Vigneta de bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Vigneta de bucuresti
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.280 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
|
--------------------
Ford-Suzuki-Hyundai
Focus 3 combi-SxCross-Kona Electric
2016, 2018, 2025
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
si nu sunt scumpe..dar cum n am grila...
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.219 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Am facut experimentul acum vreo doua saptamani, cu Octavia 2 de DB, taiat Bukale N-S dus-intors: nici un claxon
![]() O sa incerc si cu unul din Loganele de la firma, sunt pe CJ astea. Poate primesc si eu macar un claxon ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
tu il vrei fizic..sau cum?
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
wolfin |
![]()
|
pai eu ieri nu trebuia sa claxonez cand prostu` iese de pe straduta si se uita in dreapta mai intai
ce nu intelege dantes e ca toti care conduc ca cizma iau mui fie de B fie de Ct Cl etc |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Deci, ca să încep fraza cu dreptul, io-s mojic dacă mă încumet să incurc traficul bucureștean, da' bucureștenii care este poate să facă cea vrea mușchiul la ei prin "provincie"?
![]() Am mai mulți kilometri parcurși prin Budapesta, Viena sau Praga decât prin București, da' pe acolo nu m-a claxonat, niciodată, nimeni... ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
pai normal ca nu te-a claxonat nimeni ca acolo lumea este mult mai civilizata ... la noi doar se cred civilizati ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
eu cred ca voi interpretati claxonul gresit.
e un fel salut....cum saluta mr Bean in LA. azi am salutat 2 in acest sens. ![]() inainte scoteam degetul pe geam..dar am realizat ca doar cel din spatele meu se bucura de el. ![]() This post has been edited by wolfin: 28 Aug 2019, 09:23 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
DApophis17 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 395 Joined: 20 August 15 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tocmai am trecut de 2 ori prin bucuresti, recent. Nu m-a claxonat nimeni, defapt am claxonat eu pe un adormit la un moment dat. Pentru carcotasi, nu cred ca m-a menajat cineva ca eram cu numere de CJ. Imi pastrez opinia ca bucurestiul difera de Cluj-Napoca doar prin dimensiune, in esenta e la cam la fel. Niciodata nu am avut probleme prin Bucuresti, inafara de cand a dat rateuri gps-ul, adica problema de orientare pana la urma, nu de trafic in sine.
... Constanta, am fost si acolo tot acum, recent... mai, pai aia semnalizeaza doar stanga in sensul giratoriu, in rest NIMIC. Mi-am si luat claxoane ca nu am semnalizat stanga in sens... le-am dat pace, ca cu prostul nu castigi niciodata disputele verbale. Nu mi-a ramas impresia ca se circula (sesizabil) mai prost in aceste 2 mari orase... poate am nimerit intr-un ceas bun, nu stiu, dar daca faceam abstractie de peisaj eram ca in CJ. |
--------------------
Renault
Laguna 2
Grandtour 2002 1.9 dci 120cp/88kw
|
|
wolfin |
![]()
|
ha..deci aceeasi "civilizatie" ca la CJ
![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
DApophis17 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 395 Joined: 20 August 15 From: Cluj-Napoca ![]() |
Strict la trafic rutier ma refer si raportat la strazile pe care am circulat. Nu e prima data cand mi se pare ca e la fel. Am scris si mai sus, oi fi nimerit eu intr-un ceas bun.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
Grandtour 2002 1.9 dci 120cp/88kw
|
|
wolfin |
![]()
|
ceas bun e pe la 3 noaptea...cu ref la trafic in bucuresti
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ca să fiu în tema topicului, dar și cea a discuțiilor, îmi permit o constatare:
Viena, în august 2019, perioadă de concedii, plină de turiști, are un trafic rutier redus. Nu necesită artificii de genul suprataxărilor mașinilor albastre sau a șoferilor cu ochelari de soare. Pentru că a rezolvat civilizat problema: mijloace de transport sub/supraterane suficiente, parcări de periferie și centuri ocolitoare din belșug. La noi e mai simplu să interzici. Că și taxarea, pentru mulți, e tot o formă de interdicție. Cum ar fi dacă toate localitățile ar taxa traficul prin centru? Că DN-urile noastre trec, în 99,9% (nu chiar, dar dă bine puțină exagerare) din cazuri FIX prin centrul localităților. Vrei să mergi la Brașov? Simplu, nenicule! Oprești frumos la fiecare primărie de comună, că nu-și permit ghișeu electronic, și cumperi, dacă casierița nu are trebă cu galițele ori cu strânsu' mălaiului, vigneta de tranzit! Ce, e musai să ajungi în aceeași zi? ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
decat ca tanti nu taaxeaza dnurili. centurili tin tot de aia cu dnurili.
ps. viena e mai mica decat bucurestiul. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@gabize: Super idee!!!
Apropo de claxonat: azi mecanicul de metrou inainte de a da drumul la semnalul de inchidere a usilor (avertizare sonora + luminoasa) dadea si un claxon. Prima data am zis ca e Victoriei si e aglomeratie. Dar apoi la Aviatorilor si Aurel Vlaicu mi-am dat seama ca e ... taximetrist. ![]() P.S. Si se mai auzea si de c@c@t claxonul ala de tren de metrou. Ziceai ca e o trotineta nu tren cu vagoane. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
wolfin |
![]()
|
care idee?
ce nu se intelege ca dn nu tine la localitati primarii...consilii locale etc. te duci la rude si trebe sa poluezi satul...ghinion cu masina de bucuresti..platesti. This post has been edited by wolfin: 28 Aug 2019, 10:30 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai asa e la CFR... o fi lucrat multi ani acolo inainte..
Da ce cauti la Aurel Vlaicu? |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(dantes @ 28 Aug 2019, 08:10) Nu-s deloc sfințișori. Îi claxonez și pe ei cînd e cazul. Ideea nu e asta. Ideea e că dacă primești claxoane și mwi, primești pentru că meriți, nu pentru că ai numărul de vreun fel sau altul. QUOTE(gabize @ 28 Aug 2019, 09:17) Deci, ca să încep fraza cu dreptul, io-s mojic dacă mă încumet să incurc traficul bucureștean, da' bucureștenii care este poate să facă cea vrea mușchiul la ei prin "provincie"? ![]() Nu. Ești liber să-i claxonezi și tu pe ei dacă încurcă circulația la tine acasă. QUOTE(gabize @ 28 Aug 2019, 09:17) Am mai mulți kilometri parcurși prin Budapesta, Viena sau Praga decât prin București, da' pe acolo nu m-a claxonat, niciodată, nimeni... ![]() Poate pentru că știi să conduci. ![]() Pentru cine crede că numărul de provincie e de vină pentru claxoane, mă ofer să fac experimentul de care ziceam mai sus. Să conduc eu mașina lui prin București timp de o zi și să numărăm claxoanele. ![]() This post has been edited by VladSoare: 28 Aug 2019, 10:44 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
hai Vlade ca am batut Viena aia de n+1 ori ... cand lucram pentru austrieci si dupa aia prin vizite ... aia nu claxoneaza ca asa sunt ei ... nici daca stai 15 sec. dupa ce s-a facut verde ... stau cuminti ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pt ca "clansonatu" e interzis.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
wolfin |
![]()
|
stau cumiti ca sunt fricosi...
@barfi parca si la noi ![]() This post has been edited by wolfin: 28 Aug 2019, 10:46 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Nu numai pentru că-s mai cuminți, ci și pentru că se dau amenzi pentru claxonat. Nu știu în Austria, dar în Olanda eram la un semafor cu un coleg localnic, el la volan, în față un tractor, se face verde, tractorul stă, între timp se face iar roșu, tractorul stă. Colegul fierbea și înjura, dar zicea că nu poate să-l claxoneze, că riscă să-l audă vreun polițist și să-i dea amendă.
Deci nu civilizația e de vină. Și pe occidental îl enervezi dacă-l încurci. Și tot la fel te înjură și el, doar că nu auzi tu. În Viena am auzit claxoane pe străzi. Chiar destul de multe (deși, evident, nu chiar atîtea ca la noi - poate și pentru că ei conduc mai bine, deci ocaziile de claxonat sînt mai rare). This post has been edited by VladSoare: 28 Aug 2019, 11:02 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
wolfin |
![]()
|
o sa imi montez una dasta pt "provinciali"
![]() This post has been edited by wolfin: 28 Aug 2019, 10:51 Attached thumbnail(s) res_19c810efa2a75f48cd9c0a630b8c2cca_full.jpg ( Size: 11.61k ) Number of downloads: 193 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(UXE @ 28 Aug 2019, 11:31) Da ce cauti la Aurel Vlaicu? Mai un job, mai un ban ... luni si marti am luat Rinoul dar azi am zis sa iau metroul. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 28 Aug 2019, 11:29) Evident că nu poate fi pusă în practică (tnx god!) fantasmagoria mea. E doar o exagerare, așa cum cred că e și taxarea mașinilor ce trec prin București, în condițiile în care nu sunt oferite alternative viabile. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
da cientura ciare?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.734 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gabize @ 28 Aug 2019, 11:20) Ca să fiu în tema topicului, dar și cea a discuțiilor, îmi permit o constatare: Viena, în august 2019, perioadă de concedii, plină de turiști, are un trafic rutier redus. Nu necesită artificii de genul suprataxărilor mașinilor albastre sau a șoferilor cu ochelari de soare. Pentru că a rezolvat civilizat problema: mijloace de transport sub/supraterane suficiente, parcări de periferie și centuri ocolitoare din belșug. La noi e mai simplu să interzici. Că și taxarea, pentru mulți, e tot o formă de interdicție. tu din ce film esti???? ![]() ![]() ![]() ![]() ai vazut cat costa parcarea in inelul central al vienei? Sau ca NU ai unde sa parchezi moka? Da,a colo ai voie s aintri sa te plimbi moka cu masina si sa si poluezi, dar te ard in secunda cand ai oprit! Aia nu merg cu masina IN centru ca e scump d eparcat, nu de ecologisti! Daca era si la noi scump, ia s avezi ce de spatii de aprcare (pe bani )aveai si cati mai aveau 3 masini la apartament cu 2 camere (una de firma, un corsa de 1( ani al sotiei si o laguna de 16 ani pentru concedii). |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 09:55 |