procura, intre producator si vanzator
![]() ![]() ![]() |
procura, intre producator si vanzator
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Procura se poate da pentru orice nu-i interzis in mod expres. Poti chiar, in baza unei procuri, sa ai grija de nevasta cuiva. Il astept pe Vercinge sa ma contrazica.
This post has been edited by corbex: 15 Dec 2014, 14:40 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
ms....as vrea totusi sa mai aud niste pareri deoarece am sunat la at notar si mi-a spus ca eu ar treb sa stiu.
in ce tara traim ![]() ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca merge linistit cu procura la notar.
Practic il delegi pe el sa te reprezinte intr-un anumit domeniu, inclusiv prezenta la taraba in locul celui trecut in certificatul oficial. Si fiindca o faci la notar, e treaba oficiala. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu prea mai vad rostul certificatului atunci. Treci pe unul pe certificat si bagi procuri la toti romulanii de prin piete.
|
--------------------
|
adită |
![]()
|
in primul rand nu pun rromi.vreau procura pana la vara cand o sa pot sa o trec pe doamna vanzatoare pe certificar.
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu ma refeream la tine. Spuneam doar un argument pentru care nu as vrea să fie legală procura.
|
--------------------
|
adită |
![]()
|
nu ai ce face.....oricum 90% sunt intermediari.
dar daca stai bine sa te gandesti nu avem de ce sa ii hulim...... de ce spun asta?pentru ca m-am saturat sa aud ca taranii nu au loc in piata! nu au loc?majoritate doar se plange dar nu face nimic,aude la x,la y ca nu e loc la piata si gata,nu e loc la piata....dar nici macar nu se duc sa vada personal. plus ca numai zic..taranul roman incurajeaza intermediarii deoarece sta acasa si prefera sa dea marfa de la poarta en-gros. pe unii nu ii condamn ca sunt batrani si nu castiga chiar atat de bine sa se poata duce in piata dar unii ar putea si nu o fac...asta e adevarul. |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
mindblast |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 November 09 ![]() |
Mi se pare absurd. Tu ai obținut certificat în baza unei cereri și în baza unei evaluări. Pe urmă să "împarți" certificatul cu un oarecare mi se pare cel puțin dubios.
E ca și cum aș face procură cu cineva să folosească diploma mea de licență și să mă "reprezinte" la un loc de muncă. Pur și simplu nu are logică. Din punct de vedere legal, de-asta poți trece pe certificatul de producător doar membri ai familiei, pentru că se consideră că nu-i plătești, iar profiturile obținute rămân în familie. Dacă n-are timp familia de asta, îți faci frumos un PFA, SRL, ÎI, și poți încheia contracte de genul ăsta. |
--------------------
Dacia
Logan
2014, 1.2 16V Ambiance
|
|
marinescucristian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 11 June 09 From: Suceava ![]() |
Moral nu-i in regula, dar legal de ce n-ar fi?
|
--------------------
Dacia
1300
1979
- SV79PCR
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Eu zic că ai strîns destule postări, e timpul să te oprești.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
asa am zis si eu cu post-urile.
la obiect: vanzatorul tau trebuie neaparat sa fie producator? nu poate fi doar vanzator? |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Pai tocmai asta e rolul certificatului de producator. Poate ar trebui sa se faca si un certificat de vanzator/intermediar, asa toata lumea ar fi multumita si in regula. Serios vorbind, mindblast are dreptate.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:54 |