras si le reglezi cum vrei deci nici o problema nu ar fi .repet asta e parerea mea nu are nici un sens sa investesc atatia bani intr.o masina care nu produce .gen masina de duminica pt aspect ?.daca ai o alta parere chiar te rog daca se poate
|
--------------------
Renault
Laguna
2003/1.8 16v
|
|
cj98czh |
![]()
|
Te rog sa imi explici cand pui 2 persoane in spate + bagaj ... ce faci mergi si reglezi farurile cu surubelnita ?
Ca acum face auto-leveling-ul treaba asta .... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
vamadrian |
![]()
|
Le reglez la fel cum regleaza toti ceilalti care nu au faruri cu auto-leveling de la buton din masina .ma refeream la pareri productive ce beneficii sunt care sa justifice costurile .Daca poti fi om serios te rog daca nu ,nu are sens sa lungim treaba cu surubelnite .biciclete etc.
|
--------------------
Renault
Laguna
2003/1.8 16v
|
|
andru1973 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.271 Joined: 8 December 14 From: nu conteaza ![]() |
Eu la a mea am luat becuri xenon de pe AliExpress (o SA spună mulți că sunt chinezării,nu sunt bune,etc) ,dar țin să anunț că merg și în ziua de azi și cred că au făcut anul de cînd le am la mine merg modelul D1S.10000 k
Prea mult te complici din punctul meu de vedere,lasale așa cum sunt părerea mea e ca daca faci schimbare ai sa vrei sa pui din nou xenon,halogenele nu se vad cum se vede cu xenon |
--------------------
renault
LAGUNA 1 RT 2.0 LAGUNA 3 2.0 DCI 130CP fara DPF
iulie 2008 expresion
|
|
vamadrian |
![]()
|
Apreciez parerea ta Andru . Am avut pana acum pe masina anterioara halogen .( am condus si cu xenon) .nu m.au deranjat .Multumesc pentru informatie !
|
--------------------
Renault
Laguna
2003/1.8 16v
|
|
titi57 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 31 December 16 From: Cluj Napoca ![]() |
Reglajul ramane care il ai acum, inlocuiesti farurile si pastrezi motorasele care le ai , se potrivesc de pe un far la altul
|
--------------------
renault
laguna
2002 expression 1.8 16v
|
|
cj98czh |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
titi57 |
![]()
|
da eu am pus motorasul de pe far normal pe xenon, motorasul de xenon nu functioneaza cu butonul de reglaj ce il am in bord
|
--------------------
renault
laguna
2002 expression 1.8 16v
|
|
cj98czh |
![]()
|
La el este exact invers ca de aia intrebam .... are xenon de fabrica si vrea halogene ... nu are nici buton de reglaj in bord ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
titi57 |
![]()
|
da, el ramane cu autoleveling daca pastreaza motorasele ele misca oglinda din far
|
--------------------
renault
laguna
2002 expression 1.8 16v
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Deci totul este plug and play ?
E bine de stiut ... .Eu am dat 1200 lei pe un far cu lupe si inca 300 le i pe bec .... inca balastul merge ... Parerea mea e daca pui bec calumea nu se duce balastul ..... Daca merge asa sa pui faruri normale si sa pastrezi auto-leveling-ul e ok .... Vezi doar sa nu se duca senzorii de autoleveling ... Costa cam 800 de lei bucata ... In plus stiu ca in balast intra o mufa de curent ... in farul cu halogen mufa e altfel... deci implicit trebuie taiata mufa de la balast si pusa una standard pt farul cu halogen This post has been edited by BannedHost: 28 Nov 2018, 00:27 |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
Am eu balast daca mai esti interesat.
|
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
2002 privilege
- es/4197-BVS
|
|
Abysswalker |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 November 20 ![]() |
Salutare,
Vad ca e tema pentru Xenon. Am o Laguna 2 din 2003. Ideea este ca acum 4 saptamani mi sa ars becul ( Xenon ) era negru inauntru si crapase sticla am inlocuit becul cu altul de la Osram D2R 35w xENARC insa nimic. Am cumparat Droser nimic. Dupa o verificare mai amananutita am vazut ca este arsa siguranta de la faza Scurta dreapta. Dai schimba siguranta ( clack ars ) inca una ..tot ars Un scurt circuit sa fie ? Daca a mai patiti cineva asa ceva va rog sa ma ajutati . PS: Stiam ca sigurnata de aia este pusa acolo sa se arda ea si nu Becul, dar la mine se arsese becul ( si crapat ) This post has been edited by Abysswalker: 7 Nov 2020, 20:02 |
--------------------
Reanult
Laguna
203
|
|
xmisterx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.662 Joined: 12 October 17 From: Brasov ![]() |
Deconecteaza farul si baga siguranta daca se arde iar e un scurt circuit pe undeva daca nu se arde sunt probleme la far.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 Privilege 1.9 dci 120 hp Clio life evo 2019 0.9 75 HP
|
|
Abysswalker |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 November 20 ![]() |
xmisterx - Multumesc voi incerca
|
--------------------
Reanult
Laguna
203
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:31 |