bucse punte spate RX 4, bucsele de la puntea spate sunt distruse
![]() ![]() ![]() |
bucse punte spate RX 4, bucsele de la puntea spate sunt distruse
mihai victor |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 20 August 09 From: Sf. Gheorghe ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Scenic RX 4
2000 4x4
|
|||
mihai victor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 20 August 09 From: Sf. Gheorghe ![]() |
![]() Stiti cumva unde as putea gasi bucse punte spate la un pret mai rezonabil ? Exclus second hand pentru ca bucsele fac parte din categoria : piese cheie si odata uzate...gata cu reconditionatul!!! Astept orice sugestie din partea dvs. Mi-e frica sa nu stric in timp si alte piese din cauza acestor bucse mai ales ca acum am schimbat si amortizoarele, Multumesc ancipat!!! |
--------------------
Renault
Megane Scenic RX 4
2000 4x4
|
|
mihai victor |
![]()
|
am gasit cu 51 euro fara tva... culmea la reprezentanta din brasov!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Scenic RX 4
2000 4x4
|
|
mihai victor |
![]()
|
Am cumparat cu 150 ron bucata, originale !!! le-am schimbat si totul este OK
|
--------------------
Renault
Megane Scenic RX 4
2000 4x4
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Bravo, asta este sa cauti in mai multe locuri!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
cristi_a17 |
![]()
|
![]() hot rod romanesc Group: Members Posts: 200 Joined: 14 January 06 From: BRASOV ![]() |
salut
acum ar fi frumos sa ne spui si de unde, cu ce cod eventual. ca de aceea e forum sa gasim informatii utile. Multumesc si nu mi-o lua in nume de rau dar e foarte bine ce ai gasit tu. |
--------------------
dacia 1300 '75
renault scenic
RX4 '02
- BV
|
|
mihai victor |
![]()
|
Momentan nu mai am codul pentru ca am aruncat ambalajul si bucsele vechi. In schimb va pot ajuta cu orice informatie despre piese deoarece am un prieten care este director la Renault si ma poate ajuta cu piese originale sau after market bune la preturi avantajoase.
Scrieti-mi pe mail mh_victor@yahoo.com si promit sa va dau o mana de ajutor. |
--------------------
Renault
Megane Scenic RX 4
2000 4x4
|
|
cristi_a17 |
![]()
|
![]() hot rod romanesc Group: Members Posts: 200 Joined: 14 January 06 From: BRASOV ![]() |
multumesc
|
--------------------
dacia 1300 '75
renault scenic
RX4 '02
- BV
|
|
moto rx4 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 27 November 11 From: Tulcea ![]() |
Salutare, in legatura cu schimbatul acestor bucsi mai are cineva vreun pont, in afara de originale care sunt destul de scumpe ? Multumesc.
|
--------------------
renault
scenic rx4
2003
|
|
tomoiaga |
![]()
|
Mr. Group: Members Posts: 50 Joined: 16 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(mihai victor @ 4 Aug 2010, 12:43) Momentan nu mai am codul pentru ca am aruncat ambalajul si bucsele vechi. Salut, Si eu caut bucse spate, si de pe brat si de pe punte. De fapt am nevoie si pe fata. Lista completa: rx4 2 bucse punte spate, 1 bucse brat stanga rx4 2 bucse brate fata rx4 2 bucse bara stabilizatoare Aveti idee unde gasesc mai ieftin, mai ales alea de pe spate, care am inteles ca nu se gasesc decat pe original? |
--------------------
Renault
Scenic RX4 DCI
2001
- Cj-xx-TOM
|
|
johan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 10 From: München ![]() |
OEM 7700433291 / 8200739838
This post has been edited by johan: 6 Jan 2020, 18:43 Attached thumbnail(s) OE_8200739838.jpg ( Size: 20.83k ) Number of downloads: 72 |
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.5 16V 4x4 Eu cred în cal. Automobilul este un fenomen temporar !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:50 |