Probleme la motorul 2.0 dci - m9r
![]() ![]() ![]() |
Probleme la motorul 2.0 dci - m9r
blackbone86 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 August 19 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.318 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
oare nu erau destule topice unde se discuta, mai trebuia unul nou?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
blackbone86 |
![]()
|
@cj98czh
daca gaseam topicul de care zici crezi ca mai deschideam aici? in loc de intrebari retorice mai bine ai da link catre topicele de care vorbesti, daca tot esti moderator.multumesc 11 Aug 2019, 14:09: Nu am reusit sa gasesc nimic concret legat de aceasta problema de fragilitate a motoarelor m9r. Ma puteti indruma eventual spre niste informatii concrete? Parca nu as lua o masina la care motorul este cu probleme... This post has been edited by blackbone86: 11 Aug 2019, 14:09 |
--------------------
-
-
-
|
|
busu 12 |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 567 Joined: 22 October 14 ![]() |
Au fost probleme cu cuzinetii de biela la cilindrul 3. Sau cu biela indoita
|
--------------------
Renault
dacia
1
|
|
blackbone86 |
![]()
|
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
blackbone86 |
![]()
|
poate cineva sa-mi spuna unde gasesc mai multe informatii despre aceasta problema? toate modelele su nt afectate, sau doar o serie?merita cumparata din germania aceasta masina?
|
--------------------
-
-
-
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Eu zic sa stai linistit. Au fost probleme doar la cele cu CVT si si alea f putine. Sunt foarte multi cu motoare 2.0dci cu peste 250.000 km si merg bine mersi.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
grig1960 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 2 April 17 From: Onesti, Bacau ![]() |
Eu am cumparat masina la sh stiind ca a fost chiar una din cele la care a cazut motorul si nu-mi pare rau, e o masina excelenta, peste altele din clasa ei.
Cu stima si drumuri bune. |
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.0dci, 4x4, 173 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:45 |