forum / probleme
![]() ![]() ![]() |
forum / probleme
GeorgeB |
![]()
|
||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
am o problema: nu reusesc sa atasez la raspuns un jpg cu toate ca ca sub 160k. mesajul pe care il primesc este :
/var/www/virtual/daciaclub.ro/htdocs/attach_mod/includes/functions_thumbs.php on line 200 am gresit undeva? in plus am vrut sa deschid un topic pe tema asta la probleme forum, dar nu ma regasesc. |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ba ai reusit
uite aici http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=3902 trebuia doar sa dai pagina mai jos sa vezi topicul, pt ca topicurile sticky stau intotdeauna in partea de sus a paginii :wink: |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Iata ceva inedit ! Incerc sa pun o poza pe forum si, cind s-o-ncarc, iacata mesaj:
Fatal error: Allowed memory size of 6291456 bytes exhausted (tried to allocate 267 bytes) in /var/www/virtual/daciaclub.ro/htdocs/attach_mod/includes/functions_thumbs.php on line 201 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Asta se cheama FLIT
![]() Probabil ca la imagini era ceva care nu-i placea (dimensiune, format, compresie :? ) Bill Gates stie de ce ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am micsorat imaginea si a mers. Am uitat sa mai si scriu aici, scuze!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE Asta se cheama FLIT ![]() Probabil ca la imagini era ceva care nu-i placea (dimensiune, format, compresie :? ) Bill Gates stie de ce ![]() Ce are Biil Gates cu... Linux??? :shock: :shock: :shock: |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Marty |
![]()
|
Are pizma...
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Am zis sa nu deschid un topic nou doar pentru o intrebare asa ca intreb aici: de ce apare la fiecare mesaj, la informatiile despre momentul cand a fost trimis acesta, ora afisata este cu +1 ?
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
La mine apare bine. Vezi setarea de data din profilul tau! Ar trebui sa fie GMT + 2
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc. era GMT + 3.
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mi-am sters singur mesajul pt ca era penibil, mersi kaspersky :oops:
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
pai chestia aia e titlul unei categorii (cred). acestea sint urmate de o optiune "------------" si precedate de un spatiu gol.
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /var/www/virtual/daciaclub.ro/htdocs/includes/page_header.php on line 109
de ce apare asta in sus-ul paginii unde era reclama aia? si nu stiu ce are ca nu-mi merge direct si trebuie sa intru prin google ,unde merge dar nu ma pot loga. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
Ov |
![]()
|
ete eroare cand ii dau click pe index:
Eroare generală Error getting group information DEBUG MODE SQL Error : 2013 Lost connection to MySQL server during query SELECT ug.group_id FROM phpbb_user_group ug WHERE ug.user_id = '1029' Line : 39 File : /var/www/virtual/daciaclub.ro/htdocs/includes/page_header.php |
--------------------
Dacia
1300
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
De obicei erorile astea le da cand e server-ul supraincarcat.
Ai tot timpul eroarea asta sau a fost ceva sporadic? |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Ov |
![]()
|
pe asta am luat-o doar de vreo 2-3 ori, deci sporadic. De obicei (erori mai frecvent) nu se incarca toata pagina, se incarca de ex doar 1/3 si dupa aia 1 linie 2 de cod html.
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Se pare ca amucul alfabit s-a apucat sa isi stearga toate posturile! Si le inlocuieste cu cifre! :shock:
Mie nu mi se pare ok gestul lui! :roll: |
--------------------
Lexus
ES300H
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
nu e nici o problema ca aseara s-a facut back up si nu are decat sa stearga 200 de posturi ca le punem la loc :-D
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Da, am facut aseara back-up tocmai pentru ca am prevazut aceasta comportare miseleasca din partea lui.
Imi pare rau pentru el. Era un tip ok la prima vedere... I-am banat contul pentru a preintampina alterarea tuturor mesajelor sale. In weekend voi reface mesajele alterate. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Vreo 2-3 mesaje unde pusese numere i le-am sters de tot
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Am citit si eu discutia cu avatarul lui Alfabit si n-o sa comentez, ca si asa s-au scris destule. Insa, de ce Alfabit nu ar avea dreptul sa-i fie sterse mesajele de vreme ce in subsolul paginii scrie clar ca toate mesajele apartin membrilor care le-au postat. Daca mesajul iti apartine, atunci de ce nu ai putea cere sa-ti fie sters sau, sa fii lasat sa il stergi. Din cate stiu dreptul de proprietate implica si dreptul de dispozitie si cel de uzufruct, daca nu se renunta la acestea doua din urma de buna voie. Si cum in momentul postarii sau inscrierii pe forum nu se mentioneaza asa ceva, eu consider ca se pastreaza dreptul de dispozitie si cel de uzufruct. Ca atare, omul face ce vrea cu mesajele lui. Faceti-i damblaua si stergeti-i mesajele, daca asta considera el ca e normal si lasati-l in plata Domnului.
P.S. Daca nu ma insel, mesajele lui Catapro au fost sterse la cererea lui. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
cum legea este ambigua poate fi interpretata. si noi interpretam ceea ce scrie in josul paginii in felul urmator. esti total raspunzator pentru ceea ce ai scris in acel mesaj adica informatia pe care el o transmite, dar mesajul in sine poate fi sters doar de moderatori si admini. sau chiar de catre persoana care l-a postat daca acesta este ultimul in thread.
mesajele lui catapro au fost sterse pentru ca nu ne gandeam ca va deveni o parctica. alfabit s-a implicat in discutii cu adevarat si imi pare foarte rau ca s-a ajuns la asta dar eu i-am spus foarte clar ca nu trebuie sa ne arate ca este cocos ca nu are de ce. Si eu sunt membru pe multe alte forumuri unde respect regulile. acest topic se inchide probleme/forum se refereau la altceva si e un mare offtopic. in curand nu cred ca se vor mai tolera mesajele ale caror subiect este clar. exemple: Ce am gasit ieri Genial si mai sunt si multe altele dar astea le-am luat din ultima lista de mesaje noi. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 02:04 |