forum / probleme
![]() ![]() ![]() |
forum / probleme
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
intram in al doilea an de existenta
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Dacă tu te-ai înscris pe 22 mai 2002 și intrăm în 2004, cum spui că intrăm în al 2-lea an?
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
!!
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
alex |
![]()
|
2002-2003 primul an
2003-2004 al doilea an Ca la scoala ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ai zis ca intăm în el, nu că suntem în el!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
nu se poate face un mic algoritm prin care forumul sa tina sesiunile un pic mai lungi in functie de cati useri sunt logati? adica daca sunt doar 2 sa-i tian mai mult decat daca sunt 10 ?
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Mah, mi-a trecut si mie o idee prin cap. Acum nu stiu daca a mai avut-o cineva, asa ca nu-mi asum copyright-ul. N-ar merge un chat? Bine acum stiu ca e forum, dar ce-ati zice de idee?
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
alex |
![]()
|
Multa lume are porturile de irc blocate la munca. A fost chat pe forum (a stat acolo sus link-ul peste 3 luni) si nimeni nu s-a interesat. Daca e lume interesata, eu pot sta non-stop pe irc, undernet, canalul #daciaclub. Numai sa nu fiu singur
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE Multa lume are porturile de irc blocate la munca Just! Asa ca...mai bine nu! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca ma mai prind astia inca o data pe chat, cred ca ma pescuiti de pe lentila lui Hubble! Oricum, am incercat sa intru pe chat-ul care era aici si.....puaza. Asa ca m-am lasat pagubas
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
o juma de ora nu am putut accesa site-ul. primeam mesajul :
Warning: mysql_connect(): Too many connections in /var/www/virtual/daciaclub.ro/htdocs/db/mysql4.php on line 48 phpBB : Critical Error Could not connect to the database iar pe WAP Wapalize error! Got no data from server, or this is not a WAP page! |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am:
Warning: mysql_connect(): Too many connections in /var/www/virtual/daciaclub.ro/htdocs/db/mysql4.php on line 48 phpBB : Critical Error Could not connect to the database Oare asta inseamna ca mai mult de 48 de useri nu pot intra simultan pe forum? daca am spus o timpenie, scuzati-ma, sint un simplu utilizator de computer! Se poate face ceva? Mai patesc o gherla: la reintrare dupa cele 15 minute fatidice nu-mi mai apar subiectele necitite, desi eu nu am citit decit citeva. |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
banuiesc ca se face referire la rindul cu numarul 48 din fisier
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si eu patesc acelasi lucru, si e cam stresant
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai am:
ERROR URL-ul cerut nu a putut fi citit -------------------------------------------------------------------------------- În timp ce citeam URL-ul: http://www.daciaclub.ro/ Am întâlnit următoarea eroare: Replică de lungime zero Squid nu a recepționat nici o informație ca urmare a acestei cereri. si inca una, mica: phpBB : Critical Error Could not connect to the database ?????????? |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
prea multi useri. timpul de acces a fost largit la 30 min pt a fi putut accesa in ordine de pe wap
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
alex |
![]()
|
Doar pe wap a fost largit timpul. Pe forum-ul "mare" a ramas 15 min.
Intr-adevar, prea multi useri. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
:oops: nu am stiut ca e doar pt wap largita sesiunea.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
In cazul asta propun sa mai dam afara din useri. Sau sa ne banam intre noi din cand in cand. Prin sondaj zic io.
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Nu v-ati gandit eventual la o alta baza de date care sa suporte mai multi useri. Oracle de exemplu e free for all non-comercial applications. Ramane problema de hardware. Ca sa mearga bine trebe hardware tzapan.
sau Nu se poate configura cumva sa deschida conexiunea cand apare o cerere HTTP si sa o inchida odata cu trimiterea paginii. In felul asta nu o sa mai fie conexiuni tinute deschise si nefolosite. Partea negativa e ca serverul ar putea raspunde un pic mai incet , se adauga timpul de deschidere a conexiunii cu MySql |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
e din ce in ce mai rau ! acum sunt disconectat chiar si cand citesc un mesaj si in plus mi se sterg si icoanele de mesaje necitite. nasooool de tot. chair nu putem face nimic???
![]() ps. m-am deconectat cand scriam mesajul asta de 2 randuri . INGROZITOR |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
asa e.
La mine s-a manifestat in felul urmator. Am intrat pe site si mi-au aparut si topicurile necittite (marcate cu rosu), dar cand am accesat pagina de start a forumului (din nou) au disparut toate marcajele mesajelor necitite. ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
FLEX |
![]()
|
Mai am mesaje de eroare:
phpBB : Critical Error Could not obtain lastvisit data from user table DEBUG MODE SQL Error : 2006 MySQL server has gone away SELECT * FROM phpbb_users WHERE user_id = -1 Line : 62 File : /var/www/virtual/daciaclub.ro/htdocs/includes/sessions.php si inca unul: Warning: mysql_connect(): Too many connections in /var/www/virtual/daciaclub.ro/htdocs/db/mysql4.php on line 49 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/virtual/daciaclub.ro/htdocs/db/mysql4.php on line 331 Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/virtual/daciaclub.ro/htdocs/db/mysql4.php on line 332 phpBB : Critical Error Could not connect to the database Sper ca sint de folos in diagnosticarea si "repararea" forumului. |
--------------------
Daewoo Matiz
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Enervant, enervant, enervant
Si tocami acu' mi s-o bulit si Incredimailu' as ca primesc notificarile pe Outlock, care bineinteles ca nu ma lasa sa fac link la forum. Asa ca "Copy&Paste" ![]() N-are cineva un gestionar de mailuri, da unu care sa nu crape si sa-mi apara notificarile pe ecran :roll: ? |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
alex |
![]()
|
De noapte trecuta incerc sa "tunez" phpbb-ul 2.0.6c sa aiba functiile astuia de aici. De indata ce o sa termin, o sa opresc un pic forumul ca sa uploadez pe server versiunea noua.
Sper sa mearga pe urma ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
FLEX |
![]()
|
Se pare ca "tuning-ul" da rezultate bune pina acum ... dar ... VA ROG ... faceti cumva sa "tina" mai mult marcajele de subiecte necitite ... ca pierd sirul, citesc din cind in cind, mai postez ici-colo si dispar marcajele ... e destul de frustrant!
|
--------------------
Daewoo Matiz
|
|
FLEX |
![]()
|
Se pare ca "tuning-ul" da rezultate bune pina acum ... dar ... VA ROG ... faceti cumva sa "tina" mai mult marcajele de subiecte necitite ... ca pierd sirul, citesc din cind in cind, mai postez ici-colo si dispar marcajele ... e destul de frustrant!
Vorbesc prostii ... iar a inceput, chiar cind am trimis acest mesaj, eroare pe linia lui 48! hmmm ... Si a mai bagat una nasoala: phpBB : Critical Error Error creating new session DEBUG MODE SQL Error : 2013 Lost connection to MySQL server during query INSERT INTO phpbb_sessions (session_id, session_user_id, session_start, session_time, session_ip, session_page, session_logged_in) VALUES ('d6df720bce7f78d7553e30a89312aacf', 1052, 1074163590, 1074163590, '51c4111b', 0, 1) Line : 152 File : /var/www/virtual/daciaclub.ro/htdocs/includes/sessions.php |
--------------------
Daewoo Matiz
|
|
silviumc |
![]()
|
![]() Members Group: Members Posts: 315 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Chestiile astea sunt facute?
In /etc/mysql/my.cnf sau unde o fi el, sub linia [mysqld]: set-variable = max_connections=$X (mariti X-ul, default e 100, insuficient pentru noi) In php.ini [MySQL] mysql.allow_persistent = On ; allow or prevent persistent link mysql.max_persistent = -1 ; maximum number of persistent links. -1 means nolimit mysql.max_links = -1 ; maximum number of links (persistent+non persistent). -1 means no limit Eroarea pe care o vad in ultima vreme este: Warning: mysql_connect(): Too many connections in /var/www/virtual/whatever.ro/htdocs/db/mysql4.php on line 48 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/virtual/whatever.ro/htdocs/db/mysql4.php on line 330 Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/virtual/whatever.ro/htdocs/db/mysql4.php on line 331 phpBB : Critical Error Could not connect to the database |
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Apai tune dracu in nadragii serverului mamii lui de calculator belit!
Ca asa rau n-a mai facut de cand ma stiu! E timpul sa strangem bani de un comp al nostru si sa ne bagam beeep ... Si sa hostam undeva si gata! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 02:20 |