Bucsi bara stabilizatoare
![]() ![]() ![]() |
Bucsi bara stabilizatoare
cosmin_angh3l |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 July 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2,2007/1.6 16V Megane 3 1.5dci 110
Dacia Logan,2017/1.5
|
|||
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Si eu sunt interesat sa le schimb, am schimbat recent bielete antiruliu, pivoti, capetele de bara, flanse amortizoare si rulmenti sarcina fata, iar bucsile de la bara stabilizatoare nu mi le-a schimbat ca e mai complicat din cate zice mecanicul ca zicea ca trebuie sa dea caseta jos etc, ca mi le schimba cand oi schimba kit-ul de ambreiaj etc.
Nu stiu daca-i chiar asa de complicat si daca e intradevar cum zice el (ca trebuie sa dea caseta jos) dar mi s-a parut putin ciudat sa nu vrea sa mi le schimbe cu toate ca am insistat. This post has been edited by IonutGligan: 5 Oct 2019, 17:25 |
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
cristiancatalin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 1 September 19 ![]() |
Nu pot sa zic ca ma pricep la masini, dar am schimbat in service la mai multe masini bucsile de la bara stabilizatoare, si nu am auzit pana acum sa dea cineva caseta jos pentru a schimba acele bucsi ( nu vorbesc de Renault)
|
--------------------
Renault
Megane
2012
|
|
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
La cadrul motor, jug sau H-ul cum ii mai spun mecanicii deci sa inteleg ca doar doua suruburi desfaci ??? ca din ce vad in clipul de mai jos doar schimbul de bucsi pare complicat daca n-ai sculele uneltele necesare.
https://www.youtube.com/watch?v=weblbBFa_2k Ce anume trebuie desfacut dupa ce dai scutul motor jos ca sa ajungi sa dai cadrul motor jos pentru a schimba cele doua bucsi ? care sunt pasii ? This post has been edited by IonutGligan: 6 Oct 2019, 18:27 |
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
cristiancatalin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 1 September 19 ![]() |
Nu ma pricep asa de bine. Daca ajung pe la service ma interesez
|
--------------------
Renault
Megane
2012
|
|
azaghorth |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 955 Joined: 15 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|
filip3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 November 15 From: Bucuresti ![]() |
am schimbat luna trecuta bratele si bielete antiruliu. luasem si bucsi bara stabilizatoare,mecanicul meu desi scotea basculele a zis ca nu imi schimba bucsile ca e mult prea complicat si nici nu imi trebuie.. ce-i drept masina e perfecta lagropi sau sine de tramvai,absolut niciun sunet. asadar si eu am ramas cu ele..
|
--------------------
Megane III GrandTour
1.5 110cp Bose
2011
- B 999 FIU
|
|
ProfiBv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.142 Joined: 12 June 16 From: Bv ![]() |
e de lucru oricare ar fi cauza
https://www.youtube.com/watch?v=_Bo9KhOIiFk |
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2010 / 1,5dci 110cp / EDC
- Bv Drumuri bune și RESPECT !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 18:09 |