Vibratie insuportabila retrovizoare
![]() ![]() ![]() |
Vibratie insuportabila retrovizoare
DejanMic97 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 2 May 19 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedane
Techno 1.33 EDC 140CP 2022
- TM-97-MDC
|
|||
TaliR_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 25 July 21 ![]() |
Salut,
Daca dai jos capacul acela cu plafoniere, o sa vezi ca exista un suport de plastic negru. La mine ala vibreaza, testat. Imi vibreaza si la bass-ul muzicii, si la denivelari, atingand de partea metalica a plafonului. Acolo voi pune un material textil care va sta intre suportul negru si plafon. Da jos plafonierele si tine mana pe suport si vezi daca se mai aude ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV 1.5DCI 110 EDC
2017 // Business
|
|
Mucifer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 14 February 09 From: Timisoara ![]() |
Cum dai jos acel capac? Că mie mi-e teama sa nu-l rup. Am desfacut cele doua suporturi de becuri dar nu am reusit sa imi dau seama de unde vine gălăgia. Și eu am zgomote acolo si vreau sa le rezolv.
|
--------------------
Renault
Austral
1.2 tce hybrid 200 CP Techno Esprit Alpine 2025
|
|
DejanMic97 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 2 May 19 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(TaliR_K @ 23 Aug 2023, 16:17) Salut, Daca dai jos capacul acela cu plafoniere, o sa vezi ca exista un suport de plastic negru. La mine ala vibreaza, testat. Imi vibreaza si la bass-ul muzicii, si la denivelari, atingand de partea metalica a plafonului. Acolo voi pune un material textil care va sta intre suportul negru si plafon. Da jos plafonierele si tine mana pe suport si vezi daca se mai aude ![]() Chiar, cum dai jos plafoniera ? |
--------------------
Renault
Megane Sedane
- TM-97-MDC
|
|
meg2s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.145 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
CUPRA
Formentor
(2023) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
(Ex) Skoda Octavia 4 Style++ (2022) 2.0 TDI 150 DSG |
|
ccl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 30 May 14 ![]() |
Nu de la plafonieră este. Ci de la capacul care acoperă camera și senzorul de ploaie și lumini.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE2.1 PRIVILEGE XENON-CLIMATRONIC/ M4 INTENS.
2006/2017
|
|
DejanMic97 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedane
- TM-97-MDC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:59 |