RAV4 Elegance HSD 2018 & Highlander Exclusive 2022, トヨタ
![]() ![]() |
RAV4 Elegance HSD 2018 & Highlander Exclusive 2022, トヨタ
ursul_bipolar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|||
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.513 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Banuiesc , ca spaga i hibrida, bani si produse
![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Nu dau bre spaga
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Am curatat piulitele de la rotile de vara. Arata bine curate.
20211216_162049.jpg ( Size: 2.8mb ) Number of downloads: 528 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Noroc ca sunt cromate...si e logico..acceptat sa le cureti.
Alfel...inutil |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Da, daca nu ar fi cromate nu ar avea niciun sens.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
1425 RCA pe un an la Allianz cu decontare directa de la 790, BM 8.
Hoti la drumul mare. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Aleex |
![]()
|
![]() out. Group: Members Posts: 176 Joined: 11 November 13 From: Bucuresti ![]() |
Wow, era cea mai mica oferta (nu includem Euroins and co.) sau ai optat pentru Allianz pentru ca ai si casco la ei?
|
--------------------
BMW
Seria 5 F10
2012 Kawasaki Z750 2009
Renault Megane 2 2008 Authentique 1.6 16v |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Da, era chiar cea mai mica oferta, chiar mai mica decat la Euroins (unde oricum nu imi faceam). Urmatoarea oferta era la Asirom, aproape 1500 lei. Nu am casco la Allianz dar de fiecare data am ales fie Allianz fie Generalli sau Asirom pt RCA cu decontare directa.
This post has been edited by ursul_bipolar: 7 Jan 2022, 19:40 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Aleex |
![]()
|
![]() out. Group: Members Posts: 176 Joined: 11 November 13 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca la RCA nu exista niciun avantaj daca masina e hybrid…tot termicul dicteaza..
La mine este in momentul de fata 2100 de lei cu decontare directa la Groupama (fiind cam cea mai mica), B1, 25 de ani, Bucuresti, dar 2.0 si mi se pare cam mica diferenta avand in vedere bonusul si varsta. Inainte de scumpiri, in septembrie, era 1600 de lei cu B0 si cel mai mic era City cu 900 si Euroins cu vreo 1100, acum euroins nici nu imi mai apare printre oferte ![]() Cine naiba mai intelege tarifele… This post has been edited by Aleex: 7 Jan 2022, 20:01 |
--------------------
BMW
Seria 5 F10
2012 Kawasaki Z750 2009
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(Aleex @ 7 Jan 2022, 18:57) Pai ce are sula cu prefectura? ![]() ![]() This post has been edited by MoneyTalks: 7 Jan 2022, 20:06 |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Nu exista niciun beneficiu la RCA daca este hibrid. Le-am trimis o cerere sa imi spuna si mie pe ce criteriu a crescut cu 50%.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Aleex |
![]()
|
Ma intriga modul de calcul din punct de vedere al cilindreei si/sau al puterii.
Termicul de pe Toyota (sper sa nu vorbesc aiurea) are mai putin decat exemplul urmator: X3, 2.0 (218cai), putere similara cu puterea totala a ursului, plateste mai putin in aceleasi conditii (b8), de ce? 3.0 “demodat”, cilindree mare, putere mica plateste mai mult ca un 2.0 actual (cu putere evident mai mare sau similara), si vorbim de cateva sute de lei, care-i sensul? Aceeasi poveste si la impozit, unde diferenta pentru exemplul dat e uriasa, dar e alta discutie asta. This post has been edited by Aleex: 7 Jan 2022, 20:26 |
--------------------
BMW
Seria 5 F10
2012 Kawasaki Z750 2009
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Da, la impozit exista reducere de 95% si la prima inmatriculare nu se plateste impozit. Eu platesc 50 de lei impozit pt un motor termic de 2500cmc.
This post has been edited by ursul_bipolar: 7 Jan 2022, 20:27 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(ursul_bipolar @ 7 Jan 2022, 19:07) Hai sa incerc sa iti dau o explicatie. In cazul in care o masina din 1900 toamna, care in realitate valoreaza mai putin de 2 lei, loveste o masina care valoreaza la momentul accidentului minim 40K euro, iar valoarea pagubei depaseste 5K euro, RCA-ul masinii de 2 lei trebuie sa plateasca paguba, iar firma de asigurare trebuie sa isi acopere pierderea. Exista video pe net, unde o Tesla a fost lovita in spate (proprietarul a dat cu spatele si a spart un far si a indoit putin spoiler-ul spate, din vina lui). Reparatia a costat aproape 30% din valoarea masinii de noua, desi masina nu mai era noua. Daca o masina de 2 lei provoaca un astfel de accident, tu ca firma de asigurare cit de happy ai fi ca sa platesti o asemenea reparatie? Cum crezi ca astfel de pagube sint acoperite? BINGO! prin cresterea tarifelor RCA. De ce RCA? Pentru ca asigirarea casco este optionala, iar RCA e obligatorie. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Scuze, dar e irelevant că mașina celui vinovat valorează "2 lei" sau cât la sută din valoarea "de nouă" (factură sau catalog?) a costat reparația.
Prețurile au crescut în primul rând fiindcă a dispărut concurentul incomod. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.168 Joined: 13 October 06 ![]() |
Preturile se aliniaza la facturile din service.
Nu poti sa platesti 100 euro rca, iar dauna medie sa fie 1500 euro. Dincolo de concurenta si lacomie, afacerea trebuie sa se sustina financiar pe termen mediu si lung. Ursule, nu inteleg, tie ti se pare prea mult 300 de euro pentru rca ? |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Dap, am ajuns sa o traiesc si pe asta.
Cetateanul le plange de mila asiguratorilor ca saracii de ei ies falimentari. E ca si cum plang oile ca saracii lupi nu au ce manca. Ia comparati relativ la venitul mediu prin europa, cum stam noi la asigurari. Nu ar zice unu ca sunt hapsani la marja de profit, prosti la calculul riscului si hoti in cardasie cu service.urile. Avem exact ce meritam... |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
De asta nu m-am sinchisit sa ii raspund. Nu merita efortul. Probabil ca are interese directe, cine stie.
Ai sintetizat destul de bine cauzele pt care preturile au ajuns in halul in care sunt acum. This post has been edited by ursul_bipolar: 7 Jan 2022, 21:56 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Nu e vorba de a.ti permite. Daca se face 2000 euro anual, imi permit.
Intrebarea e: de ce? Consecinta ar fi: scapam de multe masini din trafic si m.as bucura nespus Intrebarea e: ar fi corect? |
--------------------
Ford
Focus
|
|
psychoo |
![]()
|
Am mai zis pe undeva.
Daca acest rca mi.ar plati daunele produse de mine cand sunt vinovat, sau paguba mea cand sunt nevinovat, alta ar fi discutia. Dar stai, casco devine irelevant, au profitul! |
--------------------
Ford
Focus
|
|
psychoo |
![]()
|
Pai de ce e 1000 lei? Ca eu am dat 650 al mai scump reper.
Si in cea mai laudata vopsitorie... Si ce conteaza? Sa socotesc cati bani au incasat de la mine in 20 de ani? Fara sa ii coste nimic. Hai sa deschidem ochii... |
--------------------
Ford
Focus
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.513 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(psychoo @ 7 Jan 2022, 23:01) Daca acest rca mi.ar plati daunele produse de mine cand sunt vinovat, Pai ce plateste rca? Daca maine s-ar da o lege in care sa le dea posibilitatea asiguratorilor sa opteze daca fac rca sau nu, renunta toti. Masinile sunt tot mai complexe si mai scumpe de reparat. Serviceurile si ele tot mai hapsane, uneori justificat, alteori nu. Cu piesele auto e o mafie , ca si cu drogurile. Nici unul nu reuseste sa cumpere de la prima mana. Daca nu ar exista rca, ce i drept, multe service uri ar falimenta. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
psychoo |
![]()
|
Citeaza tot, dupa virgula e esenta, nu ca nu ai sti...
|
--------------------
Ford
Focus
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Pai si dupa virgula e la fel
Ma rog, or fi prostii astia de germani vinovati....ca sigur rca nu a inventat romanul. Acum nu mai e vorba de apa calda? Sau acum e bun si dusul rece? 7 Jan 2022, 23:21: Voi v ati cumparat forum? This post has been edited by bgdrenault: 7 Jan 2022, 23:21 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
psychoo |
![]()
|
Nu stiam ca nemtii l.au inventat si nu imi pasa. In lumea lor poate functioneaza, in a noastra nu prea are sens cuvantul comunitate si solidaritate. La ei nu sunt majoritari "smecherii" care s.i faca pă fraieri.
Nemtii au inventat si holocaust.ul, zici sa il adoptam si pe ala? |
--------------------
Ford
Focus
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Au inventat pe naiba nemtii, prima polita a fost in state in 1897 si apoi in UK in 1930. Nemtii abia prin 1939.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Am zis de nemti, asa , din nimereala
![]() Eu zic ca rca functioneaza si este necesar tocmai in tara meltenilor si soferilor profesionisti, aka Romanica. Tocmai pentru asta a fost facuta. Deocamdata, e lege, si unde i lege , nu tocmeala. Tot Merkel o zice, chiar daca a iesit la pensie. Ca e scump, da e, scump. Si euro e scump, si benzina, si revizia in service la reprezentanta, in spatele blocului e mai ieftin ce i drept.........Cand masinile noi vor fi 3000 de E, probabil ca si rca va fi mai mic. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.059 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(ursul_bipolar @ 7 Jan 2022, 21:07) Nu exista niciun beneficiu la RCA daca este hibrid. Le-am trimis o cerere sa imi spuna si mie pe ce criteriu a crescut cu 50%. Stimate domnule Ursu Bipolar, Va mulțumim pentru cererea dumneavoastră. Analizând problema ridicata de dumneavoastră,va prezentam următoarea explicație. RCA s- a scumpit pentru că au dispărut societatile care făceau RCA ieftin: Astra, Euroins, Carpatica. Va rugam sa luati in considerare că și serviceurile sunt bagaboante . Bine, și noi facem totul sa nu le plătim. In plus vrem și noi vila cu piscina, bemfe nou, silicoane la amante, d'astea. RCA e obligatoriu, deci vrei sau nu, tot la unul dintre noi din cartel îți faci. Că doar nu crezi că e piata libera. Hai pace și un an bun! P.S. vezi că la anu' iar scumpim, pune bani deoparte! Daca înmatriculezi pe bulgartata, cat e asigurarea? This post has been edited by dizzy: 8 Jan 2022, 09:22 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
psychoo |
![]()
|
Exact la aia ma gandeam ieri! Fiind in UE oare nu este cadru legal sa imi fac asigurare in oricare din tarile membre?
Si daca e acelasi cost, macar nu dau la hotii de aici. Ma voi documenta |
--------------------
Ford
Focus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 10:47 |