Laguna Coupe GT, 2.0 Turbo, 4 Control
![]() ![]() |
Laguna Coupe GT, 2.0 Turbo, 4 Control
dr_mKe |
![]()
|
||
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.747 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pe argon l-ai intrebat?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.762 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Evident ca cel din dreapta. E de 2 ori mai deranjant decat cel din stanga.
Dar pe speciala conteaza doar ce vezi tu, ceilalti n.au nevoie ca merg prea incet Esti bun sa precizezi si lumenii daca ai un ochiometru asa de precis ? Nu de alta dar este fix zero diferenta, iar cele Vision Plus sunt omogate pt drumurile publice. Diferenta intre ele este fix zero, iar diferenta fata de becul standard este jenant de mica. Daca beleai atent ochii, vedeai care carenaj este demontat, pe laterala farului ![]() ![]() PS: nu prea ai fost agreat ever la mine pe jurnal. Eu sunt om care masoara daca poate, date precise. Fara nu prea avem ce povesti. Daca era diferenta mare, se vedea clar ca buna ziua. Au revoir 😇 Ce treaba au lumenii? Daca esti asa precis, ce zici despre oglinda farului gandita pentru 1 filament aflat intr.o pozitie bine determinata fata de led care nu pupa cu socotelile? Daca eu vad diferenta inseamna ca este fix nu 0. Sa nu vorbim de faptul ca sunt ILEGALE pe drumurile publice. Dar legea e ceva orientativ in tara asta, nu stiu de ce ma mai mir. P.S. nici eu nu ma prefac ca imi esti simpatic indiferent cu cine te intelegi bine. Cand e vorba de drum public vad destui meseriasi zilnic si de cand am si copil sunt mai critic, pentru ca egocentrismul unora ma poate afecta in mod direct. P.P.S. spor la maturat, stiu ca asa faci in loc de a accepta discutiile argumentate. This post has been edited by psychoo: 16 Feb 2020, 08:28 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(bion @ 15 Feb 2020, 13:56) Doctore, este foarte clar ca nu ne potrivim la gusturi. ![]() Mie personal, interiorul de A5 cupe mi s-a parut foarte misto! Toate puse la locul lor, fara stridente sau excese, culorile si texturile bine alese, volanul o bijuterie, etc. Per total, ca impresie generala nu ca utilizator, as acorda calificativul "excelent". Io am alt "dinte" cu avudi 5, si anume motorul tfsi. Am avut catva tefeseiuri la munca. Te ia groaza ce rau stau la capitolul "gaze". Stau cate un sfert de ceas sa le rosesc catalizatoarele pt a obtine(chinuit) un buletin de gaze valid, țâdulă pe care un Logan modest mi-o ofera onest in 30 de secunde! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
CT-05-DGP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 26 January 07 ![]() |
Who let psychoo out?
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
1.5 dci Ex. Renault Laguna 2 1.9 dci Ex. Renault Clio Symbol 1.4 mpi
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.109 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Trebuia sa pui o poza pe intuneric, sau macar seara in amurg. Asa se puteau citi si lumenii...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Mareane. Frumușața e în ochii privitorului. La vag ce e ok e ca e gandit nemteste. Aproape tote comenzile sunt unde trebuie, accesibile si le inveti chiar si fara manual. Singurul care nu imi place e comutatorul ala model 1900 la lumini. Dar e f. usor de accesat si manevrat.
La leguma fustita aia in spate chiar conteaza. Parerea mea. Arata a masina mai sportista. Acu fiecare cu banii lui. ![]() 16 Feb 2020, 14:45: PS. Si eu am inlocuit day lighturile chioare si marchearriere cu led. Vreau sa vad si sa fiu vazut. ![]() Si alea a lui doftoru chiar nu orbesc ziua. This post has been edited by bion: 16 Feb 2020, 13:45 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
Doatore. Sambata si azi m-am dat cu RS- ul e Deva-Brad.
Sa mor de nu suna bestial la 6000 de ture. A si da nu trebuie apărat de măsură sa sesizeze diferenta de becuri. Acum am luata si eu curbele cu 120-130 fara aa depășesc linia de demarcație. Un bembeu 5 după 4 curbe s-a lăsat păgubaș Sa te bucuri de laguna . Frumoasa asa cum a gandit francezul nu cu becuri care le schimbi după 120 ore de functionare |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Psychoo, daca esti asa grijuliu, arunca gunoiul ala de diesel Ford si treci la benzol sau electrica daca iti pasa de copil. Stii cum se simte un diesel daca esti biciclist ? Chiar si unul in mintile lui ? Te sufoci la semafor langa el cand demarezi cot la cot. Cele mai imputite sunt TDI-urile mai vechiute, chiar daca merg perfect (ma ierti marksmane) si fara exceptie tot ce poarta sigla Ford. Ca om de itepe, marian stie de ce
![]() Tot spre amuzamentul asistentei, marian iti poate confirma ca dupa fiecare schimb de becuri de far, veneam sa imi verifice reglajul. In rest, tot ce faci tu este gargara de politician si asta la mine pe topic eu nu tolerez. Mattli si-o ia si el cand deraiaza in directia asta, desi mi-e tare drag omul. Sa nu uit, in faruri am Osram Night Breaker Laser. Orbesc toti participantii la trafic cu eficienta maxima ![]() ![]() PS: eu am circulat mult pe bicicleta prin Timi in cei 5 ani de rezi, iar prin copitala, cand merg la cursuri, tot pe 2 roti ma deplasez pe vreme decenta. PS2: pe drumul de Brad sunt doar 3 curbe se iau sub 100 si una sub 110 ![]() IMG_20200216_205944.jpg ( Size: 2.55mb ) Number of downloads: 762 IMG_20200216_210028.jpg ( Size: 3.12mb ) Number of downloads: 731 PS: sportul ajuta mult pentru un psihic dezechilibrat ![]() This post has been edited by dr_mKe: 16 Feb 2020, 21:21 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.762 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Gunoiul asta de ford este 100% legal, cu egr si dpf in mintile lor.
Cu becurile originale reglate stas si fara nici un artificiu ILEGAL care sa deranjeze ceilalti soferi. Spre deosebire de finomurile matale si asa am avut toate masinile pana acum. Dar autoflageleaza.te in continuare ca nu ma asteptam la alta reactie oricum. Ma faci sa am ganduri necurate si sa imi pun pe faza lunga niste ilegale ca sa ma distrez si eu cand dau de voi astia cu legea voastra si farurile prin copaci. Dar inca nu ma las corupt, oricat de tare sunt tentat. Edit: am urmarit si relatarile domnului Marian si am tot respectul pentru el. Cum a aflat ca becurile sunt ILEGALE a renuntat la montare, indiferent cat i-au placut ochiometric. Poate avem ceva de invatat de la el... This post has been edited by psychoo: 16 Feb 2020, 21:18 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Iti aduc aminte ca respectivele becuri Xenarc sunt LEGALE
![]() PS: te rog sa dezbati asemenea subiecte oriunde altundeva, dar nu la mine pe jurnal. Nu am nevoie de Vadim Tudor redivivus. Danke. This post has been edited by dr_mKe: 16 Feb 2020, 21:18 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
Doatore nu te supăra pe mine. Cred ca ceea ce ai scris tu aici te-a făcut să tot încerci plăcute de frână ai discuri. Poate acum o sa abordeze respectivele curbe fara sa ai tot timpul piciorul pe frana
![]() Mi-am face plăcere să ne întâlnim pe traseu macar o singura data. Sunt convins ca doar tastatura e ok nu si condusul de....pilot This post has been edited by tatimeu: 16 Feb 2020, 21:31 |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Laguna are un prag mai ridicat de aderenta in curbe, insa este mai imprevizibila cand rupe aderenta.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
tatimeu |
![]()
|
Normal te ajuta 4control dar aderenta te lasa atunci cand ai un sasiu normal.
Nu e cu suparare, dar hai sa fim oameni onești drumul respectiv acum ca de 4 ani e reparat foarte foarte ok iti ofera momente plăcute de condus dar sa nu exagerez te poate si înșela. Faza cu virajele care sunt putine pe le abordeze fara probleme sub 100km/h o fi adevarata dar na ma rog trebuie sa ai foarte putine motive sa iti apreciezi simpla existenta asa cum ti-ai facu-to zi de zi. Dacă găsesti plăcere doar virajand pe drumuri e grav. Sa nu virajezi si altele. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Vad ca unii incurca day light cu farurile. Si daca unii isi permit sa fie schimbe becurile far philips dupa 200 de ore care e problema?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.723 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
doctore, nu sunt legale
These products do not have ECE approval. This means they must not be used on public roads. Several countries do not allow sale and use of these products. Please contact your local distributor for information on the availability in your country. https://www.osram.com/ecat/LEDriving%20PREM...at/ZMP_4053095/ |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai cică a pus altceva până la urmă.
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
tatimeu |
![]()
|
QUOTE(bion @ 16 Feb 2020, 22:49) Vad ca unii incurca day light cu farurile. Si daca unii isi permit sa fie schimbe becurile far philips dupa 200 de ore care e problema? vad ca tu nu citesti ce se scrie. pai nu e mai bine sa nu schimbi nici un bec 11 ani? dar na fiecare cu ale lui schiba becul dupa 2 luni. luand in calcul pretul per pereche adica in jur de 125 lei nu mai bine schimba placutele de frana in fiecare an si discurile odata la 2 ani? zic si eu ![]() |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 16 Feb 2020, 23:02) Sa nu uit, in faruri am Osram Night Breaker Laser. Orbesc toti participantii la trafic cu eficienta maxima ![]() ![]() La sugestia lui Marian, am pus si eu aceleași bece la 'taleancă. Foarte mulțumit de ele. Cred ca glumesti cand spui ca orbesti pe cei din fata. Nu ai cum, dacă farurile sunt reglate corect. This post has been edited by M.C.: 17 Feb 2020, 09:40 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
psychoo |
![]()
|
QUOTE(dr_mKe @ 15 Feb 2020, 14:54) IMG_20200215_122610.jpg ( Size: 2.43mb )
Number of downloads: 1042 Philips Vision Plus 60% si LED-ul pe care einsteinul il blestema de zor. Face careva diferenta ? Eu nu cred. Au ramas in continuare LED -urile Philips. La interior am inlocuit toate becurile cu Philips White Vision. Caut in continuare jante Celsium si nu gasesc...... 🙄 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.747 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Doctorul a pus LED pe DRL. Sa retinem ca DRL se stinge cand se aprind pozitiile (si farurile), deci sa nu facem din tantar armasar.
Legat de becuri, am pus si eu niste Philips Vision nustiucum*, am farurile reglate pe aparat, de 9 ani n-am primit reclamatii. *Adica astea: https://m.emag.ro/set-2-becuri-auto-far-hal...rch-Action=view This post has been edited by marksman: 17 Feb 2020, 10:03 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.723 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
aleau au omologare... oare de ce? Fix doctoru se plangea ca la talisman nu vede semnalizarea din cauza drlului prea puternic; Asa ca face? Pune un drl mai puternic pe a lui.
This post has been edited by einstein1984: 17 Feb 2020, 10:58 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
OMFG. Doftore, puteai sa spui de la bun inceput ca e vorba de dereleuri, si pentru aia care nu se uita, doar comenteaza, ca vad ca ai trezit toti aparatorii dreptatii si justitiei.
Urmatorul care zice pe topicul asta ceva de becuri pana dupa 8 martie (data aleasa aleator), sa nu se mire, mkey? |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Bucatzele, cati au fost luati in balon pentru tricsenoane si altele, era de asteptat sa apara polemici. Si sunt comparabile macar calitativ, daca nu cantitativ.
Lasa baietii sa isi scoata ochii. This post has been edited by MuciX: 17 Feb 2020, 12:09 |
--------------------
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
psychoo - te-ai bagat ca musca in lapte citind in diagonala
![]() Becul ala de DRL nu deranjeaza ziua cu nimic si nici nu orbeste ... cand se aprind farurile se sting ... ce atat tam tam ? This post has been edited by cj98czh: 17 Feb 2020, 12:09 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Mucixe, daca macar se certau cu motiv, da' drl-urile alea sunti niste becuri facute exclusiv ca sa fii vazut, fara sa uzezi dijaba faza scurta. Daca te deranjeaza lumina lor, probabil iti lipseste si reflexia in oglinzi, si nici nu iesi cu masina ziua.
Asa ca din punctul meu de vedere, e vina doftorului ca n-o scris cu subiect si predicat ca e vorba de alea, nu de faza, si a presupus ca lumea se si uita la poze. Da' e vina mea daca se continua aiurea-n tramvai. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Avand in vedere pozele detaliate si precizarea tipului de bec, era suficient.
Talismanul nu stiu cum a luat omologarea cu semnalizarea aia semi-vizibila ziua. Este singura masina care nu stinge complet DRL cand semnalizeaza, mai ales ca-s corp comun Einsteinul face pe desteptul in mod gratuit (ne sfadim noi pe viu sambata asta de dimineata 😘), semnalizarea este la aproape 30 cm de DRL. Oare cand este aprinsa faza scurta, care are pe la 4000 lumeni, cum de s-o vedea ea, semnalizarea asta, daca nu se vede cu un DRL de 300 lumeni max, asa apreciat ochiometric ? Einsteine, sa te gandesti unde udam cupeul cu ceva bun de mancat ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
MuciX |
![]()
|
Ce-aș băga niste Pâine și Vin acum.
|
--------------------
-
-
|
|
tatimeu |
![]()
|
hai mai ce dracu doar nu seamna culoarea alba a luminilor de zi cu galben-portocaliu in cazul semnalizarii chit ca e corp comun. plus mai are si semnalizare in oglida
...cam cat toata oglinda. de era mai misto daca tot corpul era lumina de zi si schimba culoarea in momentul semnalizarii. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
einstein1984 |
![]()
|
daca e asa de inofensiv, de ce nu a obtinut omologarea? Exista chestii pe lumea asta care desi trec toate testele din lume, sunt rechemate de producatori ca nu au obtnut inainte de vanzare omologarea....
This post has been edited by einstein1984: 17 Feb 2020, 14:38 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 23:58 |