'Noile 7 Minuni ale Lumii'
![]() ![]() ![]() |
'Noile 7 Minuni ale Lumii'
laur |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
22 Casa Poporului, Bucuresti, Romania
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
mariogiotta |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 September 05 From: Bucuresti ![]() |
23. Parlamentul Romaniei. Se pune?
|
--------------------
Logan / Mitsubishi
Laureate 1.6 / Pajero Sport
- B64TMM / B332TMM
2004 / 2005
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
24. Blocul meu. Se pune?
Hai ma....Parlamentul???? Ce sa mai zic de casa boborului. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Parlamentul Romaniei este gazduit de cladirea care se numeste Palatul Parlamentului = Casa Poporului. Asa ca, va rog, o singura pozitie. Desi... cu 2 sansele de a fi in lista finala ar fi mai mari.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
1990 "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai, eu cred sincer ca omu' se referea la personajele din parlament, atunci cand a nominaliza parlamentul Ro printre cele 7 minuni ale lumii
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
Nu cred, deoarece unii dintre ei nu mai sunt intr-o stare "acceptabila" de conservare...
![]() |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai arhitecta cladirii e si membra a Parlamentului. In cazul asta, doua pozitii nu ajung!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
1990 "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
As indrazni eu sa mai spun una - ZKR, masina cu suflet, masina care zboara, masina care nu merge pe ceata, ca si elicopteru', masina mult iubita de pasari si alte ganganii, prin radiatoare - dar ma abtin si nu spun, pentru ca nu as vrea sa hihim, poate sa-mi creasca warn-ul..
![]() This post has been edited by AIX: 9 Jan 2006, 15:07 |
--------------------
.
.
.
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca Palatul Parlamentului trebuie neaparat inclus pe lista. Dar nu pentru structura sa fizica ci pentru "minunata cretinitate" a celui (celor) ce a/au pus bazele unui astfel de proiect , in conditiile epocii respective .
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hai ca ati ajuns de cafenea. Eu as fi vrut sa fac un chestionar sa vedem daca parerea daciotilor va coincide cu cea a restului lumii. Dar parca avem o limita de 10 optiuni...
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
- CJ-01-GHC
1907 toamna
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu as baga Sagrada Familia, Barcelona. Nu se califica pentru ca nu e terminata, desi se lucreaza de vreo suta de ani la ea si se estimeaza ca daca ar avea buget si ar lucra continuu, tot le-ar mai lua cativa zeci de ani.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 16:35 |