Care mi-a ciordit avataru?
![]() ![]() ![]() |
Care mi-a ciordit avataru?
Astor |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Banned Posts: 20 Joined: 2 July 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Si eu care credeam ca ti l-ai scos tu.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Astor |
![]()
|
Neee, nu scoteam eu bunătate de avatar. După ce PRO TV-ul ne învață că Guță înseamnă succesul în viață cred că ar trebui să preluăm și noi ideea.
Ciudat e că refulatul care l-a scos nu a avut măcar bunul simț să scrie și aici că el a făcut-o. E un admin, mozii nu se pot juca cu așa ceva, nu în phpBB. Mai aștept oleacă, fapta recunoscută îi va fi pe jumătate iertată... |
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Daca in decurs de 1 ora nu iti editezi kknaria de mesaj si sa scoti "parerile" proprii fata de admini s-ar putea sa fie ultima data cand ne mai deranjezi.
Adica, domnule Astor..te radem! Daca esti atat de ....... incat sa nu ai habar de dreptul de proprietate intelectuala, acolo unde intra si imaginea unui personaj (manelist au ba!) e treaba ta! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Astor |
![]()
|
Asarbane, nu face amenințări care nu le poți pune în aplicare, sub asarban scrie Moderator, nu Administrator. Dacă tăceai filozof rămâneai.
Dar dacă zici tu că într-o oră un admin o să-și facă apariția poate raspunde și la întrebarea din thread cu ocazia asta. Dacă are coloană vertebrală. Până atunci, abține-te. Nu e vorba de toți adminii, încă nu am nici o părere despre ei ci doar despre cel ce nu a avut bunul simț să dea un PM dacă tot se joacă de-a zeul.. |
-------------------- |
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
a, de curiozitate, ce continea avatarul?
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Era incoronatul Gutza. Trebuie sa recunosc ca de cand vecinul meu de sus imi pune manele am devenit mai nervos shi nu stiu ce ma faca daca dau nas in nas cu incoronatul ala.
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Astor |
![]()
|
alexv:
daca eu am sters avatarul de ce te incapatanezi tu sa il pui aici. la protv nu pot sa intervin da aici da. asa ca noapte buna astor. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:49 |