Stiri pe scurt, - auto electrice -
![]() ![]() ![]() |
Stiri pe scurt, - auto electrice -
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.413 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.116 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
La cum e poza din parbriz..zici ca zboara
|
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.448 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Rămân la impresia că cel mai frumos x3 ever e ala 2021 .
Chiar și nevasta mea vrea dar aștept să se strice fordul. Mă gândesc să l ajutam sa se strice , ambreiajul e deja in pioneze, mai o bordura, cred că o să uit sa fac distribuția....chestii din astea. Om vedea, cert e că în actuala situație nu e tocmai o idee buna sa bag 30 de mii într o mașină second-hand, așa că mai trag de Ford |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.271 Joined: 13 October 06 ![]() |
iei Espace IV, ii arati ca are acelasi concept interior "de barca cu aeratoare lungi si fara tablou de bord."
Daca e sa fim cinstiti, la espace comanda climatizarii e mult mai bine implementata ca la neue klasse. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
STIRI PE SCURT!!!
FARA COMENTARII!! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th September 2025 - 10:17 |