Xenon pe Espace>2012, Model de fabrica
![]() ![]() ![]() |
Xenon pe Espace>2012, Model de fabrica
mark`` |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
D1S
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Mersi
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
mark`` |
![]()
|
Philips Xtreme Vision sau Osram Night Braker?
![]() |
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.356 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
https://www.philips.fr/c-p/85415VIS1/vision...rage-automobile
This post has been edited by einstein1984: 4 Feb 2020, 13:59 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
ai sa fi multumit cu oricare din ele.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
personal cu Osram Xenarc am interectionat ... multumit de prestatia lor .. opinia mea ... care le gasestu mai ok la pret ... ca ambele sunt ok
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
eu am pus pilifsuri, ca osran nu era pe stoc.
https://www.youtube.com/watch?v=oe0ece9XaPE baietii astia se mai pricep asa oleac la ce tine de lumini. daca ai lupele ei, de fata mare (a se citi ars cromu in interior de atatia ani / ore de functionare) ai sa castigi ceva lumina, dar nu maximul posibil. incepi cu becurile, si daca nu esti multumit de cata lumina pune pe sosea ai in vedere si lupe. |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
mark`` |
![]()
|
Sincer m-am gandit si la lupe, da sa mor daca am gasit de unde as putea cumpara noi. Este ceva site specializat pt asa ceva? Sau sunt universale?
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
cand dai farurile jos poti sa incerci sa le stergi lupele pe interior cu o carpa de bumbac umeda ... lupele le schimbi daca nu isi mai fac treaba .... adica bat slab ...
This post has been edited by cj98czh: 5 Feb 2020, 09:19 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mark`` |
![]()
|
Sincer bat destul de rau acum. O sa incerc cum ai spus si schimb si ambele xenoane, sa vedem daca se imbunatateste treaba. Oricum, unu e pe duca.
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
pishky |
![]()
|
se arde cromul, am vazut pe lupele mele vechi, dar nu gasesc foto in calculator.
uite un link, iti faci o idee https://images.app.goo.gl/jACSb9NbFZamW1bp8 aia iese numai prin inlocuire, nu la carpa. prima faza e becul daca zici ca e rozaliu, apoi, daca tot nu esti multumit te uiti spre lupe. sunt retrowerkz la sibiu, si multi care schimba / pun lupele in faruri. e si pe forum cineva. doar cauti pe gugle. |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
mark`` |
![]()
|
A, ok, la asta nu m-am gandit. Mersi! Ma uit!
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
mark`` |
![]()
|
Faza lungă e H1 sau H7?
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
mark`` |
![]()
|
Faza lunga e H1 halogen.
Am schimbat Xenoanele cu Osram Night Braker Laser Xenarc si se vad DEMENTIAL! Halogen am schimbat si astea tot cu Osram Night Braker, se vad mai bine ca stoc si astea. Parearea mea ca merita! |
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 11:13 |