Inlocuire panou multimedia
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire panou multimedia
vio64vio64 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 June 16 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio estate
2016 live
- cl 64 vyo
|
|||
Robert_CM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 July 16 ![]() |
Si eu vreau sa fac acelasi lucru!
Din cate am citit/documentat, ar trebui sa fie la fel, numai ca ar fi nevoie de niste upgrade-uri: - Carcasa de plastic din exterior - Suportul care se prinde pe bord - Antena GPS. Insa chiar ar fi de ajutor daca cineva chiar ar avea niste sfaturi practice! |
--------------------
Renault
Clio Estate
2016
|
|
Marian Ilie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 24 July 18 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca au trecut 2 ani si jumatate de cand a fost pusa intrebarea consider f. util raspunsul, mai ales ca pana mai ieri am incins internetul sa aflu ce-mi trebuie ca sa inlocuiesc Radioul cu Navigatia.
Cele necesare: Navigatia Panoul de plastic interior/exterior (atentie sa fie pentru aer conditionat manual sau automat, in functie de ce aveti pe masina) Antena GPS Montajul este de tip plug&play (cu exceptia antenei GPS care trebuie achizitionata separat toate mufele sunt conectate la Radioul Multimedia) |
--------------------
Renault
Clio 4
2015, life
|
|
baban sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 22 March 07 ![]() |
daca mai aveti rabdare cateva zile pana imi primesca masina inapoi din service am sa va pun poze cum schimb navigatia in masina. am totul pregatit astept doar sa imi vina masina
7 Dec 2018, 11:06: Aceasta este noua unitate ce am sa o nontez This post has been edited by baban sergiu: 7 Dec 2018, 10:06 Attached thumbnail(s) 20181207_080430.jpg ( Size: 1.62mb ) Number of downloads: 586 |
--------------------
Rebault
Megane IV EDC + Clio IV
2007 - 2015
- YC07OCW
|
|
mariusik88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 25 February 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marian Ilie @ 7 Dec 2018, 00:17) Chiar daca au trecut 2 ani si jumatate de cand a fost pusa intrebarea consider f. util raspunsul, mai ales ca pana mai ieri am incins internetul sa aflu ce-mi trebuie ca sa inlocuiesc Radioul cu Navigatia. Cele necesare: Navigatia Panoul de plastic interior/exterior (atentie sa fie pentru aer conditionat manual sau automat, in functie de ce aveti pe masina) Antena GPS Montajul este de tip plug&play (cu exceptia antenei GPS care trebuie achizitionata separat toate mufele sunt conectate la Radioul Multimedia) Vrei sa spui ca se potrivesc mufele? Din cate am citit in zona de Captur sunt multe mufe de adaptat. baban sergiu tu ai R&GO sau MediaNav? |
--------------------
Renault
Clio IV
2017 / 0.9 TCE / Life
- RO
|
|
Marian Ilie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 24 July 18 From: Bucuresti ![]() |
Da, se potrivesc toate mufele. Singura mufa pe care am adaugat-o a fost cea de la antena GPS.
Asta este valabil la Clio 4, insa la Captur nu am de unde sa stiu. |
--------------------
Renault
Clio 4
2015, life
|
|
baban sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 22 March 07 ![]() |
eu am media nav
pe r-link nu se potriveste toate versiunile cu media-nav evolution sau r-link - adica cele care sunt facute de tom-tom nu se potrivesc, o sa mai dureze putin pana o sa faca adaptoate sau o unitate noua care sa fie compatibila |
--------------------
Rebault
Megane IV EDC + Clio IV
2007 - 2015
- YC07OCW
|
|
Marian Ilie |
![]()
|
Atunci cand am scris ca se potrivesc toate mufele, m-am referit la cazul meu, adica; trecerea de la Radioul Multimedia la Media Nav Evo.
|
--------------------
Renault
Clio 4
2015, life
|
|
larkinsen |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 22 March 18 ![]() |
QUOTE(Marian Ilie @ 9 Dec 2018, 09:37) Atunci cand am scris ca se potrivesc toate mufele, m-am referit la cazul meu, adica; trecerea de la Radioul Multimedia la Media Nav Evo. Si de unde ai achizitionat-o?Si eu as vrea sa inlocuiesc radioul cu medianav...dar cei de la renault mi-au zis ca nu se poate.Mi-au cerut seria de sasiu si apoi mi-au spus ca nu se poate.Masina e tot clio IV din 2018. |
--------------------
Renault
Clio
Life Evo 1.2 16V 75CP
- 2018
|
|
Marian Ilie |
![]()
|
QUOTE(larkinsen @ 9 Dec 2018, 11:47) Si de unde ai achizitionat-o?Si eu as vrea sa inlocuiesc radioul cu medianav...dar cei de la renault mi-au zis ca nu se poate.Mi-au cerut seria de sasiu si apoi mi-au spus ca nu se poate.Masina e tot clio IV din 2018. Sigur, lasa-mi PM cu nr. tau de telefon si iti trimit un link cu anuntul respectiv. |
--------------------
Renault
Clio 4
2015, life
|
|
danviteza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 9 April 12 ![]() |
Confirm inlocuirea fara modificari ale mufelor, a unui radio R&Go cu navigatie android, pe Clio 4, an 2018.
Atentie la grila de la ventilatie atunci cand comandati. Sunt diferente pentru masinile fabricate pana in anul 2016(inclusiv), si cele fabricate incepand cu anul 2017. Nelamurire ![]() Radioul R&Go are 2 mufe pentru radio, una pentru AM/FM, cealalta pentru DAB, respectiv masina are 2 fire/mufe pentru AM/FM si DAB. Intrebare: Pot conecta la antena DAB a masinii, antena GPS a navigatiei? Pe antena GPS pe care am primit-o impreuna cu navigatia, scrie: 3-5V. This post has been edited by danviteza: 6 Aug 2020, 10:12 |
--------------------
Renault
Clio IV Estate
2018; Life Evo 1.2 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:30 |