Logan MCV Stepway Techroad 0.9 tce, MCV Stepway
![]() ![]() |
Logan MCV Stepway Techroad 0.9 tce, MCV Stepway
Disturber |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 9 August 11 ![]() |
|
--------------------
Dacia
MCV Stepway
2020 TCE 100 GPL
|
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
in poza aia (sau o captura...) as fi bagat mana in foc ca e un Duster...
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
- PH__CSR Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
gcorneille |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 15 May 08 ![]() |
QUOTE(Disturber @ 22 Apr 2020, 00:35) Am pe bonul de comanda Cod VIN. Acesta sa fie? Mie asa imi pare...Termen de livrare initial era 25 mai. Acum nu stiu in ce stadiu mai este. Da, despre VIN este vorba (Vehicle Identification Number) si ar trebui sa inceapa cu UU1K52... 22 Apr 2020, 11:53: QUOTE(Disturber @ 22 Apr 2020, 09:35) In manual scrie 32 Gb. 22 Apr 2020, 11:56: QUOTE(silvanu96 @ 22 Apr 2020, 10:59) Duster are farurile diferite si e mai compacta. ![]() This post has been edited by gcorneille: 22 Apr 2020, 11:56 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway 0.9 Tce
2019/SL Techroad
- B-104-RYZ
|
|
Disturber |
![]()
|
QUOTE(gcorneille @ 22 Apr 2020, 11:45) Da, despre VIN este vorba (Vehicle Identification Number) si ar trebui sa inceapa cu UU1K52... <span class='edit'>22 Apr 2020, 11:53:</span> In manual scrie 32 Gb. Revin pe privat cu VIN-ul. Bine ca mi-ai zis, ca ma uitam dupa un stick fit de 64. Acum ma voi uita dupa 32 gb. ![]() This post has been edited by Disturber: 22 Apr 2020, 14:13 |
--------------------
Dacia
MCV Stepway
2020 TCE 100 GPL
|
|
gcorneille |
![]()
|
De stick mai scrie in carte sa fie formatat FAT32.
|
--------------------
Dacia
2019/SL Techroad
- B-104-RYZ
|
|
Disturber |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
MCV Stepway
2020 TCE 100 GPL
|
|
gcorneille |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
2019/SL Techroad
- B-104-RYZ
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
32GB sunt limitele partitiei pentru FAT32. Teoretic poti lua un stick mai mare, faci prima partitie FAT32 de max 32 GB si restul ce format vrei tu. Nu mai stiu daca merge si pe Windows chestia asta.
LE: probabil unitatea foloseste vreo versiune de WinCE, de unde si cererea de FAT32 This post has been edited by marksman: 22 Apr 2020, 14:39 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
WinCE a fost folosit la versiunile vechi de MediaNav.
La asta actuala care suporta AndroidAuto si AppleCarplay se foloseste Linux.. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.963 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Mda la cat e de înaltă seamănă a Duster. De fapt dusterul e mai mic cred cel putin la lungime
De fapt chiar, de ce și ar lua cineva Duster 2wd in loc de asta ? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.684 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
pt ca e "gip"
Si de afara nu se vede ca are 2wd Chiar si cele 4wd sunt foarte putine cele care fac offroad (fie si mild) |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Pentru că roți cu diametru mai mare, gardă la sol mai bună, poziție mai înaltă de condus. Dar și preț cu 50% mai mare (echipări echivalente).
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.963 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Sa facem praf și acest topic.
Cum sa nu se vadă de afara care i 4x4. Diferențialul ăla e și foarte bine ascuns sub spoilerul spate . Înțeleg că nu se vede la passat sau audi dara la Duster se vede Intr o clipă. Am mers eu la o schela pe niste dealuri la Mădulari , cu un Duster 4wd de OMV Petrom. Respectivul inginer mergea cam tare că întârziasem fata de ora la care trebuia să ajungem. Deci incredibil cum putea să mearga dusterul cu 60 la ora prin ce hal de drum de pământ. Era off-road spre mediu asa eu făcusem drumul ăla de mai multe ori cu un Seat Leon fr dar cu mai mult de 30 km nu mergea că atingeam cu burta și în plus zgâlțâia mașina foarte rău. Dusteru la viteze dubla n avea nimica te simteai că plutesti . Nespus de confortabil. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.684 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Cei care epateaza cu duster 2wd nu se lauda celor care stiu ce e ala un diferential si cum arata.
Cei care iau un duster 2wd ca se incadreaza in buget si criteriile (auzite de mine) sunt "siguranta" ca e mai sus si in caz de accident scapa (am auzit formularea "sa fiu huidu nu amaratii ceilalti") si garda inalta ca sa urce borduri. Preocuparile lor erau daca are GPL sau daca se poate pune. Acele masini nu merg pe alt offroad decat jungla urbana. Parerea mea Iar legat de nenea ala de gonea pe coclauri, daca tu crezi ca intr-un logan nu ar fi gonit exact la fel (sau ma rog, cu viteza cu care se simteau in siguranta) esti naiv. Masinile de firma sunt birjarite si daca pica ceva se inlocuieste. La un fost loc de munca au spart baia de ulei la un seat cand au tras pe marginea strazii sa se usureze. In ce conditii a oprit omul ala te las pe tine sa iti imaginezi |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(MyKe89 @ 22 Apr 2020, 16:12) Pentru că roți cu diametru mai mare, gardă la sol mai bună, poziție mai înaltă de condus. Dar și preț cu 50% mai mare (echipări echivalente). Exact. In plus poate unii doresc un motor mai mare si dotari mai multe (gen scaune incalzite). Motorul cel mai puternic de la Logan e motorul cel mai slab de la Duster. De asemenea Duster pare facut mai calitativ decat Logan. Nu cred ca ia nimeni Dacia "sa se dea mare" indiferent de ce model sau echipare. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.365 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
dusteru are roti mai amri si e mai confortabil pe drumuri proaste ca loganul. sandero stepway are syspesie naspa rau, mai naspa ca cel normal
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
gcorneille |
![]()
|
- MCV Stepway e mai lung decat Duster cu vreo 20 de cm, avantaj portbagaj MCV
- Duster este mai lat si are anvelope mai mari - avantaj stabilitate Duster - Duster are 3 cm in plus la garda la sol - avantaj incalecari de borduri/bolovani Duster - Duster are scaune mai bine profilate in fata, bancheta e mai comoda la MCV - plasticul interior e cam la fel, un mic plus pentru Duster e orientarea consolei centrale - usile la MCV Stepway se inchid mai soft decat la Duster - MCV consuma ceva mai putin, totusi nu semnificativ - MCV este mai ieftin - personal, imi place mai mult aspectul lui MCV Stepway decat al lui Duster, dar asta este strict legat de gusturile mele Avand in vedere ca nici eu nu cred ca isi ia cineva Dacia ca sa epateze, alegerea tine strict de nevoile/dorintele fiecaruia. Dupa cum spuneam anterior, daca imi luam Duster costa 19000 de eur, pentru ca eu nu as lua SUV 4x2. Si nu pentru off-road ci pur si simplu pentru stabilitate si control pe suprafete cu probleme. |
--------------------
Dacia
2019/SL Techroad
- B-104-RYZ
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La masini e o problema cu caracteristicile scrise pe tot felul de pliante.
Se poate (destul de des de altfel) ca "feelingul" de contact direct cu masina sa rastoarne la 180 de grade zicerile din pliante. Si la stabilitate, si la spatiu, si la profilare etc. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
gcorneille |
![]()
|
QUOTE(Disturber @ 21 Apr 2020, 23:16) Culoarea brun vision arata foarte bine, cel putin cand e curata, dupa cum spuneam am vazut doua pregatite de vanzare si arata foarte bine. Chiar si in trafic cred ca arata altfel decat majoritatea gri-negru-alb, dar dupa ce iti soseste si tie poate dam o tura de cartier si iti spun si eu cum se vede in trafic. O sa ai aceeasi problema ca si mine, imediat se vede praful pe ea. Eu am avut albastru marin inainte (albastrul inchis de la Logan, de care aveau o multime la MAI cu ceva ani in urma) si clar era mult mai rezistenta la mizerie. 22 Apr 2020, 23:27: QUOTE(klaus @ 22 Apr 2020, 22:09) La masini e o problema cu caracteristicile scrise pe tot felul de pliante. Se poate (destul de des de altfel) ca "feelingul" de contact direct cu masina sa rastoarne la 180 de grade zicerile din pliante. Si la stabilitate, si la spatiu, si la profilare etc. Absolut de acord, daca iti cumperi masina dupa pliant s-ar putea sa ai surprize mari ulterior. Eu sunt de parere ca inainte de a cumpara o masina trebuie sa o conduci, preferabil intr-o echipare asemanatoare cu ce vrei sa cumperi. Degeaba conduci varful de gama de la dealer daca iti comanzi o echipare medie sau mai putin de atat, dezamagirea va fi mare. Inainte de a cumpara masina, pe linga testarea Fabia Break, Clio Break si Duster am cochetat si cu Megane Sedan, ca era la dealer unul care ma atragea maxim. Dar in echiparea expusa costa 20500, iar intre ala si varianta de 15000 vazuta ulterior erau niste diferente uriase la feeling interior. This post has been edited by gcorneille: 22 Apr 2020, 23:27 |
--------------------
Dacia
2019/SL Techroad
- B-104-RYZ
|
|
myreno4me |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 18 May 17 ![]() |
Ca sa iti faci o idee despre masina ai nevoie de cativa zeci de km, in TD nu iti dai seama de nimic. Cu ce m-a ajutat ca m-am dat cateva minute cu o masina in echipare diesel, ca nu aveau benzina ? Eu am luat masina fara TD, dupa review-uri si filmulete de pe youtube. Si da, varianta business la megane e sinistra !
This post has been edited by myreno4me: 23 Apr 2020, 06:31 |
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
Disturber |
![]()
|
QUOTE(gcorneille @ 22 Apr 2020, 21:58) - MCV Stepway e mai lung decat Duster cu vreo 20 de cm, avantaj portbagaj MCV - Duster este mai lat si are anvelope mai mari - avantaj stabilitate Duster - Duster are 3 cm in plus la garda la sol - avantaj incalecari de borduri/bolovani Duster - Duster are scaune mai bine profilate in fata, bancheta e mai comoda la MCV - plasticul interior e cam la fel, un mic plus pentru Duster e orientarea consolei centrale - usile la MCV Stepway se inchid mai soft decat la Duster - MCV consuma ceva mai putin, totusi nu semnificativ - MCV este mai ieftin - personal, imi place mai mult aspectul lui MCV Stepway decat al lui Duster, dar asta este strict legat de gusturile mele Duster are 3 cm in plus la garda si este mai scurt. Probabil asta face MCV-ul un pic mai stabil? Sau ma insel? ![]() QUOTE(gcorneille @ 22 Apr 2020, 23:20) Culoarea brun vision arata foarte bine, cel putin cand e curata, dupa cum spuneam am vazut doua pregatite de vanzare si arata foarte bine. Chiar si in trafic cred ca arata altfel decat majoritatea gri-negru-alb, dar dupa ce iti soseste si tie poate dam o tura de cartier si iti spun si eu cum se vede in trafic. O sa ai aceeasi problema ca si mine, imediat se vede praful pe ea. Eu am avut albastru marin inainte (albastrul inchis de la Logan, de care aveau o multime la MAI cu ceva ani in urma) si clar era mult mai rezistenta la mizerie. Albastrul acela marin, da, parea mai rezistent la mizerie. ![]() Momentan am Clio galben si am avut o Nubira gri...toti spuneau ca pe culoarea gri ar fi mai ok cu praful, dar nu este adevarat. A doua zi dupa ce o spalam, se vedea imediat praful pe ea...de multe ori chiar dupa ce plecam de la spalatorie. ![]() Cu siguranta dam o tura. ![]() |
--------------------
Dacia
MCV Stepway
2020 TCE 100 GPL
|
|
gcorneille |
![]()
|
QUOTE(Disturber @ 23 Apr 2020, 09:12) Duster are 3 cm in plus la garda si este mai scurt. Probabil asta face MCV-ul un pic mai stabil? Sau ma insel? ![]() Duster are si ampatamentul (distanta intre axe) si ecartamentul (distanta dintre roti) mai mari deci ar trebui sa fie mai stabila. E o diferenta de 4 cm la ampatament si 6-7 cm la ecartament. 23 Apr 2020, 10:50: QUOTE(Disturber @ 23 Apr 2020, 09:12) Albastrul acela marin, da, parea mai rezistent la mizerie. ![]() Momentan am Clio galben si am avut o Nubira gri...toti spuneau ca pe culoarea gri ar fi mai ok cu praful, dar nu este adevarat. A doua zi dupa ce o spalam, se vedea imediat praful pe ea...de multe ori chiar dupa ce plecam de la spalatorie. ![]() La noi marea problema este ca nu se spala strazile. Daca s-ar spala strazile zilnic in maxim o luna ar fi cu totul altceva, nu s-ar mai prafui masinile in 1-2 zile ca acum, ar sta curate 2 saptamani cel putin. This post has been edited by gcorneille: 23 Apr 2020, 10:50 |
--------------------
Dacia
2019/SL Techroad
- B-104-RYZ
|
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
... si arata mult mai bine Duster-ul decat MCV-ul. Mie asa mi se pare, ca s-au grabit sa-l scoata in piata iar designerii erau in concediu. In comparatie cu MCVul anterior , acesta mai trebuia ... bagat in sedinte... la Titu.
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
- PH__CSR Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
Disturber |
![]()
|
QUOTE(silvanu96 @ 23 Apr 2020, 11:56) ... si arata mult mai bine Duster-ul decat MCV-ul. Mie asa mi se pare, ca s-au grabit sa-l scoata in piata iar designerii erau in concediu. In comparatie cu MCVul anterior , acesta mai trebuia ... bagat in sedinte... la Titu. De exemplu imi place mult mai mult MCV-ul decat berlina sau Sandero si cu atat mai mult fata de MCV-ul anterior...personal il consider mult mai frumos. Acela era o combinatie intre o masina break de familie si Doker, dar nu foarte reusita. De fapt avea un plus interesant...2 locuri in plus. MCV-ul actual arata a o masina break cu un desing mai normal, precum alte modele de la producatori consacrati. ![]() Si mai este ceva...cand ai nevoie de spatiu, nu te mai uiti la aspect 100%. M-am lovit de prea multe ori de nevoia spatiului incat sa ma mai frig cu o masina mica. Mai ales ca este pe drum si un bebe...numa' caruciorul lui cat este. ![]() Dar una peste alta si eu recunosc, Duster pare mai fain creionat fata de MCV, insa ma lovesc de problema suprema...portbagajul ![]() This post has been edited by Disturber: 23 Apr 2020, 13:52 |
--------------------
Dacia
MCV Stepway
2020 TCE 100 GPL
|
|
axabrt |
![]()
|
La dusterul asta nou nu mi place spatele.
Stopurile alea is naspa. Cu siguranță puteau pune ceva mai drăguț , gen kadjar dar cine ar mai fi cumpărat atunci Renault ? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de Renaut Duster ph3 (e și garda la sol trecută), prețuri de la 71790reali (12250euro) cu H4M și MT
P.S. inițiatorul topicului e și administrator pe acest topic, poate sterge orice dacă nu vrea topicul "poluat" This post has been edited by torquemada: 23 Apr 2020, 15:42 Attached File(s) ![]() |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
gcorneille |
![]()
|
QUOTE(silvanu96 @ 23 Apr 2020, 11:56) ... si arata mult mai bine Duster-ul decat MCV-ul. Mie asa mi se pare, ca s-au grabit sa-l scoata in piata iar designerii erau in concediu. In comparatie cu MCVul anterior , acesta mai trebuia ... bagat in sedinte... la Titu. Pina la urma, totul tine de perceptia fiecaruia. De exemplu mie vechiul MCV mi se pare o simpla utilitara, fara vreo pretentie de autoturism, in timp ce noul MCV este un break normal care arata destul de bine (am mai spus anterior ca nu-mi place spatele, acolo cred eu ca se mai putea lucra). 23 Apr 2020, 17:19: QUOTE(torquemada @ 23 Apr 2020, 15:42) Apropo de Renaut Duster ph3 (e și garda la sol trecută), prețuri de la 71790reali (12250euro) cu H4M și MT Imi place mult mai mult interiorul la acest Renault Duster decat la Dacia Duster, dar as lua varianta Iconic, care sigur se duce spre 20k de eur. Iar motorul de 1.6 ca unica varianta... This post has been edited by gcorneille: 23 Apr 2020, 17:19 |
--------------------
Dacia
2019/SL Techroad
- B-104-RYZ
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Paradoxal Renault Logan Stepway e tot cu H4M(1,6SCe) și CVT la vreo aprox 12400euro fără tva.
- senzor de ploaie și lumină https://www.renault.com.br/veiculos/conheca...gama/logan.html O motorizare interesantă e 1,5 benzină H4K, prezentă pe Duster ph2,5 de la Indieni This post has been edited by torquemada: 23 Apr 2020, 18:58 |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.212 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 22 Apr 2020, 23:09) La masini e o problema cu caracteristicile scrise pe tot felul de pliante. Se poate (destul de des de altfel) ca "feelingul" de contact direct cu masina sa rastoarne la 180 de grade zicerile din pliante. Si la stabilitate, si la spatiu, si la profilare etc. Io-te d-aia am plecat eu sa cumpar Duster si m-am intors cu Megane... |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Disturber |
![]()
|
QUOTE(torquemada @ 23 Apr 2020, 18:56) Paradoxal Renault Logan Stepway e tot cu H4M(1,6SCe) și CVT la vreo aprox 12400euro fără tva. - senzor de ploaie și lumină https://www.renault.com.br/veiculos/conheca...gama/logan.html O motorizare interesantă e 1,5 benzină H4K, prezentă pe Duster ph2,5 de la Indieni Interesant este ca modelul Sandero difera fata de cel din Romania. Duce foarte mult cu spatele de Megane. ![]() This post has been edited by Disturber: 23 Apr 2020, 19:51 Attached thumbnail(s) sandero_lanterna.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg ( Size: 24.44k ) Number of downloads: 240 |
--------------------
Dacia
MCV Stepway
2020 TCE 100 GPL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 15:06 |