Modificare scaune Megane 2
![]() ![]() ![]() |
Modificare scaune Megane 2
balauru_327 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 27 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2001 1.4mpi/rapsodie
- b-83-dip
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu este mai simplu sa iei o camera la un motel cand ai nevoie ?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
balauru_327 |
![]()
|
Ca sa fiu si eu off-topic, si cand observi la ora 01AM ca la ora 21.00 majoritatea receptiilor sunt inchise ce faci? Mai bagi o fisa si poate ai noroc, daca nu, bagi fise pana cand ramai fara.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 1.4mpi/rapsodie
- b-83-dip
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Faci o rezervare/ plan dinsinta .... Dohhh ...
Si nu ai nevoie de modificari sa dormi sau sa i-o tragi la una .... tot la un motel/hotel este mai comod .... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
si te loveste unu din spate si ajungi la orizontala cu scaunul si vertebrele tasate dupa aia... Sau se rupe sudura vietii si cade spatarul in mers cand accelerai, tu ajungi cu ochii in tavan...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Alin2225 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 17 November 16 From: Timisoara ![]() |
Waw ce scenarii apocaliptice frate. Nu o sa se intample absolut nimic...scaunele de nissan sunt aproape la fel cu cele de reno dar nu au blocajul ala...e chiar super naspa cu opritorul ala.... Si eu l-am injurat de 1000000 de ori. Nu cred ca tine de moteluri, bani sau vreun moft...
|
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dci 86 cp
2007 Sper ca dupa ce mor nevastamea sa nu-mi vanda sculele la pretul care i-am zis eu ca le-am cumparat
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
este ca tu conduci fara centura?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
@Balaure..foloseste bancheta din spate. apropo la megane ai centura in plafon sa te tii de ea?
aici numai habarnisti....auzi..programezi ..pardon rezervi cand sa (stiti voi ce). numai romantici |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
cj98czh |
![]()
|
Cand vine vb. de bancheta din spate ... si fratele Wolfin graieste ... eu ma apuc de luat notite ...
![]() ![]() This post has been edited by cj98czh: 30 Jan 2019, 09:50 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
tu ai dormitor in spate...merge o saltea intex...compresor ai...boierie.
unii trebe sa bage picioarele in portbagaj sa aiba loc... Attached thumbnail(s) saltea_gonflabila_dubla_cu_pompa_electrica.jpg ( Size: 42.7k ) Number of downloads: 332 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Alin2225 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 17 November 16 From: Timisoara ![]() |
Numa' maine vedem anunt pe bursa "modific megane 2 in pensiune de o margareta".
|
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dci 86 cp
2007 Sper ca dupa ce mor nevastamea sa nu-mi vanda sculele la pretul care i-am zis eu ca le-am cumparat
|
|
balauru_327 |
![]() ![]()
|
Ma, dar nu stiu de unde va vin ideile astea . Scaunul nu va fi folosit pentru sex (pe el ) si nici pentru dormit (pe el).
Vreau doar sa il trec pe Dragnea frontiera, in mare secret. This post has been edited by balauru_327: 31 Jan 2019, 21:31 |
--------------------
dacia
supernova
2001 1.4mpi/rapsodie
- b-83-dip
|
|
wolfin |
![]()
|
Pai..
Tu ai inceput... ![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Macar sa ii bagi si niste caldura sa nu se vaite ca ala: " 'îi friggg "
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
trecem la subiect.. sau.. se inchide?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
wolfin |
![]()
|
On topic.
Daca tai aceea piedica e posibil sa nu mai revina spatarul pe pozitia initiala. Sa vezi atunci scandal si explicatii acasa. Zic si eu....e bataie de cap pt un castig asa de scurt. This post has been edited by wolfin: 6 Feb 2019, 22:55 |
--------------------
pegas
3120
|
|
balauru_327 |
![]()
|
Am facut o modificare asemanatoare la scaune de Tico, si nu au nici o problema.
Eram curios daca scaunele de Megane au ceva mai deosebit in acel sistem de lasat pe spate spatarul |
--------------------
dacia
supernova
2001 1.4mpi/rapsodie
- b-83-dip
|
|
wolfin |
![]()
|
La tico inteleg....ca e mica...trebe sa scoti picioarele pe geam...dar megu e mare.
Ce pot zice ..succes. |
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:15 |