Întrebările importante din viață, Care capat este varful unei banane?
![]() ![]() ![]() |
Întrebările importante din viață, Care capat este varful unei banane?
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Bulane, teoria ta ca partea de unde creste e baza si partea cealaltă e varful cam cade.
Sunt destule fructe care au partea mai ascuțită la tulpina, deci? |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Am zis eu "toate" si n-am observat?
![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Ați dus-o pana la pisica lui Schrodinger, sa mergem mai departe la paradoxul EPR și de aici prin superpozitia cuantica aflam ca de fapt și A și B reprezinta vârful bananei numai ca asta depinde de pozițiile particulelor subatomice ale bananei in momentul în care se face determinarea. More or less.
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() Vor sa te faca moderator de primisi o laguna? ![]() Bine daca e 3....poti sa o pastrezi ![]() This post has been edited by wolfin: 24 Jan 2020, 19:39 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
DApophis17 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 395 Joined: 20 August 15 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu manac ceapa verde de la frunze, asa o mananc de mic... dar daca tot ai adus vorba, care e varful la ceapa verde?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
Grandtour 2002 1.9 dci 120cp/88kw
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.346 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
recent am descoperit ca e mai comod sa desfaci banana de la codita
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DApophis17 @ 27 Jan 2020, 09:22) Si eu manac ceapa verde de la frunze, asa o mananc de mic... dar daca tot ai adus vorba, care e varful la ceapa verde? ![]() Dupa logica de pe aici, varful e ala care: 1 e in sus - deci frunza 2 e ca capatul celalalt de planta mama, aici nefiind cazul de planta mama presupunem pamantul ca fiind "planta", deci varful e tot frunza 3 partea mai ascutita, deci partea alba Deci clar, varful e 1, 2 sau 3.....deci Schrodingger. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.346 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
mai verde e mai santoasa si e si mai suor de mancat desfacuta asa
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
am intarit ce ai spus. eu am avut o revelatie cand am schimbat tactica dupa 30 ani...
cea mica le manaca doar crude ![]() This post has been edited by wolfin: 27 Jan 2020, 10:59 |
--------------------
pegas
3120
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
tu si vezi cine ce a votat?
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Dupa o saptamana de izolare in apartament pustiul meu de 8 ani concluzioneaza..."dupa ce trece pandemia asta toata lumea ar trebui sa primeasca gratuit o vacanta!"....de acord!
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
wolfin |
![]()
|
Eu ma gandem la " blow job"...
Dreak...vacanta...nu am stat destul cu familia. Wtf....inca 1 an asa si divortez... Apropo....imi sta in gat...cand aud..trebuie sa facem aia..sau x..sau y..z. A..b .c ..etc. Plm...adica eu. On topic - vreau caine (nu eu..ceilalti)... Inttebare. Cine aduna cenzuratii? This post has been edited by wolfin: 18 Mar 2021, 22:08 |
--------------------
pegas
3120
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Cine întreabă...
![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
Important e cine cunoaste raspunsul...
: tata aduna. Fmc de puricosi. Dejavu..cu măța vecinilor. Imi vine sa ma ![]() This post has been edited by wolfin: 18 Mar 2021, 23:02 |
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 19:49 |