Zgomot distributie lant Megane 1.6 dCi 2013
![]() ![]() ![]() |
Zgomot distributie lant Megane 1.6 dCi 2013
vallydulduruc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 17 January 19 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2011 3
|
|||
xmisterx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.662 Joined: 12 October 17 From: Brasov ![]() |
Zgomotul ala pare sa fie produs de vre-o clapeta de pe admisie, rezonanta aia se aude din filtru de aer, ia pune mana pe carcasa filtrului in timp ce accelerezi.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 Privilege 1.9 dci 120 hp Clio life evo 2019 0.9 75 HP
|
|
vallydulduruc |
![]()
|
Am pus mana pe filtru si tot la fel face, nu se simte nicio vibratie in el. Mersi de sfat oricum!
This post has been edited by vallydulduruc: 26 Feb 2020, 01:13 |
--------------------
Renault
Megane
2011 3
|
|
75AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 23 March 14 From: Constanta ![]() |
Se pune o bucata de cauciuc intre carcasa filtrului de aer si caroserie.eu asta am facut de cand am luat masina.
Ia incearca si misca cu putere de tamponul motor si vezi cum face.daca e la fel atunci tb schimbat lantul.are destul 250k de km. This post has been edited by 75AIM: 26 Feb 2020, 08:17 |
--------------------
Renault
Fluence
2013 Privilege,Clio 3 2007
- ex 99AIM
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
sunt producatori care dau schimbarea curelei de distributie la 10 ani sau 240k .... deci lantul ar trebui sa mearga mult mai mult ...
Mergi la un service cu oameni priceputi si vezi ce zic ... asa poti sa primesti o parere mai avizata .. de la "fata locului" pe forum este destul de greu ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
lucian_alex20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 29 July 12 ![]() |
ceva asemanator am avut si eu la fluence, motor pe benzina dar tot cu lant de distributie. galagia venea de la curea de transmisie (accesorii) si pompa de apa. mecanicul a intins cumva cureaua mai tare si nu a mai existat nici un zgomot. l-am rezolvat prin schimbarea curelei. incearca si varianta asta in service.
oricum, chiar daca ai lant, cureaua de transmisie se schimba la 4 ani sau la 80k (asta imi arata si pe myrenault). |
--------------------
Renault
Talisman
2019
|
|
vallydulduruc |
![]()
|
Azi voi merge in service cu ea si voi veni cu raspunsuri. Multumesc pentru sugestii!
This post has been edited by vallydulduruc: 26 Feb 2020, 13:00 |
--------------------
Renault
Megane
2011 3
|
|
ALPINAs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 2 December 16 ![]() |
QUOTE(75AIM @ 26 Feb 2020, 08:12) Se pune o bucata de cauciuc intre carcasa filtrului de aer si caroserie.eu asta am facut de cand am luat masina. Ia incearca si misca cu putere de tamponul motor si vezi cum face.daca e la fel atunci tb schimbat lantul.are destul 250k de km. Poți atașa, te rog, o poză cu zona unde ai așezat bucata de cauciuc ? Mulțumesc. |
--------------------
Renault
Talisman
2016 Zen 1.6 dCi 160 EDC
|
|
75AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 23 March 14 From: Constanta ![]() |
Ok.cand se mai lasa vantul si ploaia iti fac poza.
|
--------------------
Renault
Fluence
2013 Privilege,Clio 3 2007
- ex 99AIM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 22:00 |