Kia Niro si Sandero Stepway (way way)
![]() ![]() |
Kia Niro si Sandero Stepway (way way)
IulianSVA |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 7 June 17 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_7850.jpg ( Size: 2.17mb ) Number of downloads: 333 |
||
--------------------
Kia //Dacia
Niro 1.6 Hev Emotion //Sandero Stepway 0.9 tce
2019 // 2019
|
|||
IulianSVA |
![]()
|
Cum se apropie a doua livrare, proiectul de marire a capacitatii de incarcare s-a finalizat
![]() Attached thumbnail(s) IMG_1256.jpg ( Size: 401.88k ) Number of downloads: 279 |
--------------------
Kia //Dacia
2019 // 2019
|
|
IulianSVA |
![]()
|
Update de 1 an de proprietate si 9100 km .
Facut prima revizie acum doua saptamani la 8660 km cu schimb de ulei si filtru ulei. In pretul final au fost ,,bagate" si igienizarea interiorului si un aditiv pentru benzina recomandat de Kia. Spalatul exteriorului si inca un ticket de spalat interior exterior ( pt ca ploua afara si au zis ca ii stric spalatul) au fost gratis. Ulei Shell 0w30 recomandare Kia. Ce mi s-a parut interesant, este ca desi nu ai voie din cauza vremurilor ( se putea inainte, si dupa revizie mecanicul te astepata intr-o sala sa il intrebi orice iti trece prin cap) este ca ai access intr-o platforma a lor unde vezi exact ce s-a facut la masina, filmulet cu scurgerea uleiului si schimbatul filtrului si cu nr inmatriculare filmat sa nu ai dubii ca nu s-ar fi facut operatiunile. Au bifat 32 de operatiuni, cu tot cu update-ul navigatiei si al softului totul explicat in acea platforma. Pret : 220 euro. Am primit si oferte mai ieftine dar din cauza restrictiilor (nu se poate parasi ,,judetul") nu am avut de ales. |
--------------------
Kia //Dacia
2019 // 2019
|
|
Adyytza06 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 January 23 ![]() |
Cum mai e masinuta intre timp? Eu am gasit una din 2019 destul de dotata cu 33000 km si tare vreau sa o iau. Inca mai merita?
|
--------------------
Volkswagen/Renault
Passat/Master
2008/2013
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 13:46 |