Clio 2 Symbol Dinamique - Probleme Lumini
![]() ![]() ![]() |
Clio 2 Symbol Dinamique - Probleme Lumini
Adamath_2006 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 August 20 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
Symbol 2006 - 1.5 dci 82 CP Renault Clio Dynamique 1.5 Dci - 2006 82Cp
|
|||
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Stai sa inteleg ...masina are pe faza scurta H7 si pe lunga H1, w5w pe pozitii, dar tu ai cumparat becuri H4?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
nu ma lamuresc de pe Guugle daca ai modelul nou de Symbol, ala cu H4, sau modelul vechi, cu H1 + H7... deci ramane sa raspunzi prima data la ce a spus colegul Razvan
|
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
Adamath_2006 |
![]()
|
Scuze am tastat eu gresit,
Becurile achizitionate sunt H1 nu H4 Si da, masina are H1+H7 este model decembrie 2006 17 Sep 2020, 21:06: E vorba de faza lunga, nu are nicio reactie nici pe stanga nici pe dreapta, Nu stiu daca e legat de conectica sau releul lor, desi daca era releul nu se mai aprindeau deloc... This post has been edited by Adamath_2006: 17 Sep 2020, 21:06 |
--------------------
Renault
Clio
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
Nu stiu daca are vreo legatura.... eu am patit sa nu imi mearga semnalizarea. Dadeam de maneta, dar becurile nu se aprindeau. Verificat becuri, verificat sigurante, nu era nimic defect. Am facut un experiment si am bagat spray de frane in zona manetei din bord, apoi am lasat sa se usuce bine. Lucrurile au revenit la normal... Nu stiu daca e o rezolvare si la tine, dar poate merita incercat.
|
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
Adamath_2006 |
![]()
|
N am prea avut timp de ele, de asta si intrebam sa stiu la ce sa ma raportez,
Am vazut ca sunt probleme de conectica din modulul de control ca mai scapa firul 1 sau 2 al manetei si de acolo poate sa plece bucuria Am vazut ca se pot oxida contactele si ca sunt sanse mufa centrala sa nu faca contact ca lumea si desi sa fie ok pana acolo de acolo sa nu dea in far dar aici mergea doar daca era vorba de 1 far stanga sau dreapta Nu stiu releul cum e cuplat la ele daca tine 2 /4 sau sunt separate si poate sa fie de acolo Prin eliminare problema duce ori catre releu ori catre maneta de comanda ca altceva s-ar raporta ca si caz izolat unul sa mearga si celalalt nu |
--------------------
Renault
Clio
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Chiar nu mai tin minte daca are releu sau conexiunea este direct prin maneta.
Eu unu as da vina pe maneta/bloc lumini, asta daca nu s-a bagat cineva pe acolo sa faca modificari. Era un topic in care era scris cum sa faci sa se aprinda faza scurta daca blocul de lumini era stricat. Era ceva cu legarea fazei scurte cu pozitia, deci la aprinderea pozitiei se aprindea si faza scurta. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
gabimilo1 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 6 June 10 From: Sibiu ![]() |
Salut,
inteleg ca merge pozitia. ce anume nu functioneaza in acest moment? Faza lunga, ambele parti (stinga/dreapta) merge? Faza scurta, ambele parti, merge? |
--------------------
dacia
SANDERO
2018, 0.9 TCE
|
|
Adamath_2006 |
![]()
|
Blocul de sigurante e schimbat complet de cand am luat masina am zis sa n am probleme cu ele pe viitor si am schimbat cu sigurante dunlop tot blocul de sigurante de la interior. Am zis daca schimb sa le schimb sa stau linistit, cele de pe masina aveau o uzura morala de 13 ani.
Nu am dat jos inca bara sa vad cum sunt legate, urmeaza n weekend sa le dau jos sa vad ce e de fapt cu ele sa vad daca ajunge curent acolo sau e mort, si apoi sa verific maneta daca e ok sau are fire desprinse. In momentul de fata merg toate mai putin faza lunga becurile centrale pe H1 sunt off Ledurile de pozitie le am schimbat si merg ambele Faza scurta mergea Proiectoarele mergeau Mai e ceva la care ma gandesc Am vazut ca exista becuri H1 cu dubla aprindere eu am luat cu aprindere normala, ma gandesc poate asta sa fie problema ? This post has been edited by Adamath_2006: 18 Sep 2020, 13:03 |
--------------------
Renault
Clio
|
|
Adamath_2006 |
![]()
|
Problema rezolvata, misterul elucidat.
Problema bloc lumini 2 fire desprinse din cablul conector, scos cablul conector, refacute contactele totul a revenit la normal. Util de stiut traseul verificarilor : Bec / testare prin permutare stanga dreapta Bec / testare prin inlocuire cu bec nou Sigurante lumini testare prin schimbarea sigurantelor lumini cu altele noi verificate Verificare Releu lumini / in general releul are 2 manifestari, ori luminile merg si releul e bun, ori luminile nu merg pe niciuna din parti stg drt si atunci trebuie inlocuit Bloc lumini verificat cablul conector, gresare interioara, refacere conexiuni daca sunt conexiuni vizibil deteliorate. Schimbare bloc lumini daca refacerea legaturilor nu rezolva problema Multumesc pentru ajutor Se poate inchide This post has been edited by Adamath_2006: 20 Sep 2020, 03:27 |
--------------------
Renault
Clio
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:44 |